Sähköliittymät yrityksille ja yhteisöille

Sähköverkkoon liittymisen edellytyksenä on liittymistilaus. Voit tilata meiltä sähköliittymän yritykseesi tai jos tarvitset sähköä vain tilapäisesti vaikkapa kesätapahtumaan tai työmaan sähköistämiseen, tilaa silloin tilapäissähköä. Näille sivuille olemme koonneet käytännön ohjeita, joita noudattamalla saat sähköt käyttöösi nopeasti ja vaivattomasti.

Saadaksesi sähköä käyttöösi yrityksellesi, tarvitset sähköliittymän. Saat oikeuden liittyä sähköverkkoon, sähköt sovittuun toimituspisteeseen ja perustan sähkösopimuksen tekemiseen. Ennen kuin tilaat sähköliittymän, selvitä sähköistettävän kohteen liittymän jännitetaso ja tehontarve sähkösuunnittelijasi kanssa.

Tilaa uusi sähköliittymä

Tilaa tilapäissähköä

Mitä uutta?

Säävarmaa sähköverkkoa valmistui Karttulan ja Pihkainmäen alueelle

Verkkoa on muutettu säävarmaksi verkostostrategian mukaisesti. Vanhaa verkkoa on kaapeloitu ja ilmajohdot on rakennettu teiden varsille.
Lue lisää

Ajankohtaista, Sähkö, Säävarma,
6.5.2024

Lapinlahden Hyvä Eväs pitää grillin kuumana läpi kesän

Lapinlahdella 5-tien varressa maamerkiksi muodostunut grilli Hyvä Eväs on toiminut Salonsalmen levähdysalueella vuodesta 2005 saakka.
Lue lisää

Ajankohtaista, Asiakastarinat, Sähkö,
1.5.2024

Tule vaikuttamaan tulevaisuuden sähköverkon kehittämiseen – anna palautetta kehittämissuunnitelmaan

Avasimme sivuston, jonka kautta asiakkaat pääsevät tutustumaan sähköverkon kehityssuunnitelmaan. Tule mukaan vaikuttamaan tulevaisuuden verkon kehittämiseen ja anna palautetta 2.6.2024 mennessä!
Lue lisää

Ajankohtaista, Sähkö, Säävarma,
30.4.2024