Etsimme Savon Voimalle tuotantopäällikköä

Julkaistu 16.4.2024

Etsimme Savon Voimalle tuotantopäällikköä kaukolämpö ja sähköntuotanto -liiketoimintaan. Tuotantopäällikkönä johdat kaukolämmön ja sähköntuotannon noin 70 ammattilaisen tuotantotiimiä ja vastaat tehokkaasta toiminnasta sekä tuotannon toimintavarmuudesta. Tuotamme energiaa Pohjois- ja Etelä-Savon alueella sekä Joensuussa 21 kaukolämpöverkossa, joista kolmessa on CHP-voimalaitos. Lisäksi tuotamme sähköä 11 vesivoimalaitoksella.

Etsimme henkilöä, jolla on vankka ja monipuolinen kokemus kaukolämmön tuotannosta ja jakelusta sekä sähköntuotannosta. Kaukolämmön tuotanto on muun energia-alan tavoin vahvassa murroksessa ja etsimämme henkilö tähtää vahvasti tulevaisuuteen, mutta omaa samalla vahvan osaamisen perinteisestä energiantuotannosta. Tehtävässä kehität yhdessä liiketoiminnan resurssien kanssa tulevaisuuden kaukolämmön tuotantoratkaisuja ja vastaat näiden sujuvasta käyttöönotosta.

Odotamme sinulta kokemusta esihenkilötyöstä sekä soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvaa osaamista energiantuotannon käytön ja kunnossapidon prosesseista. Sinulla tulee olla kykyä tuloshakuiseen ja tavoitteelliseen toiminnan kehittämiseen. Kokemus energiantuotannon palvelumyynnistä katsotaan eduksi.

Jos tunnistit itsesi, täytä hakemuksesi viimeistään 5.5.2024 mennessä. Hakulomakkeelle pääset oheisesta linkistä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Kari Anttonen
Liiketoimintajohtaja
kari.anttonen@savonvoima.fi
p. +358 44 723 7562 (yhteydenotot puhelimitse 23.4. klo 15–16 ja 29.4. klo 10–11)

Savon Voima on monipuolisia energiapalveluita tarjoava energiakonserni ja Itä-Suomen tunnetuin energia-alan brändi. Konsernin muodostavat emoyhtiö Savon Voima Oyj sekä sen tytäryhtiöt Savon Voima Verkko Oy ja Itä-Suomen Biomassa Oy. Muita merkittäviä omistuksia alan yrityksissä konsernilla on Väre Oy:stä 37,8 %, Varkauden Aluelämpö Oy:stä 19,9 % sekä Kymppivoima Oy:stä 18,5 %. Konsernin liiketoimintaa ovat sähkönsiirto, sähköntuotanto ja kaukolämpö. Konsernin liikevaihto vuonna 2023 oli 238,7 miljoonaa euroa ja henkilöstöä konsernissa työskentelee noin 215. Savon Voima Oyj:n omistaa kokonaan Savon Energiaholding Oy, jonka omistajia ovat 20 sähköverkkoalueemme kuntaa.

Toimintamme perustuu arvoihimme – asiakas on tärkein, tahdomme menestyä, meihin voi luottaa, opimme ja kehitämme – sekä tähtää visioomme olla energia- ja vesihuoltopalveluiden luotettava kumppani ja rohkea kehittäjä sekä puhtaan huomisen alueellinen varmistaja.

Päätoimipaikkamme sijaitsee Siilinjärven Rissalan yrityskylässä Kuopion tuntumassa.

Mitä uutta?

Asunto Oy Vuorelan Välke hyödyntää maa- ja kaukolämpöä

Siilinjärvelle vuonna 2023 valmistunut taloyhtiö Asunto Oy Vuorelan Välke lämpenee Savon Voiman palveluna toteuttamalla maalämmön sekä kaukolämmön hybridijärjestelmällä.
Lue lisää

Ajankohtaista, Asiakaspalvelu, Kaukolämpö,
14.5.2024

Säävarmaa sähköverkkoa valmistui Karttulan ja Pihkainmäen alueelle

Verkkoa on muutettu säävarmaksi verkostostrategian mukaisesti. Vanhaa verkkoa on kaapeloitu ja ilmajohdot on rakennettu teiden varsille.
Lue lisää

Ajankohtaista, Sähkö, Säävarma,
6.5.2024

Lapinlahden Hyvä Eväs pitää grillin kuumana läpi kesän

Lapinlahdella 5-tien varressa maamerkiksi muodostunut grilli Hyvä Eväs on toiminut Salonsalmen levähdysalueella vuodesta 2005 saakka.
Lue lisää

Ajankohtaista, Asiakastarinat, Sähkö,
1.5.2024

Tule vaikuttamaan tulevaisuuden sähköverkon kehittämiseen – anna palautetta kehittämissuunnitelmaan

Avasimme sivuston, jonka kautta asiakkaat pääsevät tutustumaan sähköverkon kehityssuunnitelmaan. Tule mukaan vaikuttamaan tulevaisuuden verkon kehittämiseen ja anna palautetta 2.6.2024 mennessä!
Lue lisää

Ajankohtaista, Sähkö, Säävarma,
30.4.2024

Asiakaspalvelun aukioloajat vapun ja helatorstain aikaan

Savon Voiman ja Kuopion Energian yhteinen asiakaspalvelupiste on suljettuna 9.–10.5. Myös puhelinpalvelussa on poikkeusaikataulu.
Lue lisää

Ajankohtaista, Asiakaspalvelu,
30.4.2024

Vesannolla suoritetaan verkon tarkastusta dronella

Savon Voima Verkko Oy sekä Insplan Oy pilotoivat dronella tehtävää akustista verkon tarkastusta Vesannolla.
Lue lisää

Ajankohtaista,
29.4.2024