Kaukolämpötuotteet yrityksille ja yhteisöille

Miksi Savon Voiman kaukolämpö?

Kaukolämpöverkossa kiertävä kuuma vesi lämmitetään yli 98 % paikallisilla lämmönlähteillä. Kokemuksen ja jatkuvan kehityksen myötä verkossamme olevat kiinteistöt nauttivat varmasta, vastuullisesti tuotetusta lämmöstä ja lämpimästä käyttövedestä.

Kaukolämpötuotteissamme tehomaksu määräytyy todellisen tehon mukaan. Sopimusteho määritetään kerran vuodessa ja sitä tarkastellaan kolmen edellisen vuoden perusteella.

Tutustu ympäristöystävällisiin kaukolämpötuotteisiin

°Kauko Kiinteistö

Kaukolämmön perustuote kaikkiin kiinteistöihin. Tämä tuote on automaattisesti käytössä, jos et ole valinnut muuta lämpötuotetta. Voit vaihtaa tuotteen kerran vuodessa.

Lisäpalvelut ja lisäominaisuudet:

Katso hinnasto

Katso tuote-ehdot

°Kauko Vakaa

Tarjolla vain kausihinnoitelluissa kaukolämpöverkoissa (Joensuu, Iisalmi, Siilinjärvi, Pieksämäki, Suonenjoki ja Leppävirta). Hinnoittelu on vakaata ja suosittelemme lämmönkäytöltään tasaisiin kiinteistöihin. Voit vaihtaa tuotteen kerran vuodessa.

Sisältää:

Lisäpalvelut:

Katso hinnasto

Katso tuote-ehdot

Pienennä hiilijalanjälkeäsi

Kauko on nyt vihreä

Valitsemalla vihreän kaukolämmön edistät hiilineutraalia kaukolämmön tuotantoa. °Kauko Vihreä tuotetaan täysin uusiutuvilla energialähteillä sekä kiinteistöissä ja teollisuudessa syntyvillä hukkalämmöillä.

Lue lisää

Mitä uutta?

Kaukon päivä tulee jälleen – tervetuloa polskimaan ilmaiseksi!

Kutsumme kaiken ikäiset uintimaisterit polskimaan maksutta kuuteen alueemme uimahalliin sunnuntaina 3.3.2024.
Lue lisää

Ajankohtaista, Kaukolämpö,
12.2.2024

Optimointi pienentää päästöjä ja säästää energiaa

Valmet Technologies Oy:n Juankosken viiratehtaalla toteutettiin lämmitysjärjestelmän optimointi osana koko Juankosken kaukolämpöverkoston optimointia, jota Savon Voima teki yhdessä Savonia Ammattikorkeakoulun kanssa.
Lue lisää

Ajankohtaista, Kaukolämpö,
9.2.2024

Savon Voiman toimialueella kaukolämpöä tuotettiin viime vuonna Suomen keskiarvoa vähemmillä päästöillä

Vuonna 2023 Savon Voiman kaukolämmön ominaispäästökerroin, eli päästöjen määrä suhteessa myytyyn energiayksikköön oli 74 gCO2/kWh. Koko Suomen kaukolämmön tuotannon ominaispäästökerroin vuonna 2023 oli 83 gCO2/kWh. Niin Savon Voiman kuin koko Suomen kaukolämmön päästöt ovat vähentyneet voimakkaasti viime vuodet.
Lue lisää

Ajankohtaista, Kaukolämpö,
2.2.2024