Etsimme Savon Voima Verkolle suunnittelupäällikköä

Julkaistu 6.10.2023

Haemme Savon Voima Verkolle suunnittelupäällikköä vastaamaan sähköverkko-omaisuutemme kehittämisestä.

Energiamurros tuo voimakkaita muutoksia toimintaympäristöömme. Suunnittelupäällikkönä pääset tulevaisuusorientoituneesti analysoimaan näiden muutosten merkitystä puhtaan siirtymän ja regulaation näkökulmista. Vastuullasi on luoda pitkän tähtäimen suunnittelun ja mallintamisen kautta raameja sähköverkon investointeihin ja toimintamme kehitykseen. Tehtävässä menestyminen vaatii kykyä skenaarioida tulevaisuutta sekä tuottaa teknistaloudellisia analyyseja. Roolissasi hallinnoit ja kehität sähköverkon suunnittelu- ja kunnossapitoprosesseja.

Toimit verkonsuunnittelutiimin esihenkilönä sekä teet tiivistä yhteistyötä liiketoiminnan vastaavien päälliköiden ja asiantuntijoiden kanssa. Kuulut sähköverkon ohjausryhmään ja raportoit toiminnasta toimitusjohtajalle.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa sekä sähköverkkoliiketoiminnan monipuolista tuntemusta ja erityisesti pitkän tähtäimen suunnitteluun ja investointien valmisteluun liittyvää teknistaloudellista osaamista. Sinulla tulee olla kykyä kokonaisuuksien hallintaan ja taitoa luoda selkeitä esityksiä sidosryhmät huomioiden. Tehtävä edellyttää sujuvaa suullista ja kirjallista kommunikointia suomeksi ja englanniksi.

Esihenkilötehtävässä odotamme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja henkilöstöjohtamistaitoja sekä kokemusta organisaatioiden johtamisesta ja kehittämisestä. Pystyt johtamaan muutosta ja uudistamaan toimintatapoja hallitusti. Lähestyt vastuualueesi pitkäjänteistä kehittämistä tiedon ja analytiikan tukemana sekä annat panoksesi strategiseen kehittämiseen. Arvostat toimialan tärkeää ja vastuullista yhteiskunnallista tehtävää sekä asiakkaiden hyvää palvelua.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan tehtäväkokonaisuuden arvostetussa yhtiössä voimakkaasti kehittyvällä energia-alalla. Kanssamme pääset vaikuttamaan ja toimimaan alan työryhmissä. Tueksesi saat viihtyisän työympäristön sekä mahdollisuuden kehittyä ammatissasi.

Jos tunnistit itsesi, täytä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 25.10.2023 mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja teemme valinnat sopivan henkilön löydyttyä.

Hakulomake

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Lauri Siltanen
Toimitusjohtaja, Savon Voima Verkko Oy
p. 040 709 7514 (yhteydenotot puhelimitse 13.10. klo 9–11 ja 20.10. klo 9–10)
lauri.siltanen@savonvoima.fi

Savon Voima Verkko Oy vastaa yli 120 000 asiakkaan sähkön siirrosta ja muista verkkopalveluista Pohjois- ja Etelä-Savon sekä osin Keski-Suomen alueilla. Sähköverkkoa yhtiöllä on noin 27 800 kilometriä. Savon Voima Verkko Oy:n liikevaihto oli viime vuonna 99,5 miljoonaa euroa ja noin 43 % liikevaihdosta käytettiin sähköverkon kehittämiseen säävarma-investointiohjelman mukaisesti.

Savon Voima on monipuolisia energiapalveluita tarjoava energiakonserni ja Itä-Suomen tunnetuin energia-alan brändi. Konsernin muodostavat emoyhtiö Savon Voima Oyj sekä sen tytäryhtiöt Savon Voima Verkko Oy ja Itä-Suomen Biomassa Oy. Muita merkittäviä omistuksia alan yrityksissä konsernilla on Väre Oy:stä 46,2 %, Varkauden Aluelämpö Oy:stä 19,9 % sekä Kymppivoima Oy:stä 17,1 %. Konsernin liiketoimintaa ovat sähkönsiirto, sähköntuotanto ja kaukolämpö. Konsernin liikevaihto vuonna 2022 oli 231,7 miljoonaa euroa ja henkilöstöä konsernissa työskentelee noin 215. Savon Voima Oyj:n omistaa kokonaan Savon Energiaholding Oy, jonka omistajia ovat 20 sähköverkkoalueemme kuntaa.

Päätoimipaikkamme sijaitsee Siilinjärven Rissalan yrityskylässä Kuopion tuntumassa.

Mitä uutta?

Kaukolämmön jakelukeskeytys Joensuussa

Maanantaina 20.5. klo 7.30 – 13.30 on keskeytys lämmönjakelussa Joensuussa Patotien, Luototien sekä Riuttatien alueilla.
Lue lisää

Häiriöt,
16.5.2024

Muuttolintujen aiheuttamia sähkökatkoja havaittu runsaasti Iisalmen alueella

Olemme viime aikoina saaneet ilmoituksia Iisalmen alueilta lyhyistä sähkökatkoista, jotka ovat tapahtuneet erityisesti aamuisin ja iltaisin.
Lue lisää

Häiriöt,
15.5.2024

Asunto Oy Vuorelan Välke hyödyntää maa- ja kaukolämpöä

Siilinjärvelle vuonna 2023 valmistunut taloyhtiö Asunto Oy Vuorelan Välke lämpenee Savon Voiman palveluna toteuttamalla maalämmön sekä kaukolämmön hybridijärjestelmällä.
Lue lisää

Ajankohtaista, Asiakaspalvelu, Kaukolämpö,
14.5.2024

Joensuun Noljakassa kaukolämmön toimituksen katko

Joensuussa Noljakassa Kortetiellä on sattunut kaivuun yhteydessä kaukolämpöputkivaurio, josta johtuen kaukolämmön toimituksessa on katko. Vikaa korjataan ja alustavasti arvioituna vika saadaan korjattua perjantain 10.5. alkuiltapäivän aikana.
Lue lisää

Häiriöt,
10.5.2024

Säävarmaa sähköverkkoa valmistui Karttulan ja Pihkainmäen alueelle

Verkkoa on muutettu säävarmaksi verkostostrategian mukaisesti. Vanhaa verkkoa on kaapeloitu ja ilmajohdot on rakennettu teiden varsille.
Lue lisää

Ajankohtaista, Sähkö, Säävarma,
6.5.2024

Keskeytys lämmönjakelussa Kiuruvedellä

Maanantaina 6.5.2024 klo 9–16 on kaukolämpöverkoston vaurion korjauksesta johtuva keskeytys lämmönjakelussa Kiuruvedellä Asematien alueella.
Lue lisää

Häiriöt,
3.5.2024