Voima elää meissä – sähköä koteihin

Savon Voima Verkko Oy vastaa yli 120 000 kotitalouden ja yrityksen sähkön siirrosta ja muista verkkopalveluista Pohjois-Savon ja osin Etelä-Savon sekä Keski-Suomen alueella. Sähköverkkoa meillä on yli 27 000 kilometriä, noin 230 metriä asiakasta kohden.

Tilaa sähköliittymä

Suunnitteletko rakentamista tai vapaa-ajan asuntosi sähköistämistä? Sähköliittymän saat Savon Voima Verkolta.

SÄHKÖKATKOKARTTA

Katso keskeytystilanne ja tee vikailmoitus

Onko sähkönjakelussa häiriöitä? Havaitsitko sähköjohtoon kallellaan olevan puun tai linjoihin lentäneen linnun? Auta meitä paikantamaan vika- ja vaaranpaikat ja ilmoita havainnoistasi karttapalvelun kautta.

Avaa kartta ja tee ilmoitus

Mitä uutta?

Mökkikausi päättyy – älä katkaise mökkisi sähköjä pääkytkimestä

Mikäli luentayhteys mittariisi katkeaa, saatamme joutua pyytämään sinut paikan päälle, jotta pääsemme tarkistamaan mistä yhteysongelmat johtuvat.
Lue lisää

Ajankohtaista, Ohjeet ja vinkit, Sähkö,
2.9.2024

Sähkövarastoja nousee nyt Savon Voima Verkon alueelle vauhdilla

Savon Voima Verkon alueella on suunnitteilla kymmeniä sähkövarastoja eri puolille Pohjois-Savoa, joista ensimmäiset valmistuvat jo syksyn aikana. Pohjois-Savossa sähkövarastoille löytyy niin maata kuin verkkokapasiteettia.
Lue lisää

Ajankohtaista, Sähkö, Verkossa,
30.8.2024

Tervetuloa käyttämään uutta Savon Voiman verkkosivujen asiointikanavaa

Keväällä 2024 uudistettu Savon Voiman verkkosivujen sähköisen asioinnin palvelusivu kokoaa kaikki tarvittavat sähköiset lomakkeet yhteen paikkaan. Sivulta löydät sähköiset lomakkeet vaikkapa uuden sähköliittymän tai kaapelinäytön tilaamiseen.
Lue lisää

Ajankohtaista, Asiakaspalvelu, Ohjeet ja vinkit,
28.8.2024