Haemme asentajia kaukolämpötoimintaan

Julkaistu 29.5.2023

Luotettava kaukolämmöntoimitus varmistetaan osaavalla ja huolellisella tuotantokoneiston kunnossapidolla ja käytöllä.

Haemme Suonenjoen ja Pieksämäen seudulle kunnossapidon moniosaajaa. Tehtäviisi kuuluvat eteläisellä tuotantoalueella sijaitsevien lämpökeskusten sähkö- ja automaatiopuolen tai mekaanisen kunnossapidon tehtävät.

Haemme Iisalmeen itsenäiseen sähkötyöhön pätevää sähköasentajaa voimalaitoksen ja sen ympäristökunnissa sijaitsevien lämpökeskusten sähkö- ja automaatiopuolen kunnossapidon ja käytön tehtäviin.

Odotamme Sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta sekä sopivaa kokemusta teollisuuden huolto- ja kunnossapitotehtävistä. Tehtävissä liikutaan usean kunnan alueella henkilöautolla, joten tehtävässä edellytetään voimassa olevaa ajo-oikeutta. Sinulla tulee olla lisäksi valmiutta tehtäviin mahdollisesti liittyvään varallaoloon/päivystykseen. Olet vastuuntuntoinen tiimityöskentelijä, mutta myös oma-aloitteinen, itsenäiseen työskentelyyn tottunut tekijä, jolla on halua kehittyä monipuoliseksi kaukolämpöammattilaiseksi.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen lisäksi mahdollisuuden kasvaa alan ammattilaiseksi tiimin tuella ja perehdytyksellä, sekä mahdollisuuden työskennellä ja edetä urallasi vaihtelevissa ja vastuullisissa tehtävissä.

Jos tunnistit itsesi, täytä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 18.6.2023 mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja teemme valinnat sopivan henkilön löydyttyä.

Kaukolämpöasentaja Suonenjoki tai Pieksämäki

Sähköasentaja Iisalmi

Lisätietoja:

Janne Tepponen, käyttöpäällikkö
Suonenjoki ja Pieksämäki
p. 044 723 7336

Eero Pääkkö, käyttöpäällikkö
Iisalmi
p. 044 723 7542

Savon Voima on monipuolisia energiapalveluita tarjoava energiakonserni ja Itä-Suomen tunnetuin energia-alan brändi. Savon Voima -konsernin muodostavat emoyhtiö Savon Voima Oyj ja sen tytäryhtiöt Savon Voima Verkko Oy ja Itä-Suomen Biomassa Oy. Konsernin omistaa kokonaan Savon Energiaholding Oy, jonka omistajia ovat 20 toimialueen kuntaa. Konsernin liiketoimintaa ovat sähkönsiirto, sähköntuotanto ja kaukolämpö. Konsernin liikevaihto on noin 229 miljoonaa euroa ja henkilöstöä konsernissa on noin 210.

Kaukolämpöä tarjoamme 21 kaukolämpöverkossa 13 kunnan alueella. Lämpöä tuotetaan yli 72 prosenttisesti uusiutuvista lämmönlähteistä. Sähköä tuotetaan Savon Voiman 11 vesivoimalaitoksessa sekä sähkön ja lämmön yhteistuotantona Iisalmen, Pieksämän ja Joensuun voimalaitoksissa.

Savon Voima Verkko Oy vastaa yli 117 000 asiakkaan sähkön siirrosta ja muista verkkopalveluista Pohjois- ja Etelä-Savon sekä osin Keski-Suomen alueilla. Sähköverkkoa yhtiöllä on noin 27 000 kilometriä.

Meillä työntekijöitä yhdistää vahva osaaminen, sitoutuminen ja halu tehdä parasta asiakkaillemme. Uudistamme palvelujamme ja osaamistamme avoimina erilaisille muutoksille, jotka auttavat meitä menestymään. Meille vastuullisuus ympäristöstä ja henkilöstöstä on tärkeää ja kestävän kehityksen perusta. Olemme saaneet Suomen Innostavimmat työpaikat 2023 -tunnustuksen erinomaisten henkilöstötyytyväisyyskyselytulosten johdosta!

Mitä uutta?

Asiakaspalvelun aukioloajat viikolla 10

Savon Voiman ja Kuopion Energian yhteinen asiakaspalvelupiste on suljettuna viikolla 10.
Lue lisää

Ajankohtaista, Asiakaspalvelu,
21.2.2024

Viikonlopulle ennustettu rankka lumisade nostaa sähkökatkojen riskiä toimialueellamme

Perjantai-iltana ja lauantaina Savon Voima Verkon alueelle saapuva rankka lumisade voi aiheuttaa sähkökatkoja koko jakelualueella. Pyydämme asiakkaitamme varautumaan.
Lue lisää

Ajankohtaista, Verkossa,
16.2.2024

Uusien mittarien myötä kulutusta voi seurata Väpissä aiempaa reaaliaikaisemmin

Aidon 7000-sarjan sähkömittarien lähettämä kulutusmittausdata on nyt luettavissa Väppi-sovelluksessa 1–3 tunnin viiveellä.
Lue lisää

Ajankohtaista, Sähkö,
12.2.2024

Kaukon päivä tulee jälleen – tervetuloa polskimaan ilmaiseksi!

Kutsumme kaiken ikäiset uintimaisterit polskimaan maksutta kuuteen alueemme uimahalliin sunnuntaina 3.3.2024.
Lue lisää

Ajankohtaista, Kaukolämpö,
12.2.2024

Kuopion Energian ja Savon Voiman Tutustu ja tienaa –kesäharjoitteluohjelma tarjoaa kesätöitä alaikäisille

Energia-alan houkuttelevuus on ollut matalalla viime vuosina nuorten keskuudessa, minkä vuoksi Kuopion Energia ja Savon Voima järjestävät tänä kesänä yhdessä nuorille suunnatun Tutustu ja tienaa –kesäharjoitteluohjelma.
Lue lisää

Ajankohtaista,
9.2.2024

Energia-ala tutuksi – hae 2 viikon harjoittelujaksolle nyt!

Me Savon Voimalla ja Kuopion Energialla etsimme nyt reippaita 15–17-vuotiaita peruskoululaisia ja lukiolaisia tutustumaan energia-alan monipuolisiin työtehtäviin!
Lue lisää

Ajankohtaista, Työpaikat,
9.2.2024