Etsimme Savon Voima Verkolle suunnittelupäällikköä

Julkaistu 6.10.2023

Haemme Savon Voima Verkolle suunnittelupäällikköä vastaamaan sähköverkko-omaisuutemme kehittämisestä.

Energiamurros tuo voimakkaita muutoksia toimintaympäristöömme. Suunnittelupäällikkönä pääset tulevaisuusorientoituneesti analysoimaan näiden muutosten merkitystä puhtaan siirtymän ja regulaation näkökulmista. Vastuullasi on luoda pitkän tähtäimen suunnittelun ja mallintamisen kautta raameja sähköverkon investointeihin ja toimintamme kehitykseen. Tehtävässä menestyminen vaatii kykyä skenaarioida tulevaisuutta sekä tuottaa teknistaloudellisia analyyseja. Roolissasi hallinnoit ja kehität sähköverkon suunnittelu- ja kunnossapitoprosesseja.

Toimit verkonsuunnittelutiimin esihenkilönä sekä teet tiivistä yhteistyötä liiketoiminnan vastaavien päälliköiden ja asiantuntijoiden kanssa. Kuulut sähköverkon ohjausryhmään ja raportoit toiminnasta toimitusjohtajalle.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa sekä sähköverkkoliiketoiminnan monipuolista tuntemusta ja erityisesti pitkän tähtäimen suunnitteluun ja investointien valmisteluun liittyvää teknistaloudellista osaamista. Sinulla tulee olla kykyä kokonaisuuksien hallintaan ja taitoa luoda selkeitä esityksiä sidosryhmät huomioiden. Tehtävä edellyttää sujuvaa suullista ja kirjallista kommunikointia suomeksi ja englanniksi.

Esihenkilötehtävässä odotamme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja henkilöstöjohtamistaitoja sekä kokemusta organisaatioiden johtamisesta ja kehittämisestä. Pystyt johtamaan muutosta ja uudistamaan toimintatapoja hallitusti. Lähestyt vastuualueesi pitkäjänteistä kehittämistä tiedon ja analytiikan tukemana sekä annat panoksesi strategiseen kehittämiseen. Arvostat toimialan tärkeää ja vastuullista yhteiskunnallista tehtävää sekä asiakkaiden hyvää palvelua.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan tehtäväkokonaisuuden arvostetussa yhtiössä voimakkaasti kehittyvällä energia-alalla. Kanssamme pääset vaikuttamaan ja toimimaan alan työryhmissä. Tueksesi saat viihtyisän työympäristön sekä mahdollisuuden kehittyä ammatissasi.

Jos tunnistit itsesi, täytä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 25.10.2023 mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja teemme valinnat sopivan henkilön löydyttyä.

Hakulomake

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Lauri Siltanen
Toimitusjohtaja, Savon Voima Verkko Oy
p. 040 709 7514 (yhteydenotot puhelimitse 13.10. klo 9–11 ja 20.10. klo 9–10)
lauri.siltanen@savonvoima.fi

Savon Voima Verkko Oy vastaa yli 120 000 asiakkaan sähkön siirrosta ja muista verkkopalveluista Pohjois- ja Etelä-Savon sekä osin Keski-Suomen alueilla. Sähköverkkoa yhtiöllä on noin 27 800 kilometriä. Savon Voima Verkko Oy:n liikevaihto oli viime vuonna 99,5 miljoonaa euroa ja noin 43 % liikevaihdosta käytettiin sähköverkon kehittämiseen säävarma-investointiohjelman mukaisesti.

Savon Voima on monipuolisia energiapalveluita tarjoava energiakonserni ja Itä-Suomen tunnetuin energia-alan brändi. Konsernin muodostavat emoyhtiö Savon Voima Oyj sekä sen tytäryhtiöt Savon Voima Verkko Oy ja Itä-Suomen Biomassa Oy. Muita merkittäviä omistuksia alan yrityksissä konsernilla on Väre Oy:stä 46,2 %, Varkauden Aluelämpö Oy:stä 19,9 % sekä Kymppivoima Oy:stä 17,1 %. Konsernin liiketoimintaa ovat sähkönsiirto, sähköntuotanto ja kaukolämpö. Konsernin liikevaihto vuonna 2022 oli 231,7 miljoonaa euroa ja henkilöstöä konsernissa työskentelee noin 215. Savon Voima Oyj:n omistaa kokonaan Savon Energiaholding Oy, jonka omistajia ovat 20 sähköverkkoalueemme kuntaa.

Päätoimipaikkamme sijaitsee Siilinjärven Rissalan yrityskylässä Kuopion tuntumassa.

Mitä uutta?

Juha Räsänen Savon Voiman uudeksi toimitusjohtajaksi joulukuun alusta alkaen

Savon Voima Oyj:n hallitus on nimittänyt yhtiön toimitusjohtajaksi DI Juha Räsäsen 1.12.2023 alkaen. Juha Räsänen on toiminut vuodesta 2019 alkaen Savon Voiman energiantuotannon ja kaukolämmön liiketoimintajohtajana.
Lue lisää

Ajankohtaista,
30.11.2023

Savon Voima Oyj lisää varavoimaa Joensuussa

Savon Voima Oyj on investoinut Joensuun alueen lämmöntuotantoon uuden sähkön varavoimakoneen vuoden 2023 aikana.
Lue lisää

Ajankohtaista, Kaukolämpö,
27.11.2023

Joensuun voimalaitoksen alueella muurattiin biohiilitehtaan peruskivi

Joensuun Iiksenvaaralle on rakentumassa moderni energiayhteisö, johon kuuluvat muun muassa Savon Voiman CHP-voimalaitos ja rakenteilla oleva Taalerin omistama Joensuu Biocoalin Euroopan suurin teollisen mittaluokan torrefioidun biomassan tuotantolaitos. Torstaina 23.11.2023 juhlistettiin projektin etenemistä peruskiven muurauksella.
Lue lisää

Ajankohtaista, Ympäristö,
24.11.2023

Kaukolämmön jakelukeskeytys Iisalmessa

Keskiviikkona 22.11. on Iisalmessa kaukolämpövaurionkorjauksesta johtuva keskeytys kaukolämmön jakelussa.
Lue lisää

Häiriöt,
22.11.2023

Sähkönmyyntiyhtiö Väre kasvaa – 80 000 asiakasta siirtymässä Väreelle

Kymenlaakson Sähkön sähkönmyynnin asiakkaat siirtyvät energiapalveluyhtiö Väre Oy:n asiakkaiksi 1.1.2024 alkaen.
Lue lisää

Ajankohtaista,
21.11.2023

Äkillinen kaukolämmön jakelukeskeytys Iisalmessa

Vuotokorjauksen yhteydessä vaurioituneen kaukolämpöputken vuoksi joudumme keskeyttämään kaukolämmön jakelun Iisalmessa maanantaina 20.11.2023. Putken korjaus on aloitettu välittömästi ja arvion mukaan lämmönjakelu saadaan normalisoitua alkuiltaan mennessä.
Lue lisää

Häiriöt,
20.11.2023