Haemme kaukolämmön energia- ja kiinteistöratkaisujen tuotepäällikköä

Julkaistu 7.11.2022

Luotettava energiantuotanto ja kaukolämmön toimitus varmistetaan osaavalla ja huolellisella tuotantokoneiston kunnossapidolla ja laitosten operoinnilla.

Tehtävässä tulet vastaamaan Savon Voiman kiinteistökokoluokan energiaratkaisujen suunnittelusta ja kehityksestä, avainasiakkuuksien kiinteistöjen energiakatselmoinnista sekä energiatehokkuusneuvonnasta. Toimit asiakkuudet ja palvelut -tiimin ja palvelukeskuksen teknisenä tukena, uusien soveltavien ratkaisujen asiantuntijana sekä asiakkaidemme kiinteistöjen energiaratkaisujen innovoijana. Osallistut tarvittaessa asiakastapaamisiin ja -tapahtumiin. Tehtävä sijaitsee Siilinjärvellä Kuopion kupeessa.

Odotamme sinulta teknistä koulutusta joko talotekniikasta tai energiatekniikasta sekä kokemusta esimerkiksi energiakatselmoinneista, kiinteistöjen lämmitys-, jäähdytys-, kiinteistöautomaatioratkaisujen tai lämpöpumppujärjestelmien suunnittelusta tai toimituksesta.  Myös osaaminen teknistaloudellisten tarkastelujen tekoon eri energiaratkaisujen toteutuksessa on tehtävässä välttämätöntä.

Sovit meille, jos ole kehitysorientoitunut, aikaansaava ja tulet hyvin toimeen sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Sinulla on myös valmius liikkua toimialueellamme.

Tarjoamme kilpailukykyiset henkilöstöedut ja haasteellisia tehtäviä voimakkaasti kehittyvällä energia-alalla, paljon hyviä asiakassuhteita ja kehittämishenkinen työyhteisö, joka on tukenasi tehtävään perehtyessäsi.

Jos koet olevasi etsimämme ammattilainen, täytäthän hakemuksesi sähköisesti 7.12.2022 mennessä. Hakemukselle pääset oheisesta linkistä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuote- ja asiakkuuspäällikkö Aku Hiltunen p. 044 723 7157 tai aku.hiltunen@savonvoima.fi.

Mitä uutta?

Juha Räsänen Savon Voiman uudeksi toimitusjohtajaksi joulukuun alusta alkaen

Savon Voima Oyj:n hallitus on nimittänyt yhtiön toimitusjohtajaksi DI Juha Räsäsen 1.12.2023 alkaen. Juha Räsänen on toiminut vuodesta 2019 alkaen Savon Voiman energiantuotannon ja kaukolämmön liiketoimintajohtajana.
Lue lisää

Ajankohtaista,
30.11.2023

Savon Voima Oyj lisää varavoimaa Joensuussa

Savon Voima Oyj on investoinut Joensuun alueen lämmöntuotantoon uuden sähkön varavoimakoneen vuoden 2023 aikana.
Lue lisää

Ajankohtaista, Kaukolämpö,
27.11.2023

Joensuun voimalaitoksen alueella muurattiin biohiilitehtaan peruskivi

Joensuun Iiksenvaaralle on rakentumassa moderni energiayhteisö, johon kuuluvat muun muassa Savon Voiman CHP-voimalaitos ja rakenteilla oleva Taalerin omistama Joensuu Biocoalin Euroopan suurin teollisen mittaluokan torrefioidun biomassan tuotantolaitos. Torstaina 23.11.2023 juhlistettiin projektin etenemistä peruskiven muurauksella.
Lue lisää

Ajankohtaista, Ympäristö,
24.11.2023

Sähkönmyyntiyhtiö Väre kasvaa – 80 000 asiakasta siirtymässä Väreelle

Kymenlaakson Sähkön sähkönmyynnin asiakkaat siirtyvät energiapalveluyhtiö Väre Oy:n asiakkaiksi 1.1.2024 alkaen.
Lue lisää

Ajankohtaista,
21.11.2023

Savon Voima toimittaa PeeÄssälle lämmön ja jäähdytyksen Tahkolla

Savon Voima Oyj ja Osuuskauppa PeeÄssä ovat sopineet Break Sokos Hotel Tahkon uudisosan lämmittämisestä ja viilentämisestä lämpöpumpputeknologian ja kaukolämmön yhdistelmällä.
Lue lisää

Ajankohtaista, Kaukolämpö,
15.11.2023

Savon Voiman kaukolämpöhinnastoon maltillinen muutos vuoden vaihteessa

Savon Voiman kaukolämpöhinnat korottuvat vuoden vaihteessa maltillisesti. Hinnoittelun muutoksella vastataan yleiseen inflaation nousuun ja kasvaneisiin polttoainekustannuksiin.
Lue lisää

Ajankohtaista, Hinnat ja ehdot,
14.11.2023