Saavutettavuusseloste

Tervetuloa! Tämä on Savon Voima Oyj:n www-sivujen saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua www.savonvoima.fi ja on päivitetty 13.11.2023. Kehitämme sivuston sisältöä siten, että sivustomme ja palvelumme ovat mahdollisimman saavutettavia kaikille käyttäjille. Sivustokokonaisuudesta kuitenkin Savon Voima Verkko Oy:n (verkkopalveluita) koskeva sisältö on luonteeltaan julkista palvelua, jota koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta.

Olemme arvioineet palvelun saavutettavuuden itse.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Savonvoima.fi-verkkosivusto noudattaa WCAG:n 2.1 standardin mukaisia A-tason saavutettavuuskriteerejä.

Ei-saavutettava sisältö

Savon Voiman verkkosivusto sisältää liitetiedostoja (pdf), joista kaikki eivät ole saavutettavia. Ei-saavutettavia liitetiedostoja ovat osa ennen 23.9.2018 laadituista tiedostoista, jotka eivät kuulu sovellettavan lainsäädännön piiriin. Olennaisimmat liitetiedostot on uudistettu saavutettaviksi vuoden 2021 aikana. Ei-saavutettavaa sisältöä voi pyytää alla mainituista yhteystiedoista.

Ei kuulu lainsäädännön piiriin:

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme?

Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi!

Verkkolomakkeella: Palautelomakkeelle pääset tämän linkin kautta.
Sähköpostilla: viestinta(at)savonvoima.fi

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000