Tarkistamme helikopterilennoin sähköverkon lumikuormatilannetta pohjoisella alueella

Julkaistu 22.12.2021

Mikäli sää sallii tarkastuslennot suoritetaan keskiviikkona 22.12.2021 Kuopiossa Kurkimäki-Pihkainmäki välillä, Pielavedellä Katajamäki-Leppämäki välillä ja Rautavaaralla Sotinpuron alueella. Tämän jälkeen lennetään vielä Vieremän kunnan pohjoisosissa. Tarkat lentoreitit voivat tilanteen mukaan poiketa alla olevalla kartalla kuvatuista. Lentotarkastuksia tehdään vain valoisan aikaan .

Tarkastuslennot suoritetaan matalilla lentokorkeuksilla, joten arat kotieläimet on hyvä siirtää sisätiloihin kyseisillä alueilla ja ajankohtina. Mikäli tämä ei ole mahdollista, pyydämme teitä ottamaan yhteyttä vikapalvelunumeroomme 0800 307 400.

Karttakuva tarkistusalueista (Lennettävät johtoalueet sinisillä viivoilla)

Mitä uutta?

Tule vaikuttamaan tulevaisuuden sähköverkon kehittämiseen!

Avasimme sivuston, jonka kautta asiakkaat pääsevät tutustumaan sähköverkon kehityssuunnitelmaan. Tule mukaan vaikuttamaan tulevaisuuden verkon kehittämiseen ja anna palautetta 2.6.2024 mennessä!
Lue lisää

Ajankohtaista, Sähkö, Säävarma,
30.4.2024

Asiakaspalvelun aukioloajat vapun ja helatorstain aikaan

Savon Voiman ja Kuopion Energian yhteinen asiakaspalvelupiste on suljettuna 9.–10.5. Myös puhelinpalvelussa on poikkeusaikataulu.
Lue lisää

Ajankohtaista, Asiakaspalvelu,
30.4.2024

Vesannolla suoritetaan verkon tarkastusta dronella

Savon Voima Verkko Oy sekä Insplan Oy pilotoivat dronella tehtävää akustista verkon tarkastusta Vesannolla.
Lue lisää

Ajankohtaista,
29.4.2024

Etsimme motivoitunutta ja aikaansaavaa verkostoanalyytikkoa sähköverkkoliiketoimintaamme

Tehtäviisi kuuluu datan käsittelyä ja analysointia sekä johtopäätösten, toimenpiteiden ja suositusten tekemistä. Tuot esiin uusia tapoja hyödyntää ja visualisoida dataa.
Lue lisää

Ajankohtaista, Työpaikat,
25.4.2024

Kaukolämmön jakelukeskeytys Kiuruvedellä

Perjantaina 26.4. kello 9.00–16.00 on kaukolämpöverkoston vaurion korjauksesta johtuva lämmönjakelun keskeytys Kiuruvedellä Asematien alueella. Keskeytys koskee kiinteistöjä Asematien ja Kievarintien alueilla
Lue lisää

Häiriöt,
25.4.2024

Savon Voima lisää Vasaralankosken juoksutusta kevättulvan hillitsemiseksi

Vesitilanteen takia Savon Voiman Maaveden vesivoimalaitoksen ohijuoksutusta Vasaralankoskeen johtavan ohijuoksutusväylän kautta tullaan lisäämään nykyisestä 5,5 kuutiosta aina 10 kuutioon sekunnissa. Juoksutuksen takia Maaveden alapuolisessa Sysmän ja Paron vesistöissä ennustetaan tulevan tulvahaittoja.
Lue lisää

Häiriöt,
24.4.2024