Kaukolämpötuotteet yrityksille ja yhteisöille

Miksi Savon Voiman kaukolämpö?

Kaukolämpöverkossa kiertävä kuuma vesi lämmitetään yli 98 % paikallisilla lämmönlähteillä. Kokemuksen ja jatkuvan kehityksen myötä verkossamme olevat kiinteistöt nauttivat varmasta, vastuullisesti tuotetusta lämmöstä ja lämpimästä käyttövedestä.

Kaukolämpötuotteissamme tehomaksu määräytyy todellisen tehon mukaan. Sopimusteho määritetään kerran vuodessa ja sitä tarkastellaan kolmen edellisen vuoden perusteella.

Tutustu ympäristöystävällisiin kaukolämpötuotteisiin

°Kauko Kiinteistö

Kaukolämmön perustuote kaikkiin kiinteistöihin. Tämä tuote on automaattisesti käytössä, jos et ole valinnut muuta lämpötuotetta. Voit vaihtaa tuotteen kerran vuodessa.

Lisäpalvelut ja lisäominaisuudet:

Katso hinnasto

Katso tuote-ehdot

°Kauko Vakaa

Tarjolla kausihinnoitelluissa kaukolämpöverkoissa (Joensuu, Iisalmi, Siilinjärvi, Pieksämäki, Suonenjoki ja Leppävirta). Hinnoittelu on vakaata ja suosittelemme lämmönkäytöltään tasaisiin kiinteistöihin. Voit vaihtaa tuotteen kerran vuodessa.

Sisältää:

Lisäpalvelut:

Katso hinnasto

Katso tuote-ehdot

Pienennä hiilijalanjälkeäsi

Kauko on nyt vihreä

Valitsemalla vihreän kaukolämmön edistät hiilineutraalia kaukolämmön tuotantoa. °Kauko Vihreä tuotetaan täysin uusiutuvilla energialähteillä sekä kiinteistöissä ja teollisuudessa syntyvillä hukkalämmöillä.

Lue lisää

Mitä uutta?

Suonenjoen Pakkasmarjan prosessin hukkalämmöt hyödynnetään kaukolämmöksi

Ratkaisu hukkalämpöjen hyödyntämiseen löytyi Savon Voiman kaukolämmön kaksisuuntaisuuden mahdollistamasta energian talteenotosta.
Lue lisää

Ajankohtaista, Asiakastarinat, Kaukolämpö,
18.6.2024

Savon Voima investoi voimakkaasti sähköiseen lämmöntuotantoon – yhtiö rakentaa lämpöpumppulaitoksen Joensuun voimalaitokselle

Savon Voiman tavoitteena on olla energiantuotannossa hiilineutraali vuoteen 2030 mennessä ja nyt käynnistyvä laitoshanke on merkittävä panostus päästöttömään ja sähköistyvään kaukolämmön tuotantoon.
Lue lisää

Ajankohtaista, Kaukolämpö, Ympäristö,
17.6.2024

Maalämpö- ja hybridijärjestelmät suurissa kohteissa: Haasteet ja parhaat käytännöt

Onnistuneen lämmitysratkaisun kannalta on tärkeää, että suunnittelun ja ylläpidon ketju on saumaton ja eri näkökulmat otetaan huomioon ennen toteutusta. Näin on erityisesti hybridikohteissa, joissa käytetään sekä lämpöpumppuja että kaukolämpöä.
Lue lisää

Blogi, Kaukolämpö,
5.6.2024