Haemme teknistä palveluvastaavaa sähköverkkopalvelut-tiimiin

Julkaistu 18.4.2024

Etsimme liittymä- ja verkkopalvelutiimin toiminnasta vastaavaa asiakassuuntautunutta ja kokenutta teknistä asiantuntijaa Palvelukeskus-yksikköömme. Tehtävässä hoidetaan asiakastehtäviä sekä toimitaan teknisenä tukena muulle asiakaspalveluorganisaatiolle ja vastataan siihen liittyvien ohjeiden ja toimintaprosessien kehittämisestä. Tiimimme tuottaa palveluita Savon Voima Verkolle sekä muille jakeluverkkotoimijoille. 

Pääasialliset tehtäväsi ovat:

Odotamme sinulta sähkövoimatekniikan tutkinnon (AMK ins/DI) lisäksi kokemusta sähköverkon asiakkuusasioista tai esimerkiksi suunnittelun tai rakennuttamisen tehtävistä, kehitystehtävistä sekä työnjohdollista tai esihenkilökokemusta. Työskentelyotteeltasi olet palveluhenkinen, aikaansaava ja ratkaisukeskeinen. Kirjallinen ja suullinen viestintäsi on sujuvaa ja olet tottunut tuottamaan erilaisia lausuntoja, ohjeita ja raportteja.

Tarjoamme sinulle vakituisen tehtävän mielenkiintoisella ja tärkeällä toimialalla, sekä arvostetussa konsernissa, jossa tapahtuu koko ajan. Tueksesi saat ammattilaistiimin ja mahdollisuuden kehittyä monipuoliseksi alan ammattilaiseksi.

Jos tunnistit itsesi, täytäthän hakemuksesi viimeistään 6.5.2024 mennessä. Hakulomakkeelle pääset oheisesta linkistä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Auvo Lindgren
Verkkopalvelupäällikkö
auvo.lindgren@savonvoima.fi
p. +358 44 723 7506 (yhteydenotot puhelimitse ti 23.4. klo 14–15 ja ma 29.4. klo 10–11)

Savon Voima on monipuolisia energiapalveluita tarjoava energiakonserni ja Itä-Suomen tunnetuin energia-alan brändi. Konsernin muodostavat emoyhtiö Savon Voima Oyj sekä sen tytäryhtiöt Savon Voima Verkko Oy ja Itä-Suomen Biomassa Oy. Muita merkittäviä omistuksia alan yrityksissä konsernilla on Väre Oy:stä 37,8 %, Varkauden Aluelämpö Oy:stä 19,9 % sekä Kymppivoima Oy:stä 18,5 %. Konsernin liiketoimintaa ovat sähkönsiirto, sähköntuotanto ja kaukolämpö. Konsernin liikevaihto vuonna 2023 oli 238,7 miljoonaa euroa ja henkilöstöä konsernissa työskentelee noin 215. Savon Voima Oyj:n omistaa kokonaan Savon Energiaholding Oy, jonka omistajia ovat 20 sähköverkkoalueemme kuntaa.

Savon Voima Verkko Oy vastaa yli 120 000 asiakkaan sähkön siirrosta ja muista verkkopalveluista Pohjois- ja Etelä-Savon sekä osin Keski-Suomen alueilla. Sähköverkkoa yhtiöllä on noin 27 800 kilometriä. Savon Voima Verkko Oy:n liikevaihto oli viime vuonna 101,4 miljoonaa euroa ja noin 46 % liikevaihdosta käytettiin sähköverkon kehittämiseen säävarma-investointiohjelman mukaisesti.

Toimintamme perustuu arvoihimme – asiakas on tärkein, tahdomme menestyä, meihin voi luottaa, opimme ja kehitämme – sekä tähtää visioomme olla energia- ja vesihuoltopalveluiden luotettava kumppani ja rohkea kehittäjä sekä puhtaan huomisen alueellinen varmistaja.

Päätoimipaikkamme sijaitsee Siilinjärven Rissalan yrityskylässä Kuopion tuntumassa.

Mitä uutta?

Asunto Oy Vuorelan Välke hyödyntää maa- ja kaukolämpöä

Siilinjärvelle vuonna 2023 valmistunut taloyhtiö Asunto Oy Vuorelan Välke lämpenee Savon Voiman palveluna toteuttamalla maalämmön sekä kaukolämmön hybridijärjestelmällä.
Lue lisää

Ajankohtaista, Asiakaspalvelu, Kaukolämpö,
14.5.2024

Säävarmaa sähköverkkoa valmistui Karttulan ja Pihkainmäen alueelle

Verkkoa on muutettu säävarmaksi verkostostrategian mukaisesti. Vanhaa verkkoa on kaapeloitu ja ilmajohdot on rakennettu teiden varsille.
Lue lisää

Ajankohtaista, Sähkö, Säävarma,
6.5.2024

Lapinlahden Hyvä Eväs pitää grillin kuumana läpi kesän

Lapinlahdella 5-tien varressa maamerkiksi muodostunut grilli Hyvä Eväs on toiminut Salonsalmen levähdysalueella vuodesta 2005 saakka.
Lue lisää

Ajankohtaista, Asiakastarinat, Sähkö,
1.5.2024

Tule vaikuttamaan tulevaisuuden sähköverkon kehittämiseen – anna palautetta kehittämissuunnitelmaan

Avasimme sivuston, jonka kautta asiakkaat pääsevät tutustumaan sähköverkon kehityssuunnitelmaan. Tule mukaan vaikuttamaan tulevaisuuden verkon kehittämiseen ja anna palautetta 2.6.2024 mennessä!
Lue lisää

Ajankohtaista, Sähkö, Säävarma,
30.4.2024

Asiakaspalvelun aukioloajat vapun ja helatorstain aikaan

Savon Voiman ja Kuopion Energian yhteinen asiakaspalvelupiste on suljettuna 9.–10.5. Myös puhelinpalvelussa on poikkeusaikataulu.
Lue lisää

Ajankohtaista, Asiakaspalvelu,
30.4.2024

Vesannolla suoritetaan verkon tarkastusta dronella

Savon Voima Verkko Oy sekä Insplan Oy pilotoivat dronella tehtävää akustista verkon tarkastusta Vesannolla.
Lue lisää

Ajankohtaista,
29.4.2024