Haemme Savon Voima Verkolle rakentamispäällikköä

Julkaistu 3.2.2023

Haemme rakentamispäällikköä johtamaan ja kehittämään Savon Voima Verkon vastuualueellaan hallinnoimaa noin 50 miljoonan euron vuotuista verkostotöiden markkinaa.

Vastuullasi on toteuttaa Savon Voima Verkon hankekokonaisuus siten, että sille asettamamme tavoitteet täyttyvät. Onnistuminen työssäsi takaa kehittyvän ja varman sähköverkon asiakkaillemme, sekä vastuullisen ympäristönäkökulmien huomioimisen johtojen sijoittamisessa ja siihen liittyvässä rakentamisprosessissa.

Työssäsi kehität ja varmistat hyvän yhteistyö- ja johtamismallin kumppaniverkostomme kanssa. Huolehdit, että vastuullasi oleva hankekokonaisuus etenee turvallisesti, aikataulussa ja ennustetun rahoitustarpeen mukaisesti. Odotamme sinulta myös panostusta liiketoimintamme kehitykseen. Tulevaisuudessa on entistä vahvemmin huomioitava myös kyky kehittää toimintamalleja ja teknisiä ratkaisuja pitkäjänteisesti vastaamaan pidemmällä tähtäimellä hiilineutraalin energiajärjestelmän tarpeisiin. 

Rakennuttamispäällikkönä toimit usean projektipäällikön esihenkilönä ja vastaat yksikön toimittamista rakennuttamis-, hankinta- ja töidenhallintaratkaisuista. Teet tiivistä yhteistyötä liiketoiminnan vastaavien päälliköiden ja asiantuntijoiden kanssa. Kuulut sähköverkon ohjausryhmään ja raportoit toimitusjohtajalle vastuualueesi talouden- ja laadun dimensioita.

Olet aktiivinen ja yhteistyöhakuinen. Pystyt toimimaan neuvottelutilanteissa ja hallitsemaan sopimusrakenteita. Kykenet toimimaan jämptin tarkasti, vastuullisesti ja tarjoat tekemiseen enemmän ratkaisuja kuin osoitat ongelmia. Kommunikoit kirjallisesti ja suullisesti sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä.

Tehtävässä menestyminen vaatii useamman vuoden kokemusta johtamis- ja esihenkilötyöstä energia-alalla, näyttöjä tuloksellisesta toiminnasta sekä hyvää ymmärrystä sähköverkkojen rakentamisen markkinan toimintamalleista ja käytettävistä teknisistä rakenneratkaisuista. Sinulla on S1 pätevyys tai suoritat sen sovitussa aikataulussa.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja merkityksellisen tehtävän energiamurroksen ytimessä. Meillä Savon Voima Verkolla saat tueksesi osaavan ja kokeneen tiimin, kilpailukykyiset edut, viihtyisän työympäristön sekä mahdollisuuden kehittyä ammatissasi.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja lauri.siltanen(at)savonvoima.fi tai p. 040 709 7514. Puhelinyhteydenotot pe 10.2. klo 12-13 ja ti 21.2. klo 15-16.

Mikäli koet tehtävän omaksesi, täytä hakemuksesi 24.2.2023 mennessä. Hakulomakkeelle pääset oheisesta linkistä.

Hakulomake


Savon Voima on monipuolisia energiapalveluita tarjoava konserni ja Itä-Suomen tunnetuin energia-alan brändi. Konsernin muodostavat emoyhtiö Savon Voima Oyj sekä sen tytäryhtiöt Savon Voima Verkko Oy ja Itä-Suomen Biomassa Oy. Konsernin liiketoimintaa ovat sähkönsiirto, sähköntuotanto ja kaukolämpö. Savon Voima on kokonaan toimialueensa 20 kunnan omistama konserni.

Savon Voima Verkko Oy vastaa yli 117 000 asiakkaan sähkön siirrosta ja muista verkkopalveluista Pohjois-Savon ja osin Etelä-Savon sekä Keski-Suomen alueilla. Sähköverkkoa yhtiöllä on noin 27 000 kilometriä. Savon Voima Verkko Oy:n liikevaihto on noin 99 milj. euroa (2022) ja säävarmaan sähköverkkoon investoitiin viime vuonna noin 42 milj. euroa. Päätoimipaikkamme sijaitsee Siilinjärven Toivalassa, Kuopion kupeessa.

Meillä työntekijöitä yhdistää vahva osaaminen, sitoutuminen ja halu tehdä parasta asiakkaillemme.

Mitä uutta?

Asiakaspalvelun aukioloajat viikolla 10

Savon Voiman ja Kuopion Energian yhteinen asiakaspalvelupiste on suljettuna viikolla 10.
Lue lisää

Ajankohtaista, Asiakaspalvelu,
21.2.2024

Viikonlopulle ennustettu rankka lumisade nostaa sähkökatkojen riskiä toimialueellamme

Perjantai-iltana ja lauantaina Savon Voima Verkon alueelle saapuva rankka lumisade voi aiheuttaa sähkökatkoja koko jakelualueella. Pyydämme asiakkaitamme varautumaan.
Lue lisää

Ajankohtaista, Verkossa,
16.2.2024

Uusien mittarien myötä kulutusta voi seurata Väpissä aiempaa reaaliaikaisemmin

Aidon 7000-sarjan sähkömittarien lähettämä kulutusmittausdata on nyt luettavissa Väppi-sovelluksessa 1–3 tunnin viiveellä.
Lue lisää

Ajankohtaista, Sähkö,
12.2.2024

Kaukon päivä tulee jälleen – tervetuloa polskimaan ilmaiseksi!

Kutsumme kaiken ikäiset uintimaisterit polskimaan maksutta kuuteen alueemme uimahalliin sunnuntaina 3.3.2024.
Lue lisää

Ajankohtaista, Kaukolämpö,
12.2.2024

Kuopion Energian ja Savon Voiman Tutustu ja tienaa –kesäharjoitteluohjelma tarjoaa kesätöitä alaikäisille

Energia-alan houkuttelevuus on ollut matalalla viime vuosina nuorten keskuudessa, minkä vuoksi Kuopion Energia ja Savon Voima järjestävät tänä kesänä yhdessä nuorille suunnatun Tutustu ja tienaa –kesäharjoitteluohjelma.
Lue lisää

Ajankohtaista,
9.2.2024

Energia-ala tutuksi – hae 2 viikon harjoittelujaksolle nyt!

Me Savon Voimalla ja Kuopion Energialla etsimme nyt reippaita 15–17-vuotiaita peruskoululaisia ja lukiolaisia tutustumaan energia-alan monipuolisiin työtehtäviin!
Lue lisää

Ajankohtaista, Työpaikat,
9.2.2024