Ilmoituskanava yhteistyökumppaneillemme, työntekijöillemme ja muille sidosryhmillemme

Savon Voimalle on tärkeää kehittää hyvää hallintoa ja vastuullisuutta. Osana hyvää hallintotapaa ja eettisiä toimintaohjeita meillä on käytössä väärinkäytösten ilmoittamiseen tarkoitettu ilmoituskanava. Kanava on luottamuksellinen väylä saattaa Savon Voiman sisäisen tutkinnan kohteeksi epäily mahdollisesta väärinkäytöksestä tai toimintaperiaatteiden rikkomisesta. Ilmoituksia voit jättää esimerkiksi rikos- ja väärinkäytösepäilyistä ja epäeettisestä toiminnasta.

Jätä ilmoitus tästä

Huomioithan, että kanava ei ole tarkoitettu palveluita koskeviin asiakaspalautteisiin, jotka tulee jättää asiakaspalveluun. Tahallisten ja perättömien ilmoitusten tekeminen on kiellettyä. Ilmoituskanava on tarkoitettu vain edellä mainittuihin tarkoituksiin.

Käsittelemme kaikki ilmoitukset luottamuksellisesti ja voit jättää ilmoituksen halutessasi nimettömänä. Palvelussa vain yrityksen valtuuttamilla henkilöillä on pääsy ilmoituksiin. Valtuutetut henkilöt vastaavat kanavan kautta ilmoittajalle kolmen kuukauden sisällä, mihin mahdollisiin toimenpiteisiin ilmoituksen perusteella on ryhdytty. Otathan talteen koodin, jonka saat ilmoituksen jättämisen jälkeen, sillä tarvittaessa käsittelyn aikana pyydämme sinulta lisätietoja. Kirjaudu sisään saamallasi koodilla tämän sivun kautta, jotta voit nähdä sinulle ilmoitukseesi lähettämämme viestit.

Henkilötietojen käsittelyssä noudatamme henkilötietolain mukaisia velvoitteita.

Ilmoituskanavan tietosuojaseloste