Haemme viestintä- ja vastuullisuuspäällikköä

Julkaistu 15.12.2021

Tule täydentämään dynaamista markkinoinnin ja viestinnän ammattilaistiimiämme!

Savon Voimalla on selkeät askelmerkit energiantuotannon ja sähkönjakelun hiilineutraalisuuden saavuttamiseksi vuoteen 2030 mennessä. Työssäsi pääset sanoittamaan ilmastopolkuamme asiakkaille ja muille tärkeille sidosryhmille. Aina ajankohtainen ja tulevaisuuteen katsova energia-ala on mielenkiintoinen viestintäkenttä, josta ei haasteita puutu.

Vastuualueesi sisältää laaja-alaisesti Savon Voima -konsernin sidosryhmä- ja markkinointiviestinnän kehittämisen ja toteuttamisen tehtäviä. Työssäsi tuotat strategiaa ja liiketoimintaa tukevaa viestintämateriaalia, tiedotteita ja raportointia erilaisten sidosryhmien tarpeisiin. Odotamme sinulta myös talous- ja vastuullisuusviestinnän kehittämistä sekä osallistumista erilaisiin sisäisen viestinnän projekteihin. Kiteytettynä, toteutat siis brändiämme tukevaa viestintää eri muodoissa ja eri foorumeilla.

Odotamme sinulta soveltuvan ylemmän korkeakoulututkinnon lisäksi useamman vuoden kokemusta vastaavista viestinnän tehtävistä. Haemme tehtävään kokonaisuuksia hahmottavaa, ideoivaa ja proaktiivista viestinnän ammattilaista, jolla on hyvien viestintätaitojen lisäksi halu tuottaa ja tehdä itse tekstiä sekä suomeksi että englanniksi.

Tehtävässäsi raportoit henkilöstö- ja viestintäjohtajalle. Tueksesi saat pienen, mutta osaamiseltaan monipuolisen tiimin, jossa kädet savessa tekeminen on keskiössä. Laaja osaaminen ja joustavuus ovat tarpeen, sillä tiimissämme tuuraamme toinen toisiamme ja osallistumme ryhmänä muun muassa häiriötilanneviestintään.

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstö- ja viestintäjohtaja Minna Vierimaa p. 044 723 7222 tai minna.vierimaa(at)savonvoima.fi.

Haethan tehtävää 10.1.2022 mennessä. Sähköiselle hakulomakkeelle pääset oheisesta linkistä.

Sähköinen hakulomake

Savon Voima on monipuolisia energiapalveluita tarjoava konserni ja Itä-Suomen tunnetuin energia-alan brändi. Konsernin muodostavat emoyhtiö Savon Voima Oyj sekä sen tytäryhtiöt Savon Voima Verkko Oy ja Savon Voima Joensuu Oy. Konsernin liiketoimintaa ovat sähkönsiirto, sähköntuotanto ja kaukolämpö. Konsernin budjetoitu liikevaihto vuonna 2021 on 208 miljoonaa euroa ja henkilöstöä konsernissa työskentelee noin 210. Savon Voima on kokonaan toimialueensa 20 kunnan omistama konserni.

Savon Voima Verkko Oy vastaa Suomen 6. suurimpana verkkoyhtiönä yli 117 000 asiakkaan sähkön siirrosta ja muista verkkopalveluista Pohjois-Savon ja osin Etelä-Savon sekä Keski-Suomen alueilla. Sähköverkkoa yhtiöllä on noin 27 000 kilometriä. Savon Voima Verkko Oy:n liikevaihto oli viime vuonna 94 miljoonaa euroa ja noin 52 prosenttia liikevaihdosta käytettiin sähköverkon kehittämiseen säävarma-investointiohjelman mukaisesti.

Meillä työntekijöitä yhdistää vahva osaaminen, sitoutuminen ja halu tehdä parasta asiakkaillemme. Uudistamme palvelujamme ja osaamistamme avoimina erilaisille muutoksille, jotka auttavat meitä menestymään. Meille vastuullisuus ympäristöstä ja henkilöstöstä on tärkeää ja kestävän kehityksen perusta.

Päätoimipaikkamme sijaitsee Siilinjärven Rissalan yrityskylässä Kuopion tuntumassa. Lisätietoja osoitteessa: savonvoima.fi/tietoa/savonvoima

Mitä uutta?

Sähköpula – mistä on kyse?

Tämän syksyn aikana esille on noussut mahdollinen sähköpula ja siitä johtuvat kiertävät sähkökatkot. Kokosimme tietopaketin aiheesta. Lue, mistä sähköpulassa on kyse ja miten siihen voi varautua.
Lue lisää

Ajankohtaista, Energiaa säästämässä, Sähkö, Sähköpula,
5.12.2022

Kaukolämmön jakelukeskeytys Jukolankadulla Joensuussa

Keskiviikkona 7.12.2022 kello 8.00-16.00 välisenä aikana on kaukolämpöverkon vaurion korjauksesta aiheutuva katko lämmönjakelussa.
Lue lisää

Häiriöt,
5.12.2022

Turvesoita metsitetään tuhkan avulla Sonkajärven Jyrkällä

Sonkajärven Jyrkällä metsitetään vanhoja turvesoita lämmöntuotannosta syntyvällä tuhkalla. Kiertotalousajattelun mukaisesti tuhka palautetaan lannoitteena maaperään, jossa sen sisältämät ravinteet hyödyttävät uuden metsän syntyä ja edistävät näin hiilensidontaa.
Lue lisää

Ajankohtaista, Kaukolämpö, Ympäristö,
2.12.2022

Pohjoissavolaiset ovat säästäneet sähköä maan keskiarvoa enemmän

Savon Voima Verkon toiminta-alueella on käytetty lokakuussa 2022 9,3 prosenttia vähemmän sähköä kuin lokakuussa 2021. Koko maan vastaava luku oli 7 prosenttia. Lisäksi lähes 80 prosenttia pohjoissavolaisista seuraa omaa sähkönkulutustaan joko sähkönlaskun tai sovelluksen kautta.
Lue lisää

Ajankohtaista, Verkossa,
25.11.2022

Määräaikaiset sähkötuet avuksi kohonneisiin sähkökustannuksiin

Sähkökustannukset ovat nousseet kohonneiden sähkön markkinahintojen takia kuluneen vuoden aikana voimakkaasti. Suomen hallitus on päättänyt tuoda kotitalouksien haettavaksi määräaikaisia tukimuotoja, joilla pyritään helpottamaan kansalaisten selviytymistä tulevasta talvesta.
Lue lisää

Ajankohtaista, Sähkö,
24.11.2022

Kaukolämmön jakelukeskeytys Naarajärvellä

Maanantaina 28.11.2022 klo. 09.00 - 12.00 on Pieksämäen Naarajärvellä kaukolämpöverkon korjaustöistä johtuva keskeytys lämmönjakelussa.
Lue lisää

Häiriöt,
24.11.2022