Onko taloyhtiössänne harkittu maalämpöä tai lämpöpumppuja? Tule mukaan taloyhtiöiden hybridilämpöpilottiin!

Jos taloyhtiösi energialasku tuntuu suurelta ja uusiutuva energia kiinnostaa, hybridilämpöpilottimme voi olla juuri teitä varten. Selvitämme maksutta taloyhtiösi mahdollisuudet hyötyä tutun kaukolämmön rinnalle asennettavasta lämpöpumppuratkaisusta.

Ilmainen alkukartoitus ei sido mihinkään

Etsimme kesän aikana hybridilämpöpilottiin Joensuun ja Savon alueelta suurehkoja taloyhtiöitä, joissa halutaan selvittää ilmaiseksi, olisiko maalämmöstä, poistoilman lämmön talteenotosta tai muista hukkalämpö- ja lämpöpumppuratkaisuista hyötyä sinun taloyhtiössäsi. Tavoitteena on pureutua taloyhtiön lämmityskustannuksiin ja selvittää, voisiko niitä laskea.

Alkuselvityksen toteuttaa ulkopuolinen suunnittelutoimisto eikä se sido taloyhtiötäsi vielä mihinkään. Jos selvitys osoittaa, että hybridijärjestelmä tuottaa säästöjä ja maksaa näin itsensä ripeästi takaisin, voitte päättää, haluatteko jatkaa varsinaiseen pilottiin. Sen aikana taloyhtiöön asennetaan yhdessä valittu, tutkitusti sopivin ja kustannustehokkain hybridilämmitysjärjestelmä.

Vaihtoehtoja ovat esimerkiksi kaukolämmön rinnalle asennettava

• ilmanvaihdon poistoilman lämmön talteenotto
• ilma–vesilämpöpumppu
• maalämpökaivo
• aurinkoenergia.

Avaimet käteen -toteutus sisältää huollon ja ylläpidon

Pilotin etuna on, että me huolehdimme uudesta energiaratkaisusta avaimet käteen -periaatteella. Hoidamme käyttöönottoprosessin aina kilpailutuksista suunnitteluun, asennustöihin ja työnjohtoon. Asiantuntevan kumppanin kanssa lämmitysjärjestelmän uudistaminen onnistuukin kerralla.

Energiapalveluna hankittu hybridilämmitys on huoleton valinta myös käytön aikana. Vastaamme järjestelmän huollosta ja ylläpidosta koko sen elinkaaren ajan. Näin varmistamme, että taloyhtiössäsi nautitaan luotettavasta ja häiriöttömästä lämmöstä tulevinakin vuosina – mutta pienemmällä hinnalla.

Ota siis rohkeasti yhteyttä ja kysy lisätietoja! Voit myös täyttää oheisen lomakkeen ja pyytää meitä soittelemaan sinulle päin.

Aku Hiltunen
Tekninen asiakkuuspäällikkä

Email:  aku.hiltunen@savonvoima.fi

Puhelin:  044 723 7157

  (Kaikki lomakkeen tiedot ovat pakollisia, ellei toisin mainita.)  Me kannamme riskit, te nautitte energiansäästöstä!

  Hybridilämmitys pähkinänkuoressa

  • Sisätiloja ja käyttövettä lämmitetään yhtä aikaa kahdella lämmönlähteellä
  • Kaukolämpöön voidaan yhdistää erilaisia lämpöpumppuratkaisuja
  • Kustannustehokkain hybridijärjestelmä valitaan kohdekohtaisesti
  • Lämmitysjärjestelmän optimointi laskee lämmityskustannuksia
  • Olosuhdeseuranta varmistaa hyvät sisäolosuhteet
  • Järjestelmän käyttöönotto toteutetaan avaimet käteen -periaatteella
  • Energiapalvelu sisältää myös järjestelmän huollon ja ylläpidon.