Onko sinulla kipinää energia-alalle? Hae meille – haku on käynnistynyt!

Julkaistu 31.1.2022

Tarjoamme tänäkin vuonna Kipinä-kampanjassamme kesätyö-, harjoittelu- ja opinnäytetyöpaikkoja eri alojen opiskelijoille.

Haluatko päästä tekemään oikeasti merkityksellisiä työtehtäviä lupsakassa työyhteisössä?

Meillä pääset kehittämään uusia, kestäviä ratkaisuja ja palveluja energiantuotantoon, ilmastonmuutoksen torjuntaan ja itäsuomalaisten arkeen. Tarjoamme harjoittelupaikkoja ja opinnäytetyötehtäviä monille eri aloille Kipinä-kesäharjoitteluohjelman kautta kesälle 2022.

Vuosittain noin 20 kesätyöntekijäharjoittelijaa pääsee kehittämään omaa energia-alan asiantuntemustaan ja saa tärkeää työkokemusta tulevaisuuteen. Noin 200 energia-alan ammattilaistamme on valmiita opastamaan ja tukemaan polullasi alalle.

Jätäthän hakemuksesi helmikuun aikana.


Iisalmi, Joensuu, Pieksämäki ja Siilinjärvi

Energiantuotannon ja kaukolämmön harjoittelijatehtäviä on tarjolla voimalaitoksissamme Iisalmessa, Pieksämäellä sekä kaukolämpökeskuksissa Siilinjärvellä. Sopivimpia koulutustaustoja ovat sähkö- ja konetekniikka, LVI- tai hitsausala, prosessi-, energia- sekä ympäristötekniikka


Tekninen palvelu, Toivalan pääkonttori

Tekninen harjoittelija liittymä-, verkkopalvelun ja asiakkuuden hallinnan tehtäviin. Koulutukseltasi olet sähkötekniikan opiskelija ja sinulla on kiinnostusta tehdä työtä asiakasrajapinnassa teknisessä asiakaspalvelussamme Siilinjärven Lentokapteenin toimipisteessämme.


Harjoittelija asiakaspalvelun tehtäviin, Toivalan pääkonttori


Metsäalan harjoittelija

Tarjoamme kesätyöpaikan metsäalan opiskelijalle. Kesätyössä pääset tutustumaan laajasti energiayhtiön toimintaan sekä sähköverkon että energiantuotannon näkökulmasta. Työ painottuu sähköverkon teettämien hakkuiden ja raivausten valvontaan, sisältäen myös maankäyttöön ja energiantuotannon ympäristöasioihin liittyviä tehtäviä. Työhönottopaikka on Toivalassa Siilinjärvellä ja tehtävä edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta ja maastokelpoisuutta.


Sähköverkon harjoittelija

Haemme sähköverkon suunnittelun ja rakennuttamisen harjoittelijoita. Tehtävien pääpaino on sähköverkon avustavassa suunnittelussa, tietojärjestelmien kehittämisessä sekä sähköverkon dokumentoinnin tehtävissä.


Mitä uutta?

Etsimme motivoitunutta ja aikaansaavaa verkostoanalyytikkoa sähköverkkoliiketoimintaamme

Tehtäviisi kuuluu datan käsittelyä ja analysointia sekä johtopäätösten, toimenpiteiden ja suositusten tekemistä. Tuot esiin uusia tapoja hyödyntää ja visualisoida dataa.
Lue lisää

Ajankohtaista, Työpaikat,
25.4.2024

Etsimme voimalaitosoperaattoreita Joensuun voimalaitokselle

Täydennämme käynnistyvän biohiilituotannon myötä Joensuun voimalaitoksen vuorovahvuutta rekrytoimalla voimalaitosoperaattoreita kolmivuorotyöhön.
Lue lisää

Ajankohtaista, Työpaikat,
19.4.2024

Haemme teknistä palveluvastaavaa sähköverkkopalvelut-tiimiin

Etsimme liittymä- ja verkkopalvelutiimin toiminnasta vastaavaa asiakassuuntautunutta ja kokenutta teknistä asiantuntijaa Palvelukeskus-yksikköömme.
Lue lisää

Ajankohtaista, Työpaikat,
18.4.2024

Etsimme Savon Voimalle tuotantopäällikköä

Tuotantopäällikkönä johdat kaukolämmön ja sähköntuotannon noin 70 ammattilaisen tuotantotiimiä ja vastaat tehokkaasta toiminnasta sekä tuotannon toimintavarmuudesta.
Lue lisää

Ajankohtaista, Työpaikat,
16.4.2024

Pieksämäki luistelee Savon Voiman jäähdyttämällä jäällä

Pieksämäen jäähalli käyttää toiminnassaan energiatehokasta tapaa tuottaa hallin jäähdytys ja lämmitys hyödyntämällä Savon Voiman kaukolämpöä sekä hankkimalla jäähdytykseen tarkoitetun lämpöpumppulaitteiston palveluna Savon Voimalta.
Lue lisää

Ajankohtaista, Asiakastarinat, Kaukolämpö,
3.4.2024

Kaukolämpö skaalautuu yrityksen kasvun mukana

Pieksämäen Naarajärvellä sijaitseva raskaan kuljetuskaluston päälirakenteita valmistava Piako Oy on laajentanut toimintaansa voimakkaasti viime vuosina. Kasvua tukemaan yritys tarvitsi helposti skaalautuvan sekä kustannustehokkaan Savon Voiman kaukolämmön.
Lue lisää

Ajankohtaista, Asiakastarinat, Kaukolämpö,
26.3.2024