Haemme sähkö-/automaatioasentajaa energiantuotantoon

Julkaistu 2.3.2022

Luotettava energiantuotanto ja kaukolämmön toimitus varmistetaan osaavalla ja huolellisella tuotantokoneiston kunnossapidolla ja käytöllä. Haemme kunnossapidon sähkö-/automaatioasentajaa Joensuun voimalaitokselle.

Työtehtäviisi kuuluu Joensuun voimalaitoksen ja lämpökeskusten sähkö- ja automaatiopuolen kunnossapidon tehtävät. Tehtäviisi kuuluu myös energiantuotantolaitosten käyttöön liittyviä tehtäviä.

Odotamme Sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä sähkö-/automaatioalan koulutusta ja sähkötöiden itsenäiseen työskentelyyn oikeuttavaa työkokemusta sekä sopivaa kokemusta teollisuuden huolto- ja kunnossapitotehtävistä. Olet vastuuntuntoinen tiimityöskentelijä, mutta myös oma-aloitteinen itsenäiseen työskentelyyn tottunut tekijä, jolla on halua kehittyä monipuoliseksi kaukolämpöammattilaiseksi.

Meillä Savon Voimalla turvallisuus on ensiarvoisen tärkeä osa jokapäiväistä toimintaamme. Odotamme jokaiselta työntekijältä turvallisuusajattelua, sitoutumista yhteisiin turvallisuussääntöihin ja halua edistää turvallisuutta omalla esimerkillään.

Vakituisen työsuhteen lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kasvaa ja kouluttautua alan ammattilaiseksi vaihtelevissa ja vastuullisissa tehtävissä, joihin saat tiimin tuen ja perehdytyksen.

Jos koet olevasi etsimämme ammattilainen, täytä hakemus sähköisesti nettisivuillamme 20.3.2022 mennessä. Hakemukselle pääset oheisesta linkistä.

Sähköinen hakulomake

Lisätietoa tehtävästä antaa:

Veli-Matti Keronen
Käyttöpäällikkö
p. 044 088 2121
veli-matti.keronen(at)savonvoima.fi

Pertti Tuhkanen
Tiimipäällikkö
p. 040 735 8286
pertti.tuhkanen(at)savonvoima.fi

Mitä uutta?

Mökkikausi päättyy – älä katkaise mökkisi sähköjä pääkytkimestä

Mikäli luentayhteys mittariisi katkeaa, saatamme joutua pyytämään sinut paikan päälle, jotta pääsemme tarkistamaan mistä yhteysongelmat johtuvat.
Lue lisää

Ajankohtaista, Ohjeet ja vinkit, Sähkö,
2.9.2024

Sähkövarastoja nousee nyt Savon Voima Verkon alueelle vauhdilla

Savon Voima Verkon alueella on suunnitteilla kymmeniä sähkövarastoja eri puolille Pohjois-Savoa, joista ensimmäiset valmistuvat jo syksyn aikana. Pohjois-Savossa sähkövarastoille löytyy niin maata kuin verkkokapasiteettia.
Lue lisää

Ajankohtaista, Sähkö, Verkossa,
30.8.2024

Tervetuloa käyttämään uutta Savon Voiman verkkosivujen asiointikanavaa

Keväällä 2024 uudistettu Savon Voiman verkkosivujen sähköisen asioinnin palvelusivu kokoaa kaikki tarvittavat sähköiset lomakkeet yhteen paikkaan. Sivulta löydät sähköiset lomakkeet vaikkapa uuden sähköliittymän tai kaapelinäytön tilaamiseen.
Lue lisää

Ajankohtaista, Asiakaspalvelu, Ohjeet ja vinkit,
28.8.2024

Investointeja ympäristön hyväksi

Vastuullisuus ja kestävä kehitys ovat nykypäivän trendisanoja. Yritysten vastuullisuudesta puhuttaessa käytetään usein nimitystä ESG.
Lue lisää

Ajankohtaista, Blogi, Ympäristö,
23.8.2024

Savon Voima Verkko on mukana LUT-ylipiston tutkimuksessa sähkönkulutuksen hintavolatiliteetin vaikutuksista sähkön kulutusjoustoon ja sähkönjakelujärjestelmään

Savon Voima Verkko on mukana LUT-yliopiston tutkimushankkeessa, joka selvittää sähkön hinnan vaihtelun vaikutuksia kuluttajien sähkönkäyttöön.
Lue lisää

Ajankohtaista, Sähkö,
20.8.2024

Arvonlisäverokannan nousu 25,5 prosenttiin 1.9.2024 alkaen näkyy myös Savon Voiman asiakashinnoissa

Syksy tuo mukanaan arvonlisäverokannan yleisen korotuksen, joka astuu voimaan 1.9.2024. Eduskunnan päätöksellä ALV-verokanta nousee 24 prosentista 25,5 prosenttiin.
Lue lisää

Ajankohtaista, Asiakaspalvelu, Hinnat ja ehdot,
19.8.2024