Haemme kaukolämmön energia- ja kiinteistöratkaisujen tuotepäällikköä

Julkaistu 7.11.2022

Luotettava energiantuotanto ja kaukolämmön toimitus varmistetaan osaavalla ja huolellisella tuotantokoneiston kunnossapidolla ja laitosten operoinnilla.

Tehtävässä tulet vastaamaan Savon Voiman kiinteistökokoluokan energiaratkaisujen suunnittelusta ja kehityksestä, avainasiakkuuksien kiinteistöjen energiakatselmoinnista sekä energiatehokkuusneuvonnasta. Toimit asiakkuudet ja palvelut -tiimin ja palvelukeskuksen teknisenä tukena, uusien soveltavien ratkaisujen asiantuntijana sekä asiakkaidemme kiinteistöjen energiaratkaisujen innovoijana. Osallistut tarvittaessa asiakastapaamisiin ja -tapahtumiin. Tehtävä sijaitsee Siilinjärvellä Kuopion kupeessa.

Odotamme sinulta teknistä koulutusta joko talotekniikasta tai energiatekniikasta sekä kokemusta esimerkiksi energiakatselmoinneista, kiinteistöjen lämmitys-, jäähdytys-, kiinteistöautomaatioratkaisujen tai lämpöpumppujärjestelmien suunnittelusta tai toimituksesta.  Myös osaaminen teknistaloudellisten tarkastelujen tekoon eri energiaratkaisujen toteutuksessa on tehtävässä välttämätöntä.

Sovit meille, jos ole kehitysorientoitunut, aikaansaava ja tulet hyvin toimeen sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Sinulla on myös valmius liikkua toimialueellamme.

Tarjoamme kilpailukykyiset henkilöstöedut ja haasteellisia tehtäviä voimakkaasti kehittyvällä energia-alalla, paljon hyviä asiakassuhteita ja kehittämishenkinen työyhteisö, joka on tukenasi tehtävään perehtyessäsi.

Jos koet olevasi etsimämme ammattilainen, täytäthän hakemuksesi sähköisesti 7.12.2022 mennessä. Hakemukselle pääset oheisesta linkistä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuote- ja asiakkuuspäällikkö Aku Hiltunen p. 044 723 7157 tai aku.hiltunen@savonvoima.fi.

Mitä uutta?

Pohjoissavolaiset ovat säästäneet sähköä maan keskiarvoa enemmän

Savon Voima Verkon toiminta-alueella on käytetty lokakuussa 2022 9,3 prosenttia vähemmän sähköä kuin lokakuussa 2021. Koko maan vastaava luku oli 7 prosenttia. Lisäksi lähes 80 prosenttia pohjoissavolaisista seuraa omaa sähkönkulutustaan joko sähkönlaskun tai sovelluksen kautta.
Lue lisää

Ajankohtaista, Verkossa,
25.11.2022

Määräaikaiset sähkötuet avuksi kohonneisiin sähkökustannuksiin

Sähkökustannukset ovat nousseet kohonneiden sähkön markkinahintojen takia kuluneen vuoden aikana voimakkaasti. Suomen hallitus on päättänyt tuoda kotitalouksien haettavaksi määräaikaisia tukimuotoja, joilla pyritään helpottamaan kansalaisten selviytymistä tulevasta talvesta.
Lue lisää

Ajankohtaista, Sähkö,
24.11.2022

Vilja Schepel antaa vinkkejä ikkunoiden uusimista miettivälle

Huolellinen suunnittelu ja rakennuksen alkuperäisten ratkaisujen kunnioittaminen kannattaa muistaa. Ikkunat vaikuttavat moneen asiaan, mm. ilmanvaihtoon.
Lue lisää

Energiaa säästämässä,
16.11.2022

Haemme taloyhtiöiden kaukolämpöpalveluiden asiakkuusvastaavaa

Tehtävässä vastaat kaukolämmön asunto-osakeyhtiöasiakkuuksien hoidosta, palvelumyynnistä sekä tapaamisista ja erilaisista markkinointitapahtumista.
Lue lisää

Ajankohtaista, Työpaikat,
15.11.2022

Kodin askareissa valinnat vaikuttavat energiankulutukseen

Viekö pikaohjelma enemmän sähköä kuin kevytohjema? Millä välineellä imurointi on energiatehokkainta? Tässä energiansäästövinkkejä kotitöihin. Vilkaise myös omien laitteiden käyttöohjeet.
Lue lisää

Energiaa säästämässä,
15.11.2022

Haemme asiakaspalvelijoita

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen ammattilaistiimin täydennykseksi asiakaspalvelijoita Savon Voiman palvelukeskukseen.
Lue lisää

Ajankohtaista, Työpaikat,
10.11.2022