Sähköinen asiointi

Eilisen herkku on herkkua tänäänkin – tee nopeaa ja maukasta ruokaa tähteistä

Julkaistu 9.10.2020

Suomalaiset kotitaloudet heittävät ruokaa hukkaan 20–30 kiloa henkilöä kohti. Kuusi prosenttia ruoastamme päätyy roskiin, vaikka tähteitä voisi käyttää ruoanvalmistukseen uudelleen. Tähteeksi jääneet keitetyt perunat voi käyttää seuraavana päivänä munakkaaseen tai kuivista leivistä voi taikoa sipulikeiton päälle juustoraasteen kanssa herkullisen kuorrutteen.

Korvaamalla kerran viikossa yhden päivällisen hävikillä pienennät hiilijalanjälkeäsi jo prosentilla. Samalla säästät ruokamenoissa.

Katso vinkkejä ruokahävikin vähentämiseen

Lähde: Sitra

Evästeasetukset

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä parantaakseen kävijän kokemusta sivustoa käytettäessä. Osa evästeistä on sivuston toiminnan kannalta välttämättömiä, ja ne lisätään selaimeen automaattisesti. Sivusto käyttää myös kolmannen osapuolten evästeitä sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärän analysoimiseen. Tällaiset evästeet asetetaan selaimeen vain jos käyttäjä antaa siihen erikseen luvan evästeasetuksissa, tai klikkaa "Hyväksy kaikki evästeet" painiketta.

Välttämättömät evästeet

Sivusto käyttää joitakin sivuston toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä. Tällaiset evästeet eivät tallenna mitään henkilökohtaista tietoa.

Kolmannen osapuolen evästeet

Evästeet jotka eivät ole sivuston toiminnan kannalta välttämättömiä. Jos annat luvan, sivusto asettaa evästeet joita käytetään Google Analytics -kävijäseurantaan, Googlen mainosten kohdentamiseen sekä Facebook- ja Instagram-mainonnan kohdentamiseen.