Haemme kunnossapitovastaavaa vesivoiman tuotantoon

Julkaistu 27.1.2023

Tuotamme uusiutuvaa sähköenergiaa 11 vesivoimalaitoksellamme Pohjois- ja Etelä-Savossa. Luotettava ja ympäristöystävällinen vesivoimalaitosten toiminta varmistetaan osaavalla ja huolellisella tuotantokoneiston ylläpidolla ja käytöllä. Haemme nyt vesivoimalaitosten kunnossapitovastaavaa.

Tuotamme ympäristöystävällistä ja uusiutuvaa sähköenergiaa 11 vesivoimalaitoksellamme Pohjois- ja Etelä-Savossa. Luotettava ja ympäristöystävällinen vesivoimalaitosten toiminta varmistetaan osaavalla ja huolellisella tuotantokoneiston ylläpidolla ja käytöllä. Haemme kunnossapitovastaavaa vesivoimalaitosten käyttö- ja kunnossapitotehtäviin.

Työtehtäviin kuuluu vesivoimalaitosten käyttöön ja kunnossapitoon liittyviä asennustyötehtäviä, huoltotöiden työnjohtamista ja organisointia sekä käytön- ja kunnossapidon kehitys- ja projektitehtäviä.

Odotamme Sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta (esim. sähkö-, automaatio-, konetekniikan alalta) sekä kokemusta teollisuuden kunnossapidon tehtävistä. Ensisijainen työhönottopaikka sovittavissa toimialueeltamme. Olet vastuuntuntoinen tiimityöskentelijä mutta myös itsenäiseen työskentelyyn kykenevä, joka omaa halua kehittyä monipuoliseksi vesivoima-asiantuntijaksi. Edellytämme matkustusvalmiutta toimialueemme sisällä Pohjois-Savossa.

Meillä Savon Voimalla turvallisuus on ensiarvoisen tärkeä osa jokapäiväistä toimintaamme. Odotamme jokaiselta työntekijältä turvallisuusajattelua, sitoutumista yhteisiin turvallisuussääntöihin ja halua edistää turvallisuutta omalla esimerkillään.

Vakituisen työsuhteen lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kasvaa alan ammattilaiseksi vaihtelevissa ja vastuullisissa tehtävissä, joihin saat tiimin tuen ja perehdytyksen.

Täytä hakemus sähköisesti 20.2.2023 mennessä oheisesta linkistä.

Lisätietoja tehtävästä antaa käyttöpäällikkö Pasi Räsänen p. 044 723 7182 tai pasi.rasanen@savonvoima.fi.

Mitä uutta?

Savon Voima Oyj:n osavuosikatsaus 1.1.–31.8.2023: Toimintaympäristön heikentyneet näkymät haastavat kannattavuutta 

Konsernin liikevaihto oli 147,7 miljoonaa euroa ja pieneni edellisen vuoden vastaavaan jaksoon verrattuna 0,5 %.  Konsernin liikevoitto oli 33,9 miljoonaa euroa ja kasvoi edellisen vuoden vastaavaan jaksoon verrattuna 2,7 %.  
Lue lisää

Ajankohtaista,
29.9.2023

Iisalmen voimalaitoksella käyttöönotetaan uudet polttoaineenkäsittely- ja näytteenottolaitokset

Savon Voiman Iisalmen Parkatin voimalaitoksella tehdyt mittavat investoinnit kiinteän polttoaineenkäsittelyyn ja -näytteenottoon liittyen ovat edenneet käyttöönottovaiheeseen.
Lue lisää

Ajankohtaista, Kaukolämpö,
28.9.2023

Kaukolämmön jakelukeskeytyksiä Joensuussa

Keskiviikkona 27.9. kello 7.30–10.30 on Joensuussa Rauhankadun ja Vanamokadun alueella sekä torstaina 28.9. kello 7.30–13.30 Vanatien alueella keskeytys kaukolämmön jakelussa.
Lue lisää

Häiriöt,
26.9.2023

Kaukolämmön jakelukeskeytys Iisalmen Paloisvuorentiellä

Keskiviikkona 27.9.2023 kello 8–18 välisenä aikana on Iisalmessa kaukolämpöverkoston saneerauksesta johtuva kaukolämmön jakelukeskeytys.
Lue lisää

Häiriöt,
25.9.2023

Kaukolämmön jakelukeskeytys Suonenjoella

Kaukolämmön jakelukeskeytys Suonenjoella
Lue lisää

Häiriöt,
25.9.2023

Väppi-palvelussa voi esiintyä hitautta

Teemme tietojärjestelmien päivityksiä keskiviikosta 20.9.2023 kello 15.00 alkaen ja muutostöiden on arvioitu olevan ohi torstaina 21.9.2023 iltapäivällä.
Lue lisää

Häiriöt,
20.9.2023