Haemme viestintä- ja vastuullisuuspäällikköä

Julkaistu 15.12.2021

Tule täydentämään dynaamista markkinoinnin ja viestinnän ammattilaistiimiämme!

Savon Voimalla on selkeät askelmerkit energiantuotannon ja sähkönjakelun hiilineutraalisuuden saavuttamiseksi vuoteen 2030 mennessä. Työssäsi pääset sanoittamaan ilmastopolkuamme asiakkaille ja muille tärkeille sidosryhmille. Aina ajankohtainen ja tulevaisuuteen katsova energia-ala on mielenkiintoinen viestintäkenttä, josta ei haasteita puutu.

Vastuualueesi sisältää laaja-alaisesti Savon Voima -konsernin sidosryhmä- ja markkinointiviestinnän kehittämisen ja toteuttamisen tehtäviä. Työssäsi tuotat strategiaa ja liiketoimintaa tukevaa viestintämateriaalia, tiedotteita ja raportointia erilaisten sidosryhmien tarpeisiin. Odotamme sinulta myös talous- ja vastuullisuusviestinnän kehittämistä sekä osallistumista erilaisiin sisäisen viestinnän projekteihin. Kiteytettynä, toteutat siis brändiämme tukevaa viestintää eri muodoissa ja eri foorumeilla.

Odotamme sinulta soveltuvan ylemmän korkeakoulututkinnon lisäksi useamman vuoden kokemusta vastaavista viestinnän tehtävistä. Haemme tehtävään kokonaisuuksia hahmottavaa, ideoivaa ja proaktiivista viestinnän ammattilaista, jolla on hyvien viestintätaitojen lisäksi halu tuottaa ja tehdä itse tekstiä sekä suomeksi että englanniksi.

Tehtävässäsi raportoit henkilöstö- ja viestintäjohtajalle. Tueksesi saat pienen, mutta osaamiseltaan monipuolisen tiimin, jossa kädet savessa tekeminen on keskiössä. Laaja osaaminen ja joustavuus ovat tarpeen, sillä tiimissämme tuuraamme toinen toisiamme ja osallistumme ryhmänä muun muassa häiriötilanneviestintään.

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstö- ja viestintäjohtaja Minna Vierimaa p. 044 723 7222 tai minna.vierimaa(at)savonvoima.fi.

Haethan tehtävää 10.1.2022 mennessä. Sähköiselle hakulomakkeelle pääset oheisesta linkistä.

Sähköinen hakulomake

Savon Voima on monipuolisia energiapalveluita tarjoava konserni ja Itä-Suomen tunnetuin energia-alan brändi. Konsernin muodostavat emoyhtiö Savon Voima Oyj sekä sen tytäryhtiöt Savon Voima Verkko Oy ja Savon Voima Joensuu Oy. Konsernin liiketoimintaa ovat sähkönsiirto, sähköntuotanto ja kaukolämpö. Konsernin budjetoitu liikevaihto vuonna 2021 on 208 miljoonaa euroa ja henkilöstöä konsernissa työskentelee noin 210. Savon Voima on kokonaan toimialueensa 20 kunnan omistama konserni.

Savon Voima Verkko Oy vastaa Suomen 6. suurimpana verkkoyhtiönä yli 117 000 asiakkaan sähkön siirrosta ja muista verkkopalveluista Pohjois-Savon ja osin Etelä-Savon sekä Keski-Suomen alueilla. Sähköverkkoa yhtiöllä on noin 27 000 kilometriä. Savon Voima Verkko Oy:n liikevaihto oli viime vuonna 94 miljoonaa euroa ja noin 52 prosenttia liikevaihdosta käytettiin sähköverkon kehittämiseen säävarma-investointiohjelman mukaisesti.

Meillä työntekijöitä yhdistää vahva osaaminen, sitoutuminen ja halu tehdä parasta asiakkaillemme. Uudistamme palvelujamme ja osaamistamme avoimina erilaisille muutoksille, jotka auttavat meitä menestymään. Meille vastuullisuus ympäristöstä ja henkilöstöstä on tärkeää ja kestävän kehityksen perusta.

Päätoimipaikkamme sijaitsee Siilinjärven Rissalan yrityskylässä Kuopion tuntumassa. Lisätietoja osoitteessa: savonvoima.fi/tietoa/savonvoima

Mitä uutta?

Väppi-palvelussa on huoltokatko maanantaina 27.3.2022 kello 9.00 -11.00

Väppi-palvelussa on huoltokatko maanantaina 27.3.2022 kello 9.00 -11.00
Lue lisää

Häiriöt,
27.3.2023

Haemme asentajaa kaukolämpötoimintaan

Haemme kunnossapidon moniosaajaa eteläiselle tuotantoalueellemme, pääpaikkana Suonenjoki.
Lue lisää

Ajankohtaista, Työpaikat,
24.3.2023

Savon Voima etsii startup-kumppaneita Tahkon Ski Lift Pitch -tapahtumassa

Savon Voima aikoo avata energiankäytön dataa startup-kumppaneiden hyödynnettäväksi. Yhteistyön ainoana ehtona on, että lopputulemana on asiakkaille hyötyä tuottava palvelu tai tuote.
Lue lisää

Ajankohtaista,
21.3.2023

Kaukolämmön jakelukeskeytys Pielaveden Virtelantien alueella

Keskiviikkona 22.3.2023 kello 8.00-16.00 välisenä aikana on lämmönjakelun keskeytys Pielaveden Virtelantien alueella.
Lue lisää

Häiriöt,
21.3.2023

Kaukolämmön jakelukeskeytys Suonenjoella

Torstaina 16.3.2023 kello 8–20 on kaukolämpöverkoston vauriokorjauksesta johtuva lämmönjakelun keskeytys Suonenjoella.
Lue lisää

Häiriöt,
15.3.2023

Kaukolämmön jakelukeskeytys Siilikujalla Joensuussa

Kaukolämmön jakelukeskeytys Siilikujalla Joensuussa
Lue lisää

Häiriöt,
13.3.2023