Hyvän energian kuvakisa Instagramissa

Kilpailu on päättynyt 21.3.2021. Kiitos kaikille osallistuneille!

#kaukokuvakisa #maailmanluontopäivä

Osallistu Savon Voiman °Kauko-kuvakisaan Instagramissa ja näytä, kuinka puhdas luonto saa sinut pursuamaan energiaa! Voit voittaa hotelliloman ja yllätyspalkinnon.

Jaa hyvää energiaa ympärillesi!

Olemme perinteisesti juhlistaneet 3.3. vietettävää Kaukon nimipäivää kutsumalla ihmiset nauttimaan maksutta itäsuomalaisen lähimetsän raaka-aineilla lämmitetystä uintivedestä alueemme kylpylöihin ja uimahalleihin. Tilaisuudet ovat olleet supersuosittuja – kiitos kaukolämmön!

Nyt maailmantilanne on sellainen, että emme voi kokoontua sankoin joukoin polskimaan, joten juhlistamme Kaukon päivää ja samaan aikaan vietettävää vielä tärkeämpää Maailman luontopäivää ”kaukona” Instagramissa. Osallistu kanssamme merkkipäivien viettoon jakamalla kuvia puhtaan lähiluonnon energialähteistäsi!

Maailman luontopäivän tarkoituksena on muistuttaa luonnon tärkeydestä, monimuotoisuudesta ja haavoittuvuudesta. Luonnon arvo on ihmisen hyvinvoinnille korvaamaton! Siksi mekin tahdomme luopua kaukolämmön tuotannossa lyhyellä aikavälillä fossiilisten polttoaineiden käytöstä kokonaan. Tulevaisuudessa toiminnassamme siintää siirtyminen polttamisen sijasta vielä enemmän puhtaampiin lämmönlähteisiin, kuten esimerkiksi hukkalämpöjen hyödyntämiseen ja geolämpöön.

Näin osallistut:

  1. Kuinka puhdas luonto saa sinut pursuamaan energiaa? Ota kuva maisemasta, luontoaiheesta tai eläimestä. Ihan mistä vain, josta saat astetta, jos pariakin enemmän energiaa ja lämpöä elämääsi. Kirjoita kuvan yhteyteen perustelusi.
  2. Jaa kuva Instagramissa hashtageilla #kaukokuvakisa #maailmanluontopäivä ja tägää @savonvoima julkaisuusi. Kuvan tulee olla otettu vuoden 2021 aikana.
  3. Voittaja valitaan 21.3.2021 jälkeen. Savon Voiman raati valitsee voittajan. Voittaja palkitaan kahden vuorokauden TahkoSpa-huoneistohotellin 2–4 hengen majoituksella. Aika on vapaasti valittavissa vuoden 2021 aikana (lukuun ottamatta juhannusta ja joulua).
  4. Eikä tässä vielä kaikki! Lisäksi palkitsemme eniten tykkäyksiä saaneen kuvan Savon Voiman yllätyspalkinnolla, joten jaa energiaa ympärillesi ja yritä saada mahdollisimman paljon sydämiä!

Kilpailun säännöt