Haemme kunnossapitovastaavaa vesivoiman tuotantoon

Julkaistu 27.1.2023

Tuotamme uusiutuvaa sähköenergiaa 11 vesivoimalaitoksellamme Pohjois- ja Etelä-Savossa. Luotettava ja ympäristöystävällinen vesivoimalaitosten toiminta varmistetaan osaavalla ja huolellisella tuotantokoneiston ylläpidolla ja käytöllä. Haemme nyt vesivoimalaitosten kunnossapitovastaavaa.

Tuotamme ympäristöystävällistä ja uusiutuvaa sähköenergiaa 11 vesivoimalaitoksellamme Pohjois- ja Etelä-Savossa. Luotettava ja ympäristöystävällinen vesivoimalaitosten toiminta varmistetaan osaavalla ja huolellisella tuotantokoneiston ylläpidolla ja käytöllä. Haemme kunnossapitovastaavaa vesivoimalaitosten käyttö- ja kunnossapitotehtäviin.

Työtehtäviin kuuluu vesivoimalaitosten käyttöön ja kunnossapitoon liittyviä asennustyötehtäviä, huoltotöiden työnjohtamista ja organisointia sekä käytön- ja kunnossapidon kehitys- ja projektitehtäviä.

Odotamme Sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta (esim. sähkö-, automaatio-, konetekniikan alalta) sekä kokemusta teollisuuden kunnossapidon tehtävistä. Ensisijainen työhönottopaikka sovittavissa toimialueeltamme. Olet vastuuntuntoinen tiimityöskentelijä mutta myös itsenäiseen työskentelyyn kykenevä, joka omaa halua kehittyä monipuoliseksi vesivoima-asiantuntijaksi. Edellytämme matkustusvalmiutta toimialueemme sisällä Pohjois-Savossa.

Meillä Savon Voimalla turvallisuus on ensiarvoisen tärkeä osa jokapäiväistä toimintaamme. Odotamme jokaiselta työntekijältä turvallisuusajattelua, sitoutumista yhteisiin turvallisuussääntöihin ja halua edistää turvallisuutta omalla esimerkillään.

Vakituisen työsuhteen lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kasvaa alan ammattilaiseksi vaihtelevissa ja vastuullisissa tehtävissä, joihin saat tiimin tuen ja perehdytyksen.

Täytä hakemus sähköisesti 20.2.2023 mennessä oheisesta linkistä.

Lisätietoja tehtävästä antaa käyttöpäällikkö Pasi Räsänen p. 044 723 7182 tai pasi.rasanen@savonvoima.fi.

Mitä uutta?

Hukkalämpö hyödyksi: Savon Voiman ja PKO:n pioneerityössä hukkalämpö siirretään takaisin kaukolämpöverkkoon

Sokos-Vaakuna-korttelin uusilla lämpöpumpuilla voidaan ensi kertaa siirtää hukkalämpöä Savon Voiman Joensuun kaukolämpöverkkoon. Vastaavaa ei ole aiemmin Joensuun yrityskentässä tehty.
Lue lisää

Ajankohtaista, Asiakastarinat,
22.4.2024

Etsimme voimalaitosoperaattoreita Joensuun voimalaitokselle

Täydennämme käynnistyvän biohiilituotannon myötä Joensuun voimalaitoksen vuorovahvuutta rekrytoimalla voimalaitosoperaattoreita kolmivuorotyöhön.
Lue lisää

Ajankohtaista, Työpaikat,
19.4.2024

Haemme teknistä palveluvastaavaa sähköverkkopalvelut-tiimiin

Etsimme liittymä- ja verkkopalvelutiimin toiminnasta vastaavaa asiakassuuntautunutta ja kokenutta teknistä asiantuntijaa Palvelukeskus-yksikköömme.
Lue lisää

Ajankohtaista, Työpaikat,
18.4.2024

Sähköiset maksumuistutukset käyttöön laskutuksessa

Mikäli unohdat maksaa laskusi eräpäivään mennessä, saat maksumuistutuksen samassa sähköisessä kanavassa, johon olet alkuperäisen laskusi vastaanottanut. Sähköinen maksumuistutus on nopea sekä vaivaton tapa reagoida maksamattomaan laskuun.
Lue lisää

Ajankohtaista,
17.4.2024

Kaukolämmön jakelukeskeytys Rautalammilla

Torstaina 18.4. kello 8.00–14.00 on kaukolämpöverkoston huoltotöistä johtuva lämmönjakelun keskeytys Rautalammilla.
Lue lisää

Häiriöt,
17.4.2024

Etsimme Savon Voimalle tuotantopäällikköä

Tuotantopäällikkönä johdat kaukolämmön ja sähköntuotannon noin 70 ammattilaisen tuotantotiimiä ja vastaat tehokkaasta toiminnasta sekä tuotannon toimintavarmuudesta.
Lue lisää

Ajankohtaista, Työpaikat,
16.4.2024