Haemme kaukolämmön energia- ja kiinteistöratkaisujen tuotepäällikköä

Julkaistu 7.11.2022

Luotettava energiantuotanto ja kaukolämmön toimitus varmistetaan osaavalla ja huolellisella tuotantokoneiston kunnossapidolla ja laitosten operoinnilla.

Tehtävässä tulet vastaamaan Savon Voiman kiinteistökokoluokan energiaratkaisujen suunnittelusta ja kehityksestä, avainasiakkuuksien kiinteistöjen energiakatselmoinnista sekä energiatehokkuusneuvonnasta. Toimit asiakkuudet ja palvelut -tiimin ja palvelukeskuksen teknisenä tukena, uusien soveltavien ratkaisujen asiantuntijana sekä asiakkaidemme kiinteistöjen energiaratkaisujen innovoijana. Osallistut tarvittaessa asiakastapaamisiin ja -tapahtumiin. Tehtävä sijaitsee Siilinjärvellä Kuopion kupeessa.

Odotamme sinulta teknistä koulutusta joko talotekniikasta tai energiatekniikasta sekä kokemusta esimerkiksi energiakatselmoinneista, kiinteistöjen lämmitys-, jäähdytys-, kiinteistöautomaatioratkaisujen tai lämpöpumppujärjestelmien suunnittelusta tai toimituksesta.  Myös osaaminen teknistaloudellisten tarkastelujen tekoon eri energiaratkaisujen toteutuksessa on tehtävässä välttämätöntä.

Sovit meille, jos ole kehitysorientoitunut, aikaansaava ja tulet hyvin toimeen sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Sinulla on myös valmius liikkua toimialueellamme.

Tarjoamme kilpailukykyiset henkilöstöedut ja haasteellisia tehtäviä voimakkaasti kehittyvällä energia-alalla, paljon hyviä asiakassuhteita ja kehittämishenkinen työyhteisö, joka on tukenasi tehtävään perehtyessäsi.

Jos koet olevasi etsimämme ammattilainen, täytäthän hakemuksesi sähköisesti 7.12.2022 mennessä. Hakemukselle pääset oheisesta linkistä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuote- ja asiakkuuspäällikkö Aku Hiltunen p. 044 723 7157 tai aku.hiltunen@savonvoima.fi.

Mitä uutta?

Asunto Oy Vuorelan Välke hyödyntää maa- ja kaukolämpöä

Siilinjärvelle vuonna 2023 valmistunut taloyhtiö Asunto Oy Vuorelan Välke lämpenee Savon Voiman palveluna toteuttamalla maalämmön sekä kaukolämmön hybridijärjestelmällä.
Lue lisää

Ajankohtaista, Asiakaspalvelu, Kaukolämpö,
14.5.2024

Säävarmaa sähköverkkoa valmistui Karttulan ja Pihkainmäen alueelle

Verkkoa on muutettu säävarmaksi verkostostrategian mukaisesti. Vanhaa verkkoa on kaapeloitu ja ilmajohdot on rakennettu teiden varsille.
Lue lisää

Ajankohtaista, Sähkö, Säävarma,
6.5.2024

Lapinlahden Hyvä Eväs pitää grillin kuumana läpi kesän

Lapinlahdella 5-tien varressa maamerkiksi muodostunut grilli Hyvä Eväs on toiminut Salonsalmen levähdysalueella vuodesta 2005 saakka.
Lue lisää

Ajankohtaista, Asiakastarinat, Sähkö,
1.5.2024

Tule vaikuttamaan tulevaisuuden sähköverkon kehittämiseen – anna palautetta kehittämissuunnitelmaan

Avasimme sivuston, jonka kautta asiakkaat pääsevät tutustumaan sähköverkon kehityssuunnitelmaan. Tule mukaan vaikuttamaan tulevaisuuden verkon kehittämiseen ja anna palautetta 2.6.2024 mennessä!
Lue lisää

Ajankohtaista, Sähkö, Säävarma,
30.4.2024

Asiakaspalvelun aukioloajat vapun ja helatorstain aikaan

Savon Voiman ja Kuopion Energian yhteinen asiakaspalvelupiste on suljettuna 9.–10.5. Myös puhelinpalvelussa on poikkeusaikataulu.
Lue lisää

Ajankohtaista, Asiakaspalvelu,
30.4.2024

Vesannolla suoritetaan verkon tarkastusta dronella

Savon Voima Verkko Oy sekä Insplan Oy pilotoivat dronella tehtävää akustista verkon tarkastusta Vesannolla.
Lue lisää

Ajankohtaista,
29.4.2024