Opiskelijoille

Onko sinulla kipinää energia-alalle? Tarjoamme mielenkiintoisia ja monipuolisia kesätöitä opiskelijoille Kipinä-ohjelmamme kautta. Haku on käynnissä alkuvuodesta ja tarkempi hakuajankohta päivitetään vuosittain tälle sivulle.

Kipinä-paikkoja meillä on kaukolämmön ja sähkön tuotannossa ja laitosten kunnossapidossa, kaukolämmön ja sähköverkon asiantuntijatehtävissä, asiakaspalvelussa ja muissa tukitoiminnoissamme. Meille työllistyy opiskelijoita esimerkiksi energiatekniikan alalta, sähkö- ja automaatioalalta ja kaupan alalta – sekä lukuisilta muilta aloilta. Harjoittelijamme työskentelevät toimistollamme Siilinjärven Toivalassa, voimalaitoksillamme Pieksämäellä, Iisalmessa sekä Joensuussa sekä kaukolämpöverkoston ja sähköverkon parissa ympäri toiminta-aluettamme.

Katso avoimet työpaikat

Tutustu Savon Voimaan

Muut harjoittelut, oppisopimus ja opinnäytetyöt

Oletko opinnoissasi vaiheessa, jossa työharjoittelu tai opinnäytetyö on ajankohtainen? Jätä meille avoin hakemus, jossa kerrot itsestäsi, opinnoistasi ja harjoittelupaikan tarpeesta tai opinnäytetyön aiheestasi.

Jätä avoin hakemus

Oppilaitosyhteistyö

Teemme aktiivisesti yhteistyötä toiminta-alueemme oppilaitosten kanssa. Esittelemme mielellämme toimintaamme ja osallistumme tulevaisuuden osaajien koulutukseen.

Kysy lisätietoa oppilaitosyhteistyöstä!

Hanne-Marie Forsström
HR Business Partner
p. 040 531 9437
hanne-marie.forsstrom(at)savonvoima.fi

Vastuullinen kesäduuni on Oikotie Työpaikkojen luotsaama kampanja, joka haastaa työnantajat tarjoamaan 14–29-vuotiaille nuorille enemmän onnistuneita kesätyökokemuksia. Meillä Savon Voimalla kesätyöntekijät pääsevät tekemään oman alansa töitä osana asiantuntijoidemme joukkoa. Perehdytämme harjoittelijat tehtäviin, panostamme työturvallisuuteen ja työvälineisiin sekä tarjoamme henkilöstöetuja myös harjoittelijoille.


Katso, mitä mieltä harjoittelijamme ovat olleet työskentelystä Savon Voimalla.

Mitä uutta?

Myrskyihin varautuminen vaatii ennakointia, investointeja ja hyviä käytäntöjä

Savon Voima Verkko on sitoutunut pitämään sähköverkon kunnossa ja turvallisena, jotta myrskyt eivät aiheuttaisi merkittäviä häiriöitä asiakkaillemme. Lisäksi kehitämme ja investoimme verkkoon vuosittain kymmeniä miljoonia säävarmuuden sekä verkon kapasiteetin parantamiseksi.
Lue lisää

Ajankohtaista, Sähkö, Säävarma,
16.7.2024

Savon Voiman Joensuun voimalaitoksen uusi kaukolämpöakku on saavuttanut lakikorkeutensa

Valmistuva kaukolämpöakku tarjoaa Savon Voiman Joensuun voimalaitokselle mahdollisuuden entistä joustavampaan energian tuotantoon sekä lisää merkittävän keinon lämmöntuotanto- ja ohjausjärjestelmän optimointiin.
Lue lisää

Ajankohtaista, Kaukolämpö, Ympäristö,
11.7.2024

Suonenjoen Pakkasmarjan prosessin hukkalämmöt hyödynnetään kaukolämmöksi

Ratkaisu hukkalämpöjen hyödyntämiseen löytyi Savon Voiman kaukolämmön kaksisuuntaisuuden mahdollistamasta energian talteenotosta.
Lue lisää

Ajankohtaista, Asiakastarinat, Kaukolämpö,
18.6.2024