Avoimet työpaikat

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja hae meille. Meillä pääset kehittämään uusia, kestäviä ratkaisuja ja palveluja energiantuotantoon, ilmastonmuutoksen torjuntaan ja itäsuomalaisten arkeen. Savon Voima nauttii tutkitusti asiakkaidensa, henkilöstönsä ja toimialan arvostusta. Teemme tärkeää työtä asiakkaillemme elintärkeän energiansaannin varmistamiseksi. Meillä on mielenkiintoisia työtehtäviä, hyvä työyhteisö ja tulokkaille ammattilaisten tukema perehdytys.

Jos avoimissa työpaikoissamme ei ole tarjolla juuri nyt sinulle sopivaa työtä, voit lähettää meille avoimen hakemuksen. Kerro hakemuksessasi, millaisista työtehtävistä olet kiinnostunut. Avoimella hakemuksella voit hakea halutessasi myös opinnäytetyöpaikkoja.

Jätä avoin hakemus

Avoimet työpaikat / kaukolämpö

Taloyhtiöiden kaukolämpöpalveluiden asiakkuusvastaava

Tehtävässä vastaat Savon Voiman kaukolämmön asunto-osakeyhtiöasiakkuuksien hoidosta, palvelumyynnistä sekä näihin liittyvistä tapaamisista sekä erilaisista markkinointitapahtumista kyseiselle kohderyhmälle.

Lue lisää
Avoimet työpaikat / asiakaspalvelu

Haemme asiakaspalvelijoita

Onko sinulla reipas palveluasenne, oletko huolellinen sekä aidosti asiakastyöstä kiinnostunut? Kiinnostaako sinua trendikäs ja elintärkeä energia-ala? Jos tunnet edellä mainitut asiat omaksesi, saatat olla hakemamme vahvistus vakituiseen työsuhteeseen ammattilaistiimin täydennykseksi.

Lue lisää
Avoimet työpaikat / kaukolämpö

Voimalaitosoperaattori Iisalmeen

Luotettava energiantuotanto ja kaukolämmön toimitus varmistetaan osaavalla ja huolellisella tuotantokoneiston kunnossapidolla ja laitosten operoinnilla. Haemme Iisalmen voimalaitokselle voimalaitosoperaattoria kolmivuorotyöhön.

Lue lisää
Avoimet työpaikat / kaukolämpö

Energia- ja kiinteistöratkaisujen tuotepäällikkö

Tehtävässä tulet vastaamaan Savon Voiman kiinteistökokoluokan energiaratkaisujen suunnittelusta ja kehityksestä, avainasiakkuuksien kiinteistöjen energiakatselmoinnista sekä energiatehokkuusneuvonnasta. Toimit asiakkuudet ja palvelut -tiimin ja palvelukeskuksen teknisenä tukena, uusien soveltavien ratkaisujen asiantuntijana sekä asiakkaidemme kiinteistöjen energiaratkaisujen innovoijana.

Lue lisää

Harjoittelupaikat ja kesätyöt

Tarjoamme vuosittain harjoittelumahdollisuuksia ammattikoululaisille sekä ammattikorkeakoulu- ja korkeakouluopiskelijoille Kipinä-haun kautta. Kipinä-paikkojen hakuaika on 1.–28.2. nettisivujemme kautta.

Katso, mitä mieltä harjoittelijamme ovat olleet työskentelystä Savon Voimalla.

Mitä uutta?

Turvesoita metsitetään tuhkan avulla Sonkajärven Jyrkällä

Sonkajärven Jyrkällä metsitetään vanhoja turvesoita lämmöntuotannosta syntyvällä tuhkalla. Kiertotalousajattelun mukaisesti tuhka palautetaan lannoitteena maaperään, jossa sen sisältämät ravinteet hyödyttävät uuden metsän syntyä ja edistävät näin hiilensidontaa.
Lue lisää

Ajankohtaista, Kaukolämpö, Ympäristö,
2.12.2022

Pohjoissavolaiset ovat säästäneet sähköä maan keskiarvoa enemmän

Savon Voima Verkon toiminta-alueella on käytetty lokakuussa 2022 9,3 prosenttia vähemmän sähköä kuin lokakuussa 2021. Koko maan vastaava luku oli 7 prosenttia. Lisäksi lähes 80 prosenttia pohjoissavolaisista seuraa omaa sähkönkulutustaan joko sähkönlaskun tai sovelluksen kautta.
Lue lisää

Ajankohtaista, Verkossa,
25.11.2022

Määräaikaiset sähkötuet avuksi kohonneisiin sähkökustannuksiin

Sähkökustannukset ovat nousseet kohonneiden sähkön markkinahintojen takia kuluneen vuoden aikana voimakkaasti. Suomen hallitus on päättänyt tuoda kotitalouksien haettavaksi määräaikaisia tukimuotoja, joilla pyritään helpottamaan kansalaisten selviytymistä tulevasta talvesta.
Lue lisää

Ajankohtaista, Sähkö,
24.11.2022