Haemme Savon Voima Verkolle rakentamispäällikköä

Julkaistu 3.2.2023

Haemme rakentamispäällikköä johtamaan ja kehittämään Savon Voima Verkon vastuualueellaan hallinnoimaa noin 50 miljoonan euron vuotuista verkostotöiden markkinaa.

Vastuullasi on toteuttaa Savon Voima Verkon hankekokonaisuus siten, että sille asettamamme tavoitteet täyttyvät. Onnistuminen työssäsi takaa kehittyvän ja varman sähköverkon asiakkaillemme, sekä vastuullisen ympäristönäkökulmien huomioimisen johtojen sijoittamisessa ja siihen liittyvässä rakentamisprosessissa.

Työssäsi kehität ja varmistat hyvän yhteistyö- ja johtamismallin kumppaniverkostomme kanssa. Huolehdit, että vastuullasi oleva hankekokonaisuus etenee turvallisesti, aikataulussa ja ennustetun rahoitustarpeen mukaisesti. Odotamme sinulta myös panostusta liiketoimintamme kehitykseen. Tulevaisuudessa on entistä vahvemmin huomioitava myös kyky kehittää toimintamalleja ja teknisiä ratkaisuja pitkäjänteisesti vastaamaan pidemmällä tähtäimellä hiilineutraalin energiajärjestelmän tarpeisiin. 

Rakennuttamispäällikkönä toimit usean projektipäällikön esihenkilönä ja vastaat yksikön toimittamista rakennuttamis-, hankinta- ja töidenhallintaratkaisuista. Teet tiivistä yhteistyötä liiketoiminnan vastaavien päälliköiden ja asiantuntijoiden kanssa. Kuulut sähköverkon ohjausryhmään ja raportoit toimitusjohtajalle vastuualueesi talouden- ja laadun dimensioita.

Olet aktiivinen ja yhteistyöhakuinen. Pystyt toimimaan neuvottelutilanteissa ja hallitsemaan sopimusrakenteita. Kykenet toimimaan jämptin tarkasti, vastuullisesti ja tarjoat tekemiseen enemmän ratkaisuja kuin osoitat ongelmia. Kommunikoit kirjallisesti ja suullisesti sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä.

Tehtävässä menestyminen vaatii useamman vuoden kokemusta johtamis- ja esihenkilötyöstä energia-alalla, näyttöjä tuloksellisesta toiminnasta sekä hyvää ymmärrystä sähköverkkojen rakentamisen markkinan toimintamalleista ja käytettävistä teknisistä rakenneratkaisuista. Sinulla on S1 pätevyys tai suoritat sen sovitussa aikataulussa.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja merkityksellisen tehtävän energiamurroksen ytimessä. Meillä Savon Voima Verkolla saat tueksesi osaavan ja kokeneen tiimin, kilpailukykyiset edut, viihtyisän työympäristön sekä mahdollisuuden kehittyä ammatissasi.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja lauri.siltanen(at)savonvoima.fi tai p. 040 709 7514. Puhelinyhteydenotot pe 10.2. klo 12-13 ja ti 21.2. klo 15-16.

Mikäli koet tehtävän omaksesi, täytä hakemuksesi 24.2.2023 mennessä. Hakulomakkeelle pääset oheisesta linkistä.

Hakulomake


Savon Voima on monipuolisia energiapalveluita tarjoava konserni ja Itä-Suomen tunnetuin energia-alan brändi. Konsernin muodostavat emoyhtiö Savon Voima Oyj sekä sen tytäryhtiöt Savon Voima Verkko Oy ja Itä-Suomen Biomassa Oy. Konsernin liiketoimintaa ovat sähkönsiirto, sähköntuotanto ja kaukolämpö. Savon Voima on kokonaan toimialueensa 20 kunnan omistama konserni.

Savon Voima Verkko Oy vastaa yli 117 000 asiakkaan sähkön siirrosta ja muista verkkopalveluista Pohjois-Savon ja osin Etelä-Savon sekä Keski-Suomen alueilla. Sähköverkkoa yhtiöllä on noin 27 000 kilometriä. Savon Voima Verkko Oy:n liikevaihto on noin 99 milj. euroa (2022) ja säävarmaan sähköverkkoon investoitiin viime vuonna noin 42 milj. euroa. Päätoimipaikkamme sijaitsee Siilinjärven Toivalassa, Kuopion kupeessa.

Meillä työntekijöitä yhdistää vahva osaaminen, sitoutuminen ja halu tehdä parasta asiakkaillemme.

Mitä uutta?

Häiriöitä Väppi-palvelun käytössä

Häiriöitä Väppi-palvelun käytössä
Lue lisää

Häiriöt,
4.10.2023

Keskiviikon puuskatuulet voivat aiheuttaa sähkökatkoja Pohjois-Savon eteläisellä alueella

Ennusteen toteutuessa tuulenpuuskat aiheuttavat sähkökatkoja erityisestä Joroisten ja Kangaslammin alueella. Pyydämme asiakkaitamme varautumaan.
Lue lisää

Häiriöt,
3.10.2023

Savon Voima Oyj:n osavuosikatsaus 1.1.–31.8.2023: Toimintaympäristön heikentyneet näkymät haastavat kannattavuutta 

Konsernin liikevaihto oli 147,7 miljoonaa euroa ja pieneni edellisen vuoden vastaavaan jaksoon verrattuna 0,5 %.  Konsernin liikevoitto oli 33,9 miljoonaa euroa ja kasvoi edellisen vuoden vastaavaan jaksoon verrattuna 2,7 %.  
Lue lisää

Ajankohtaista,
29.9.2023

Iisalmen voimalaitoksella käyttöönotetaan uudet polttoaineenkäsittely- ja näytteenottolaitokset

Savon Voiman Iisalmen Parkatin voimalaitoksella tehdyt mittavat investoinnit kiinteän polttoaineenkäsittelyyn ja -näytteenottoon liittyen ovat edenneet käyttöönottovaiheeseen.
Lue lisää

Ajankohtaista, Kaukolämpö,
28.9.2023

Kaukolämmön jakelukeskeytyksiä Joensuussa

Keskiviikkona 27.9. kello 7.30–10.30 on Joensuussa Rauhankadun ja Vanamokadun alueella sekä torstaina 28.9. kello 7.30–13.30 Vanatien alueella keskeytys kaukolämmön jakelussa.
Lue lisää

Häiriöt,
26.9.2023

Kaukolämmön jakelukeskeytys Iisalmen Paloisvuorentiellä

Keskiviikkona 27.9.2023 kello 8–18 välisenä aikana on Iisalmessa kaukolämpöverkoston saneerauksesta johtuva kaukolämmön jakelukeskeytys.
Lue lisää

Häiriöt,
25.9.2023