Ota kätevä e-lasku käyttöön! – Automaattinen puhelinpalvelumme soittaa e-laskutukseen liittyen

Julkaistu 16.5.2023

Saatko Savon Voiman verkkopalvelulaskun edelleen kirjepostitettuna? Onko joskus käynyt niin, että lasku on saapunut myöhässä ja siinä yhteydessä olet harkinnut e-laskutukseen siirtymistä? Jostain syystä e-laskun käyttöönotto on kuitenkin tuntunut hankalalta ja muutos on jäänyt tekemättä. Nyt teemme siirron sinulle helpoksi. Soitamme osalle paperilaskulla maksavista asiakkaistamme  viikolla 22 ja  puhelun aikana he voivat muuttaa laskutustavan e-laskuksi.

Pienennä omaa hiilijalanjälkeäsi ja siirry e-laskuun!

Savon Voima aloittaa toukokuun viimeisellä viikolla soittokampanjan, jossa automaattinen robottipuhelin soittaa asiakkaille ja ehdottaa laskutustavan muutosta. Parin minuutin kestoisen puhelun aikana vastaajan laskutustapa voidaan muuttaa e-laskuksi.

Automaattinen puhelu on toteutettu ennalta nauhoitetuilla puheella ja vastaaja voi kommunikoida tietokoneen kanssa numeronäppäimien painalluksilla ja valita kuinka puhelu etenee. Puhelun aikana sinulta kysytään ainoastaan, minkä pankin asiakas olet. Pankki- tai henkilötunnuksia emme sinulta e-laskuun siirtymisessä tarvitse ja näitä ei puhelussa kysytä.

Puhelun jälkeen lähetämme e-laskusopimuksen verkkopankkiisi, jossa sinun on käytävä se vielä hyväksymässä. Sopimus ilmestyy pankkiin 1–5 päivän kuluttua soitosta.

Savon Voiman automaattinen puhelu tulee numerosta 017 270 0033 ja kampanjapuhelut soitetaan aikavälillä 29.5.2023–2.6.2023. Lähetämme vielä ennakkotekstiviestin puhelusta edellisenä päivänä. Jos et ollut tavoitettavissa puhelun aikana, voit soittaa myös takaisin seitsemän päivää siitä hetkestä, kun sait puhelun. Soittaessasi itse numeroon, kuulet robotilta saman viestin, jonka olisit kuullut, jos olisit vastannut robotin soittamaan automaattiseen puheluun.

Kaikkien kampanjan aikana e-laskuun siirtyneiden asiakkaidemme kesken arvomme kolme sadan euron arvoista Superlahjakorttia.

Mitä uutta?

Siilinjärven taajaman uusi 110 kilovoltin toimitusvarmuutta parantava sähköverkko otettiin käyttöön – suunnittelussa ja rakentamisessa huomioitu myös liito-oravat

Erityishuomiota vaati alueelle sijoittuva liito-oravien elinympäristö. Saneerauksen myötä voimajohto siirtyi osittain valtatien kanssa samaan infrakäytävään ja vanha johto purkautui pois asuinalueelta.
Lue lisää

Ajankohtaista, Säävarma, Ympäristö,
23.5.2023

Energiansäästöön uusi palvelusivusto – Savon Voima avaa voimapiste.fi -sivuston

Savon Voima avaa 22.5. voimapiste.fi -sivuston, josta Savon Voima Verkon alueella asuvat pääsevät tarkastelemaan energiankulutustietojaan entistä reaaliaikaisemmin. Palvelun tarjoaman rajapinnan avulla voi seurata omaa energiankulutusta ja löytää tapoja energiansäästöön.
Lue lisää

Ajankohtaista, Energiaa säästämässä,
22.5.2023

Keskiviikkona 17.5.2023 puhelinpalvelumme on auki kello 16.00 saakka

Helatorstain aattona puhelinpalvelumme on avoinna kello 8.00-16.00 välisen ajan.Tiesithän, että lasku- ja sopimustiedot sekä energiankäyttötiedot löydät Väppi-palvelustamme.Perjantaina 19.5.2023 palvelemme normaalisti kello 8.00-17.00
Lue lisää

Ajankohtaista, Asiakaspalvelu,
16.5.2023

Savon Voima laajentaa vesihuoltoon – toimittaa Pielaveden kunnalle etäluettavat vesimittarit ja luentapalvelun

Projektissa Pielaveden kunnan vesilaitoksen asiakkaille asennetaan etäluettavat, turvattua mobiilitiedonsiirtoa käyttävät vesimittarit vuosina 2023 ja 2024. Savon Voima toimittaa kunnalle myös mittareiden luentapalvelun. Yhteistyön toimivuutta testattiin viime vuonna onnistuneessa pilottihankkeessa.
Lue lisää

Ajankohtaista,
12.5.2023

HögforsGST optimoi Leppävirralla uuden teollisuuskiinteistön lämmitystä usean eri lämmönlähteen hybridijärjestelmällä

Mitä kylmempään olosuhteeseen siirrytään, sitä enemmän lämmöntuotannossa siirrytään kaukolämmön käyttöön. Sen osuus kiinteistön vuotuisesta lämmitysenergiasta on noin 20 prosenttia.
Lue lisää

Ajankohtaista,
8.5.2023

Savon Voimalle tunnustusta työturvallisuuden korkeasta tasosta

Savon Voima on saanut Työterveyslaitoksen Nolla tapaturmaa -työturvallisuusfoorumissa I-tason tunnustuksen työturvallisuudestamme. Taso on korkein mahdollinen.
Lue lisää

Ajankohtaista,
28.4.2023