Haemme kaukolämmön energia- ja kiinteistöratkaisujen tuotepäällikköä

Julkaistu 7.11.2022

Luotettava energiantuotanto ja kaukolämmön toimitus varmistetaan osaavalla ja huolellisella tuotantokoneiston kunnossapidolla ja laitosten operoinnilla.

Tehtävässä tulet vastaamaan Savon Voiman kiinteistökokoluokan energiaratkaisujen suunnittelusta ja kehityksestä, avainasiakkuuksien kiinteistöjen energiakatselmoinnista sekä energiatehokkuusneuvonnasta. Toimit asiakkuudet ja palvelut -tiimin ja palvelukeskuksen teknisenä tukena, uusien soveltavien ratkaisujen asiantuntijana sekä asiakkaidemme kiinteistöjen energiaratkaisujen innovoijana. Osallistut tarvittaessa asiakastapaamisiin ja -tapahtumiin. Tehtävä sijaitsee Siilinjärvellä Kuopion kupeessa.

Odotamme sinulta teknistä koulutusta joko talotekniikasta tai energiatekniikasta sekä kokemusta esimerkiksi energiakatselmoinneista, kiinteistöjen lämmitys-, jäähdytys-, kiinteistöautomaatioratkaisujen tai lämpöpumppujärjestelmien suunnittelusta tai toimituksesta.  Myös osaaminen teknistaloudellisten tarkastelujen tekoon eri energiaratkaisujen toteutuksessa on tehtävässä välttämätöntä.

Sovit meille, jos ole kehitysorientoitunut, aikaansaava ja tulet hyvin toimeen sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Sinulla on myös valmius liikkua toimialueellamme.

Tarjoamme kilpailukykyiset henkilöstöedut ja haasteellisia tehtäviä voimakkaasti kehittyvällä energia-alalla, paljon hyviä asiakassuhteita ja kehittämishenkinen työyhteisö, joka on tukenasi tehtävään perehtyessäsi.

Jos koet olevasi etsimämme ammattilainen, täytäthän hakemuksesi sähköisesti 7.12.2022 mennessä. Hakemukselle pääset oheisesta linkistä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuote- ja asiakkuuspäällikkö Aku Hiltunen p. 044 723 7157 tai aku.hiltunen@savonvoima.fi.

Mitä uutta?

Haemme asentajaa kaukolämpötoimintaan

Haemme kunnossapidon moniosaajaa eteläiselle tuotantoalueellemme, pääpaikkana Suonenjoki.
Lue lisää

Ajankohtaista, Työpaikat,
24.3.2023

Savon Voima etsii startup-kumppaneita Tahkon Ski Lift Pitch -tapahtumassa

Savon Voima aikoo avata energiankäytön dataa startup-kumppaneiden hyödynnettäväksi. Yhteistyön ainoana ehtona on, että lopputulemana on asiakkaille hyötyä tuottava palvelu tai tuote.
Lue lisää

Ajankohtaista,
21.3.2023

Videoseuranta karjalankoskella antaa viitteitä kalateiden toimivuudesta

Kalatien rakentamisen tavoitteena on ollut palauttaa vaellusyhteys Kallaveden reitin järvialtailta Nilsiän reitin alaosan luontaisille, erittäin uhanalaisille järvitaimen lisääntymisalueille.
Lue lisää

Ajankohtaista, Ympäristö,
2.3.2023

Savon Voima -konsernin tilinpäätöstiedote 2022: Savon Voima teki kriisiytyneessä toimintaympäristössä vakaan tuloksen

Savon Voima -konsernin liikevaihto oli viime vuonna 231,7 (228,5) miljoonaa euroa ja se kasvoi edellisvuodesta 1,4 prosenttia.
Lue lisää

Ajankohtaista,
1.3.2023

Iisalmen kaukolämpöverkon toimintaa optimoidaan pian tekoälyn avulla

Savon Voimalla on käynnissä hanke, jossa Savon Voiman Iisalmen voimalaitoksen ja kaukolämpöverkoston toimintaa kehitetään energiatehokkaammaksi dataa ja tekoälyä hyödyntävän ohjelmiston avulla. Hankkeen ohjelmisto on määrä ottaa käyttöön syksyllä 2023.
Lue lisää

Ajankohtaista, Kaukolämpö,
23.2.2023

Kaukon päivänä polskitaan ilmaiseksi!

Kutsumme jälleen muutaman vuoden tauon jälkeen kaiken ikäiset uintimaisterit polskimaan maksutta kuuteen alueemme uimahalliin Kaukon päivän merkeissä perjantaina 3.3. Lämpimästi tervetuloa!
Lue lisää

Ajankohtaista, Kaukolämpö,
22.2.2023