Turvallisuuskierroksilla ja teemakuukausilla kehitetään turvallisuutta

Vuonna 2020 turvallisuuskulttuurin kehittämisessä turvallisuuden huomioarvoa kaikkeen tekemiseen haluttiin lisätä ja samalla lanseerattiin työpaikan 1 000 tapaturmattoman päivän haaste. Konsernille ja liiketoiminnoille laadittiin turvallisuusmittaristo ja esimerkiksi turvallisuustuokioista tehtiin käytäntö kaikkiin toimintoihin. Saimme haasteen täyteen 12.5.2023, kun olimme työskennelleet 1 000 päivää ilman yhtään sairauspoissaoloon johtanutta työtapaturmaa. Samalla julkistimme uuden kunnianhimoisen tavoitteemme – 2 000 tapaturmatonta päivää. Työ maailmanluokan työturvallisuuskulttuurin eteen siis jatkuu!

Yhtenä osana turvallisuuskulttuurin kehittämistä olemme uudistaneet havaintokierroskäytäntöjä työmaillamme ja tuotantolaitoksillamme. Olemme sitoutuneet käytäntöön koko organisaatiossa. Havaintokierroksien tarkoituksena on ottaa työntekijät aktiivisesti mukaan turvallisuuden arviointiin ja turvallisuushavaintojen tekemiseen. Turvallisuus on loppujen lopuksi kaikkien yhteinen asia ja lähtee jokaisesta työntekijästä!

Tuotantolaitoksilla turvallisuusasioista viestivät infonäytöt ovat olleet aktiivisessa käytössä ja niissä turvallisuusasioita on pidetty esillä kuukausittain vaihtuvilla painopisteteemoilla. Teemoilla kiinnitetään erityistä huomiota erilaisiin ajankohtaisiin turvallisuusvaaroihin tai huomioitaviin asioihin, kuten talven liukkauteen tai tiettyyn ajankohtaan liittyviin työvaiheisiin.

Mitä uutta?

Etsimme motivoitunutta ja aikaansaavaa verkostoanalyytikkoa sähköverkkoliiketoimintaamme

Tehtäviisi kuuluu datan käsittelyä ja analysointia sekä johtopäätösten, toimenpiteiden ja suositusten tekemistä. Tuot esiin uusia tapoja hyödyntää ja visualisoida dataa.
Lue lisää

Ajankohtaista, Työpaikat,
25.4.2024

Hukkalämpö hyödyksi: Savon Voiman ja PKO:n pioneerityössä hukkalämpö siirretään takaisin kaukolämpöverkkoon

Sokos-Vaakuna-korttelin uusilla lämpöpumpuilla voidaan ensi kertaa siirtää hukkalämpöä Savon Voiman Joensuun kaukolämpöverkkoon. Vastaavaa ei ole aiemmin Joensuun yrityskentässä tehty.
Lue lisää

Ajankohtaista, Asiakastarinat,
22.4.2024

Etsimme voimalaitosoperaattoreita Joensuun voimalaitokselle

Täydennämme käynnistyvän biohiilituotannon myötä Joensuun voimalaitoksen vuorovahvuutta rekrytoimalla voimalaitosoperaattoreita kolmivuorotyöhön.
Lue lisää

Ajankohtaista, Työpaikat,
19.4.2024