Opiskelijoille

Onko sinulla kipinää energia-alalle? Tarjoamme mielenkiintoisia ja monipuolisia kesätöitä opiskelijoille Kipinä-ohjelmamme kautta. Haku on käynnissä alkuvuodesta ja tarkempi hakuajankohta päivitetään vuosittain tälle sivulle.

Kipinä-paikkoja meillä on kaukolämmön ja sähkön tuotannossa ja laitosten kunnossapidossa, kaukolämmön ja sähköverkon asiantuntijatehtävissä, asiakaspalvelussa ja muissa tukitoiminnoissamme. Meille työllistyy opiskelijoita esimerkiksi energiatekniikan alalta, sähkö- ja automaatioalalta ja kaupan alalta – sekä lukuisilta muilta aloilta. Harjoittelijamme työskentelevät toimistollamme Siilinjärven Toivalassa, voimalaitoksillamme Pieksämäellä, Iisalmessa sekä Joensuussa sekä kaukolämpöverkoston ja sähköverkon parissa ympäri toiminta-aluettamme.

Katso avoimet työpaikat

Tutustu Savon Voimaan

Muut harjoittelut, oppisopimus ja opinnäytetyöt

Oletko opinnoissasi vaiheessa, jossa työharjoittelu tai opinnäytetyö on ajankohtainen? Jätä meille avoin hakemus, jossa kerrot itsestäsi, opinnoistasi ja harjoittelupaikan tarpeesta tai opinnäytetyön aiheestasi.

Jätä avoin hakemus

Oppilaitosyhteistyö

Teemme aktiivisesti yhteistyötä toiminta-alueemme oppilaitosten kanssa. Esittelemme mielellämme toimintaamme ja osallistumme tulevaisuuden osaajien koulutukseen.

Kysy lisätietoa oppilaitosyhteistyöstä!

Hanne-Marie Forsström
HR Business Partner
p. 040 531 9437
hanne-marie.forsstrom(at)savonvoima.fi

Vastuullinen kesäduuni on Oikotie Työpaikkojen luotsaama kampanja, joka haastaa työnantajat tarjoamaan 14–29-vuotiaille nuorille enemmän onnistuneita kesätyökokemuksia. Meillä Savon Voimalla kesätyöntekijät pääsevät tekemään oman alansa töitä osana asiantuntijoidemme joukkoa. Perehdytämme harjoittelijat tehtäviin, panostamme työturvallisuuteen ja työvälineisiin sekä tarjoamme henkilöstöetuja myös harjoittelijoille.


Katso, mitä mieltä harjoittelijamme ovat olleet työskentelystä Savon Voimalla.

Mitä uutta?

Hukkalämpö hyödyksi: Savon Voiman ja PKO:n pioneerityössä hukkalämpö siirretään takaisin kaukolämpöverkkoon

Sokos-Vaakuna-korttelin uusilla lämpöpumpuilla voidaan ensi kertaa siirtää hukkalämpöä Savon Voiman Joensuun kaukolämpöverkkoon. Vastaavaa ei ole aiemmin Joensuun yrityskentässä tehty.
Lue lisää

Ajankohtaista, Asiakastarinat,
22.4.2024

Etsimme voimalaitosoperaattoreita Joensuun voimalaitokselle

Täydennämme käynnistyvän biohiilituotannon myötä Joensuun voimalaitoksen vuorovahvuutta rekrytoimalla voimalaitosoperaattoreita kolmivuorotyöhön.
Lue lisää

Ajankohtaista, Työpaikat,
19.4.2024

Haemme teknistä palveluvastaavaa sähköverkkopalvelut-tiimiin

Etsimme liittymä- ja verkkopalvelutiimin toiminnasta vastaavaa asiakassuuntautunutta ja kokenutta teknistä asiantuntijaa Palvelukeskus-yksikköömme.
Lue lisää

Ajankohtaista, Työpaikat,
18.4.2024