Laskutus

Maksuneuvonta

Voit hoitaa laskun maksamisen viivästymiseen liittyviä asioita online-palvelussa, ropo-online.fi, jonne kirjaudut verkkopankkitunnuksillasi. Palvelu on käytettävissä joka päivä vuorokauden ympäri.

Kirjaudu Ropo Onlineen

Ropo Capital, p. 09 231 50449 (pvm/mpm, ark. klo 8–20, la klo 10–15)

Saitko muistutusviestin? Haluamme muistuttaa asiakkaitamme ennen maksullisen maksumuistutuslaskun saapumista. Jos maksoit jo laskun, viesti on aiheeton, eikä sinun tarvitse tehdä mitään.

E-lasku

Nyt voit siirtyä laskujesi maksamisessa vaivattomampaan aikaan ottamalla käyttöösi e-laskun. Paperilaskun sijasta lähetämme laskusi sähköisesti suoraan omaan verkkopankkiisi. Siellä laskun tiedot loppusummineen ja viitenumeroineen ovat valmiina ja sinun tarvitsee ainoastaan tarkistaa ja hyväksyä lasku maksatukseen. Voit myös valita automaattisen maksatuksen valtuutusta tehdessäsi, jolloin laskua ei tarvitse erikseen hyväksyä, vaan maksu veloitetaan eräpäivänä tililtäsi automaattisesti.

Kirjaudu omaan verkkopankkiisi ja käy tekemässä e-laskusopimus Savon Voiman kanssa. Sopimuksen tekeminen verkkopankeissa vaihtelee pankkiryhmäkohtaisesti, mutta tyypillisesti tarvitset laskultamme mukaan viitenumeron, joten se kannattaa etsiä valmiiksi. Sopimuksen tehtyäsi tieto e-laskuun siirtymisestä tulee meille automaattisesti ja sen jälkeen laskumme ohjautuvat suoraan verkkopankkiisi. Pankeilla on eri vaihtoehtoja verkkopankkiin saapuneiden laskujen ilmoittamisesta. Tutustu vaihtoehtoihin ja valitse niistä itsellesi sopivin. Siirtyminen e-laskuun ei muuta laskutusrytmiäsi.

Näin aktivoit e-laskun

Mikäli sinulla on kysymyksiä pankkisi e-laskuun liittyen, otathan yhteyttä omaan pankkiisi. Huomaathan, että jos sinulla on sähkö- ja kaukolämpösopimus, e-lasku tilataan molempiin erikseen.

Sähköpostilasku

Valitse sähköpostilasku ja vastaanota jatkossa kaikki laskusi kätevästi sähköpostiisi. Voit ottaa sähköpostilaskun käyttöösi ilmoittamalla siitä asiakaspalveluumme joko puhelimitse tai sähköpostilla. Sähköpostilaskun aktivoiminen on sinulle täysin ilmaista. Jos sinulla on jo e-lasku käytössäsi, tällöin sähköpostilaskun aktivointia ei tarvitse tehdä.

Pyydämme erityistä tarkkaavaisuutta siitä, että sähköpostiosoite on aina ajan tasalla ja se on kirjoitettu oikein. Mikäli vaihdat sähköpostiosoitettasi, muistathan ilmoittaa siitä myös meille. Näin saat aina laskut oikeaan sähköpostiosoitteeseen. Savon Voiman sähköpostilasku lähetetään sinulle osoitteesta laskutuspalvelu@ropocapital.fi.

Laskutusrytmi

Vuosittainen laskujen lukumäärä määräytyy sähkönkulutusarvion mukaisesti. Jos kulutat sähköä yli 1 000 kWh/v saat sähkölaskun kuukausittain ja jos sähkönkulutuksesi on alle 1 000 kWh/v laskutamme kolmen kuukauden välein.

Kaukolämmön laskutamme kerran kuukaudessa kulutuksen mukaisesti.

Hyvityslasku

Hyvityslaskut käsittelemme niiden erääntymisen jälkeen. Hyvityslaskut kohdistetaan ensisijaisesti avoimeen erääntyneeseen saatavaan. Mikäli hyvitystä ei voida kohdistaa, summa siirretään seuraavalle laskulle tai palautetaan ilmoittamallesi tilille.

Savon Voiman laskutustiedot

Yhtiökohtaiset laskutustietomme löydät yhteystiedot-sivun alaosasta.

Konsernin yhteystiedot