Avoimet työpaikat

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja hae meille. Meillä pääset kehittämään uusia, kestäviä ratkaisuja ja palveluja energiantuotantoon, ilmastonmuutoksen torjuntaan ja itäsuomalaisten arkeen. Savon Voima nauttii tutkitusti asiakkaidensa, henkilöstönsä ja toimialan arvostusta. Teemme tärkeää työtä asiakkaillemme elintärkeän energiansaannin varmistamiseksi. Meillä on mielenkiintoisia työtehtäviä, hyvä työyhteisö ja tulokkaille ammattilaisten tukema perehdytys.

Tarjoamme myös opiskelijoille monipuolisia mahdollisuuksia tutustua energia-alaan. Lue lisää Opiskelijoille-sivulta.

Avoimet työpaikat

Haemme asiakaspalvelijaa

Onko sinulla reipas palveluasenne, oletko huolellinen sekä aidosti asiakastyöstä kiinnostunut? Pärjäätkö välillä hektisenkin puhelinpalvelutyön parissa ja haluatko ennen kaikkea piristää asiakkaiden päivää? Kiinnostaako sinua trendikäs ja elintärkeä energia-ala?

Lue lisää tehtävästä ja hae

Jos avoimissa työpaikoissamme ei ole tarjolla juuri nyt sinulle sopivaa työtä, voit lähettää meille avoimen hakemuksen. Kerro hakemuksessasi, millaisista työtehtävistä olet kiinnostunut. Avoimella hakemuksella voit hakea halutessasi myös opinnäytetyöpaikkoja.

Jätä avoin hakemus

Mitä uutta?

Haemme Savon Voimalle asiakaspalvelijaa

Etsimme asiakaspalvelijaa vakituiseen työsuhteeseen ammattilaistiimin täydennykseksi pääkonttorimme palvelukeskukseen Toivalaan.
Lue lisää

Ajankohtaista, Työpaikat,
8.12.2023

Sisäisillä auditoinneilla kehitetään toimintaa ja ylläpidetään laatua

Savon Voima ylläpitää ISO 14001 ympäristösertifikaattia sisäisten auditointien avulla, joilla tutkitaan ja havainnoidaan yhtiön ympäristöön vaikuttavia toimintoja.
Lue lisää

Ajankohtaista, Ympäristö,
7.12.2023

Asiakaspalvelun aukioloajat joulukuussa

Asiakaspalvelupiste on suljettuna viikon 52. Puhelinpalvelumme palvelee juhlapyhien aattona klo 8–16, arkipyhinä olemme suljettu.
Lue lisää

Ajankohtaista,
4.12.2023