Opiskelijoille

Onko sinulla kipinää energia-alalle? Tarjoamme mielenkiintoisia ja monipuolisia kesätöitä opiskelijoille Kipinä-ohjelmamme kautta. Haku Kipinä-ohjelmaan on käynnissä alkuvuodesta, tarkempi hakuajankohta päivitetään vuosittain tälle sivulle.

Kipinä-paikkoja meillä on kaukolämmön ja sähkön tuotannossa ja laitosten kunnossapidossa, kaukolämmön ja sähköverkon asiantuntijatehtävissä, asiakaspalvelussa ja muissa tukitoiminnoissamme. Meille työllistyy opiskelijoita esimerkiksi energiatekniikan alalta, sähkö- ja automaatioalalta ja kaupan alalta – sekä lukuisilta muilta aloilta. Harjoittelijamme työskentelevät toimistollamme Siilinjärven Toivalassa, voimalaitoksillamme Pieksämäellä, Iisalmessa sekä Joensuussa sekä kaukolämpöverkoston ja sähköverkon parissa ympäri toiminta-aluettamme.

Muut harjoittelut, oppisopimus ja opinnäytetyöt

Oletko opinnoissasi vaiheessa, jossa työharjoittelu tai opinnäytetyö on ajankohtainen? Jätä meille avoin hakemus, jossa kerrot itsestäsi, opinnoistasi ja harjoittelupaikan tarpeesta tai opinnäytetyön aiheestasi.

Jätä avoin hakemus

Oppilaitosyhteistyö

Teemme aktiivisesti yhteistyötä toiminta-alueemme oppilaitosten kanssa. Esittelemme mielellämme toimintaamme ja osallistumme tulevaisuuden osaajien koulutukseen.

Kysy lisätietoa oppilaitosyhteistyöstä!

Hanne-Marie Forsström
HR Business Partner
p. 040 531 9437
hanne-marie.forsstrom(at)savonvoima.fi

Tietoa meistä

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme: savonvoima.fi/rekry

Tutustu Savon Voimaan: savonvoima.fi/tunnevoima


Katso, mitä mieltä harjoittelijamme ovat olleet työskentelystä Savon Voimalla.

Mitä uutta?

Savon Voima Oyj:n osavuosikatsaus 1.1.–31.8.2023: Toimintaympäristön heikentyneet näkymät haastavat kannattavuutta 

Konsernin liikevaihto oli 147,7 miljoonaa euroa ja pieneni edellisen vuoden vastaavaan jaksoon verrattuna 0,5 %.  Konsernin liikevoitto oli 33,9 miljoonaa euroa ja kasvoi edellisen vuoden vastaavaan jaksoon verrattuna 2,7 %.  
Lue lisää

Ajankohtaista,
29.9.2023

Iisalmen voimalaitoksella käyttöönotetaan uudet polttoaineenkäsittely- ja näytteenottolaitokset

Savon Voiman Iisalmen Parkatin voimalaitoksella tehdyt mittavat investoinnit kiinteän polttoaineenkäsittelyyn ja -näytteenottoon liittyen ovat edenneet käyttöönottovaiheeseen.
Lue lisää

Ajankohtaista, Kaukolämpö,
28.9.2023

Suunnittele lisäeristäminen hyvin ja rakennuksen ehdoilla

Yläpohjan eristäminen on järkevä tapa pienentää energiakuluja. Hyvä suunnittelu on tärkeää. Aina kannattaa tutustua oman rakennuksen toimintaan ja rakenteisiin kunnolla ja tehdä päätökset niiden mukaan.
Lue lisää

Energiaa säästämässä,
20.9.2023