Haemme perhevapaan sijaiseksi ympäristöasiantuntijaa

Julkaistu 22.6.2021

Työskentelet tehtävässäsi konsernin ympäristö- ja maankäyttötiimissä. Tehtäväkenttäsi sisältää monipuolisia energiantuotannon raportointi- ja ympäristölupahakemustehtäviä, yhtiön ympäristövelvoitteiden seurantaa (mm. lauhdevesi- ja päästömittausasiat), tuhkan hyötykäytön raportointia ja kehittämistä sekä erilaisia riskienhallinnan suunnittelutehtäviä. Tehtävä on tässä vaiheessa noin vuoden määräaikainen sijaisuus, mutta jatkotarve arvioidaan työsuhteen aikana.

Odotamme Sinulta soveltuvaa ympäristöalan korkeakoulutusta sekä muutaman vuoden kokemusta ympäristöalan asiantuntijatehtävistä. Vahvuuksia ovat ympäristö-, jäte- ja kemikaalilainsäädännön sekä ympäristöhallinnon tuntemus. Arvostamme myös energiahuollon tuntemusta ja esimerkiksi Once-polttoainetietojärjestelmän hallinta on plussaa, mutta ei välttämätöntä.

Työskentelyotteeltasi olet huolellinen, osaat etsiä ja soveltaa oleellista tietoa. Pystyt nopeasti hahmottamaan laajojakin kokonaisuuksia ja toimimaan tehokkaasti sovittujen aikataulujen puitteissa. Kirjallinen ja suullinen viestintäsi on sujuvaa sekä suomeksi että englanniksi. Tehtävät edellyttävät valmiutta matkustamiseen toimialueellamme Pohjois-Savossa ja Joensuussa.

Tueksesi saat osaavan ja mukavan työporukan sekä hyvän perehdytyksen. Tehtävässä sinulla on monipuoliset kehittymismahdollisuudet tärkeällä energia-alalla. Työpisteesi sijaitsee Toivalan pääkonttorissa Kuopion kupeessa, mutta osittainen etätyö on tehtävässä mahdollista.

Lisätietoja tehtävästä antaa ympäristö- ja maankäyttöpäällikkö Sanna Turunen, sanna.turunen(at)savonvoima.fi tai p. 044 723 7524. Puhelinyhteydenotot arkisin ennen klo 14.

Täytäthän hakemuksesi 16.7.2021 mennessä. Hakulomakkeelle pääset oheisesta linkistä.


Savon Voima on monipuolisia energiapalveluita tarjoava energiakonserni ja Itä-Suomen tunnetuin energia-alan brändi. Savon Voima -konsernin muodostavat emoyhtiö Savon Voima Oyj ja sen tytäryhtiöt Savon Voima Verkko Oy ja Savon Voima Joensuu Oy. Konsernin omistaa kokonaan Savon Energiaholding Oy, jonka omistajia ovat 20 toimialueen kuntaa. Konsernin liiketoimintaa ovat sähkönsiirto, sähköntuotanto ja kaukolämpö. Konsernin budjetoitu liikevaihto on vuodelle 2020 noin 208 miljoonaa euroa ja henkilöstöä konsernissa on noin 200.

Savon Voima Verkko Oy vastaa yli 117 000 asiakkaan sähkön siirrosta ja muista verkkopalveluista Pohjois- ja Etelä-Savon sekä osin Keski-Suomen alueilla. Sähköverkkoa yhtiöllä on noin 27 000 kilometriä.

Kaukolämpöä tarjoamme 21 kaukolämpöverkossa 13 kunnan alueella. Lämpöä tuotetaan 66 prosenttisesti uusiutuvista lämmönlähteistä. Sähköä tuotetaan Savon Voiman 11 vesivoimalaitoksessa sekä sähkön ja lämmön yhteistuotantona Iisalmen, Pieksämän ja Joensuun voimalaitoksissa. Kaikkiaan tuotimme sähköä viime vuonna 489 gigawattituntia sekä paikallisesti että konsernin omistamilla tuotanto-osuuksilla.

Mitä uutta?

Etsimme motivoitunutta ja aikaansaavaa verkostoanalyytikkoa sähköverkkoliiketoimintaamme

Tehtäviisi kuuluu datan käsittelyä ja analysointia sekä johtopäätösten, toimenpiteiden ja suositusten tekemistä. Tuot esiin uusia tapoja hyödyntää ja visualisoida dataa.
Lue lisää

Ajankohtaista, Työpaikat,
25.4.2024

Hukkalämpö hyödyksi: Savon Voiman ja PKO:n pioneerityössä hukkalämpö siirretään takaisin kaukolämpöverkkoon

Sokos-Vaakuna-korttelin uusilla lämpöpumpuilla voidaan ensi kertaa siirtää hukkalämpöä Savon Voiman Joensuun kaukolämpöverkkoon. Vastaavaa ei ole aiemmin Joensuun yrityskentässä tehty.
Lue lisää

Ajankohtaista, Asiakastarinat,
22.4.2024

Etsimme voimalaitosoperaattoreita Joensuun voimalaitokselle

Täydennämme käynnistyvän biohiilituotannon myötä Joensuun voimalaitoksen vuorovahvuutta rekrytoimalla voimalaitosoperaattoreita kolmivuorotyöhön.
Lue lisää

Ajankohtaista, Työpaikat,
19.4.2024

Haemme teknistä palveluvastaavaa sähköverkkopalvelut-tiimiin

Etsimme liittymä- ja verkkopalvelutiimin toiminnasta vastaavaa asiakassuuntautunutta ja kokenutta teknistä asiantuntijaa Palvelukeskus-yksikköömme.
Lue lisää

Ajankohtaista, Työpaikat,
18.4.2024

Sähköiset maksumuistutukset käyttöön laskutuksessa

Mikäli unohdat maksaa laskusi eräpäivään mennessä, saat maksumuistutuksen samassa sähköisessä kanavassa, johon olet alkuperäisen laskusi vastaanottanut. Sähköinen maksumuistutus on nopea sekä vaivaton tapa reagoida maksamattomaan laskuun.
Lue lisää

Ajankohtaista,
17.4.2024

Etsimme Savon Voimalle tuotantopäällikköä

Tuotantopäällikkönä johdat kaukolämmön ja sähköntuotannon noin 70 ammattilaisen tuotantotiimiä ja vastaat tehokkaasta toiminnasta sekä tuotannon toimintavarmuudesta.
Lue lisää

Ajankohtaista, Työpaikat,
16.4.2024