Meille asiakas on tärkein – toimintaperiaatteena luotettavuus

Teemme työtämme ihmisten parissa kaikki sidosryhmämme huomioiden. Meille on tärkeää olla helposti lähestyttäviä, palvelevia ja avoimia, niin asiakkaillemme kuin yhteistyökumppaneillemmekin.

Sähköinen asiointi

Muuttajalle

Mitä muuttajan pitää muistaa?

Muuttaessasi uuteen kotiin, sähköjen päälle saamiseksi tarvitset sopimukset sekä sähkön myynnistä että verkkopalvelusta. Molemmat sopimukset syntyvät valitsemasi sähkönmyyjän toimesta. Sinun ei tarvitse ilmoittaa muutosta erikseen meille.

Katso ohjeet muuttajalle
Asiakaspalvelu

Jätä soittopyyntö asiakaspalveluun

Askarruttaako sinua jokin sähkö- tai kaukolämpöasioissa? Jätä soittopyyntö, niin otamme yhteyttä silloin, kun sinulle parhaiten sopii.

Jätä soittopyyntö

Mitä uutta?

Säävarmaa sähköverkkoa valmistui Karttulan ja Pihkainmäen alueelle

Verkkoa on muutettu säävarmaksi verkostostrategian mukaisesti. Vanhaa verkkoa on kaapeloitu ja ilmajohdot on rakennettu teiden varsille.
Lue lisää

Ajankohtaista, Sähkö, Säävarma,
6.5.2024

Lapinlahden Hyvä Eväs pitää grillin kuumana läpi kesän

Lapinlahdella 5-tien varressa maamerkiksi muodostunut grilli Hyvä Eväs on toiminut Salonsalmen levähdysalueella vuodesta 2005 saakka.
Lue lisää

Ajankohtaista, Asiakastarinat, Sähkö,
1.5.2024

Tule vaikuttamaan tulevaisuuden sähköverkon kehittämiseen – anna palautetta kehittämissuunnitelmaan

Avasimme sivuston, jonka kautta asiakkaat pääsevät tutustumaan sähköverkon kehityssuunnitelmaan. Tule mukaan vaikuttamaan tulevaisuuden verkon kehittämiseen ja anna palautetta 2.6.2024 mennessä!
Lue lisää

Ajankohtaista, Sähkö, Säävarma,
30.4.2024