Ukkonen aiheutti sähkökatkon Iisalmessa

Julkaistu 6.6.2024

Ukkonen aiheutti Iisalmen kaupunkialueen eteläosan Marjahaan, Kangaslammen ja Paloisvuoren alueilla sähkökatkon 6.6.2024 klo 00.09 alkaen. Sähköt saatiin palautettua viimeisiin sähköttömiin kohteisiin klo 01.55. Katkon syynä oli ukkonen, joka aiheutti alueelle sähköasemavian sekä kaapelivian. Vikojen selvitystyö jatkuu edelleen. Ukkonen oli syynä sähkökatkoihin laajemminkin Iisalmen ympäristössä ja läheisillä maaseutualueilla.

Lue lisää: Näin toimit sähkökatkotilanteessa

Väppi-sovelluksen Häiriövahti lähettää viestit sähkökatkoista ja -vioista

Väppi-sovelluksen Häiriövahti-palvelu lähettää sinulle automaattisesti viestin tiedossamme olevista keskijänniteverkon sähkökatkoista heti vian ilmettyä tekstiviestinä. Tämä edellyttää, että meillä on käytössä ajan tasalla oleva puhelinnumerosi. Puhelinnumeron voit tarkistaa ja tarvittaessa päivittää Väppi-sovelluksessa. Häiriövahtiin voit lisätä useamman vastaanottajan numeron häiriöviesteille sekä asettaa halutun ajan hälytyksien vastaanottamiselle. Näin voit rajata esimerkiksi yöaikaan saapuvat viestit pois. Voit tilata häiriöilmoitukset myös sähköpostiin ja esimerkiksi ilmoittaa meille havaintoja vikapaikoista.

Katso ohjeet Häiriövahdin aktivoimiseksi:

Mitä uutta?

Kaukolämmön jakelukeskeytys Iisalmessa

Tiistaina 25.6.2024 kello 08.00–18.00 on kaukolämpöverkoston huollosta johtuva kaukolämmön jakelukeskeytys Iisalmessa. Keskeytys koskee kiinteistöjä Päiviönkadun, Riistakadun, Rantakadun, Haukiniemenkadun, Iivolankadun, Kirkkopuistonkadun ja Louhenkadun alueilla.
Lue lisää

Häiriöt,
20.6.2024

Kaukolämmön jakelukeskeytys Pieksämäellä

Maanantaina 24.6.2024 kello 10–16 on kaukolämpöverkoston huollosta johtuva kaukolämmön jakelukeskeytys Pieksämäellä.
Lue lisää

Häiriöt,
19.6.2024

Suonenjoen Pakkasmarjan prosessin hukkalämmöt hyödynnetään kaukolämmöksi

Ratkaisu hukkalämpöjen hyödyntämiseen löytyi Savon Voiman kaukolämmön kaksisuuntaisuuden mahdollistamasta energian talteenotosta.
Lue lisää

Ajankohtaista, Asiakastarinat, Kaukolämpö,
18.6.2024

Kesäkuussa tutustuttiin ja tienattiin

Me Savon Voimalla yhdistimme tänä keväänä voimamme Kuopion Energian kanssa ja järjestimme 15–17-vuotiaille suunnatun Tutustu työelämään ja tienaa -harjoitteluohjelman.
Lue lisää

Ajankohtaista, Työpaikat,
18.6.2024

Pieksämäellä kaukolämmön toimituksessa äkillinen katko

Pieksämäellä on sattunut kaukolämpöverkostoon putkirikko, mistä johtuen Pieksämäellä on tällä hetkellä äkillinen kaukolämmön jakelukatko.
Lue lisää

Häiriöt,
18.6.2024

Savon Voima investoi voimakkaasti sähköiseen lämmöntuotantoon – yhtiö rakentaa lämpöpumppulaitoksen Joensuun voimalaitokselle

Savon Voiman tavoitteena on olla energiantuotannossa hiilineutraali vuoteen 2030 mennessä ja nyt käynnistyvä laitoshanke on merkittävä panostus päästöttömään ja sähköistyvään kaukolämmön tuotantoon.
Lue lisää

Ajankohtaista, Kaukolämpö, Ympäristö,
17.6.2024