Savon Voiman tietoturvajärjestelmälle ISO-sertifikaatti

Julkaistu 16.8.2022

Riippumaton sertifiointiyritys Inspecta Sertifiointi on myöntänyt Savon Voimalle ISO/IEC 27001:2013 tietoturvasertifikaatin. Sertifikaatti on merkki vuosia jatkuneesta työstä tietoturvan eteen.

Savon Voimalle on myönnetty kansainvälisesti tunnettu ISO-sertifikaatti tietoturvallisuuden hallintajärjestelmälle. Sertifikaatti takaa sen, että Savon Voiman tietoturvallisuuden hallintajärjestelmä täyttää ja noudattaa sitä koskevia hyviä käytänteitä, lakeja ja määräyksiä. Lisäksi sertifikaatti on merkki järjestelmän jatkuvaan kehittämiseen sitoutumisesta. Sertifikaatti myös vahvistaa sen, että Savon Voima tunnistaa, arvioi ja hallitsee järjestelmällisesti tietoturvaan liittyvät turvallisuusriskit, kuten kyberuhat. Sertifikaatti tuli voimaan 30.5.2022 alkaen.

”Olemme tehneet jo vuosia perusvaatimustasoja enemmän tietoturvan eteen, ja tämä sertifikaatti on ulkopuolisen tahon varmistama todiste siitä, että tekemämme työ on luotettavaa ja vaikuttavaa. Tämä on hieno merkkipaluu ja osoitus sitoutumisesta järjestelmän jatkuvaan kehittämiseen. Kehitystyö ei suinkaan lopu tähän, vaan nyt jatkamme tällä polulla”, sanoo Savon Voiman toimitusjohtaja Arto Sutinen.

Sertifiointiarvioinnin suoritti riippumaton testaus-, tarkastus- ja sertifiointiyritys Inspecta Sertifiointi Oy.

Lisätietoja:
Tuomas Räsänen, Savon Voima, ICT- ja digitalisaatiojohtaja, tuomas.rasanen@savonvoima.fi

Mitä uutta?

Savon Voima Oyj:n osavuosikatsaus 1.1.– 31.8.2022: Pitkäjänteinen työ mahdollistaa investointien jatkumisen

Konsernin liikevaihto oli 148,5 miljoonaa euroa ja kasvoi edellisen vuoden vastaavaan jaksoon verrattuna 7,2 prosenttia.
Lue lisää

Ajankohtaista,
3.10.2022

Sähköpula – mistä on kyse?

Tämän syksyn aikana esille on noussut mahdollinen sähköpula ja siitä johtuvat kiertävät sähkökatkot. Kokosimme tietopaketin aiheesta. Lue, mistä sähköpulassa on kyse ja miten siihen voi varautua.
Lue lisää

Ajankohtaista, Energiaa säästämässä, Sähkö,
29.9.2022

Haemme mekaanisen kunnossapidon asentajaa energiantuotantoon

Tehtävässä toimit voimalaitoksen kunnossapitotehtävissä konekunnossapidossa sekä tarvittaessa erilaisissa käyttötehtävissä.
Lue lisää

Ajankohtaista, Työpaikat,
29.9.2022

Haemme sähkö- ja automaatioasentajaa energiantuotantoon 

Haemme kunnossapidon sähkö- ja automaatioasentajaa Joensuun voimalaitokselle.
Lue lisää

Ajankohtaista, Työpaikat,
29.9.2022

Kaukolämmön jakelukeskeytys Nilsiässä

Nilsiässä on 28.–29.9.2022 klo 16.00–8.00 kaukolämpöverkoston saneerauksesta johtuva lämmönjakelun keskeytys.
Lue lisää

Häiriöt,
26.9.2022

Kaukolämmön jakelukeskeytys Joensuussa Pursitien alueella

Maanantaina 26.9. kello 7.30–15.00 on kaukolämpöverkoston huoltotöistä johtuva lämmönjakelun keskeytys Joensuussa Pursitiellä.
Lue lisää

Häiriöt,
22.9.2022