Ilmoituskanava yhteistyökumppaneillemme, työntekijöillemme ja muille sidosryhmillemme

Savon Voimalle on tärkeää kehittää hyvää hallintoa ja vastuullisuutta. Osana hyvää hallintotapaa ja eettisiä toimintaohjeita meillä on käytössä väärinkäytösten ilmoittamiseen tarkoitettu ilmoituskanava. Kanava on luottamuksellinen väylä saattaa Savon Voiman sisäisen tutkinnan kohteeksi epäily mahdollisesta väärinkäytöksestä tai toimintaperiaatteiden rikkomisesta. Ilmoituksia voit jättää esimerkiksi rikos- ja väärinkäytösepäilyistä ja epäeettisestä toiminnasta.

Jätä ilmoitus tästä

Huomioithan, että kanava ei ole tarkoitettu palveluita koskeviin asiakaspalautteisiin, jotka tulee jättää asiakaspalveluun. Tahallisten perättömien ilmoitusten tekeminen on kiellettyä. Ilmoituskanava on tarkoitettu vain yllä mainittuihin tarkoituksiin.

Henkilötietojen käsittelyssä noudatamme henkilötietolain mukaisia velvoitteita.

Kaikki ilmoitukset käsittelemme luottamuksellisesti ja niitä voit halutessasi jättää nimettömänä. Palvelussa vain yrityksen valtuuttamilla henkilöillä on pääsy ilmoituksiin ja tarvittaessa nämä henkilöt voivat pyytää lisätietoja ilmoittajalta kanavan kautta. He myös vastaavat kanavan kautta ilmoittajalle kolmen kuukauden sisällä, mihin mahdollisiin toimenpiteisiin olemme ilmoituksen perusteella ryhtyneet.

Ilmoituskanavan tietosuojaseloste