Savon Voiman tietoturvajärjestelmälle ISO-sertifikaatti

Julkaistu 16.8.2022

Riippumaton sertifiointiyritys Inspecta Sertifiointi on myöntänyt Savon Voimalle ISO/IEC 27001:2013 tietoturvasertifikaatin. Sertifikaatti on merkki vuosia jatkuneesta työstä tietoturvan eteen.

Savon Voimalle on myönnetty kansainvälisesti tunnettu ISO-sertifikaatti tietoturvallisuuden hallintajärjestelmälle. Sertifikaatti takaa sen, että Savon Voiman tietoturvallisuuden hallintajärjestelmä täyttää ja noudattaa sitä koskevia hyviä käytänteitä, lakeja ja määräyksiä. Lisäksi sertifikaatti on merkki järjestelmän jatkuvaan kehittämiseen sitoutumisesta. Sertifikaatti myös vahvistaa sen, että Savon Voima tunnistaa, arvioi ja hallitsee järjestelmällisesti tietoturvaan liittyvät turvallisuusriskit, kuten kyberuhat. Sertifikaatti tuli voimaan 30.5.2022 alkaen.

”Olemme tehneet jo vuosia perusvaatimustasoja enemmän tietoturvan eteen, ja tämä sertifikaatti on ulkopuolisen tahon varmistama todiste siitä, että tekemämme työ on luotettavaa ja vaikuttavaa. Tämä on hieno merkkipaluu ja osoitus sitoutumisesta järjestelmän jatkuvaan kehittämiseen. Kehitystyö ei suinkaan lopu tähän, vaan nyt jatkamme tällä polulla”, sanoo Savon Voiman toimitusjohtaja Arto Sutinen.

Sertifiointiarvioinnin suoritti riippumaton testaus-, tarkastus- ja sertifiointiyritys Inspecta Sertifiointi Oy.

Lisätietoja:
Tuomas Räsänen, Savon Voima, ICT- ja digitalisaatiojohtaja, tuomas.rasanen@savonvoima.fi

Mitä uutta?

Kaukolämmön jakelukeskeytys Iisalmessa

Tiistaina 25.6.2024 kello 08.00–18.00 on kaukolämpöverkoston huollosta johtuva kaukolämmön jakelukeskeytys Iisalmessa. Keskeytys koskee kiinteistöjä Päiviönkadun, Riistakadun, Rantakadun, Haukiniemenkadun, Iivolankadun, Kirkkopuistonkadun ja Louhenkadun alueilla.
Lue lisää

Häiriöt,
20.6.2024

Kaukolämmön jakelukeskeytys Pieksämäellä

Maanantaina 24.6.2024 kello 10–16 on kaukolämpöverkoston huollosta johtuva kaukolämmön jakelukeskeytys Pieksämäellä.
Lue lisää

Häiriöt,
19.6.2024

Suonenjoen Pakkasmarjan prosessin hukkalämmöt hyödynnetään kaukolämmöksi

Ratkaisu hukkalämpöjen hyödyntämiseen löytyi Savon Voiman kaukolämmön kaksisuuntaisuuden mahdollistamasta energian talteenotosta.
Lue lisää

Ajankohtaista, Asiakastarinat, Kaukolämpö,
18.6.2024

Kesäkuussa tutustuttiin ja tienattiin

Me Savon Voimalla yhdistimme tänä keväänä voimamme Kuopion Energian kanssa ja järjestimme 15–17-vuotiaille suunnatun Tutustu työelämään ja tienaa -harjoitteluohjelman.
Lue lisää

Ajankohtaista, Työpaikat,
18.6.2024

Pieksämäellä kaukolämmön toimituksessa äkillinen katko

Pieksämäellä on sattunut kaukolämpöverkostoon putkirikko, mistä johtuen Pieksämäellä on tällä hetkellä äkillinen kaukolämmön jakelukatko.
Lue lisää

Häiriöt,
18.6.2024

Savon Voima investoi voimakkaasti sähköiseen lämmöntuotantoon – yhtiö rakentaa lämpöpumppulaitoksen Joensuun voimalaitokselle

Savon Voiman tavoitteena on olla energiantuotannossa hiilineutraali vuoteen 2030 mennessä ja nyt käynnistyvä laitoshanke on merkittävä panostus päästöttömään ja sähköistyvään kaukolämmön tuotantoon.
Lue lisää

Ajankohtaista, Kaukolämpö, Ympäristö,
17.6.2024