Haemme yleissuunnittelijoita sähköverkolle

Julkaistu 7.6.2022

Yleissuunnittelijana vastuullesi kuuluvat sähkönjakeluverkon monipuolinen hankesuunnittelu. Osallistut aktiivisesti suunnittelun verkkoteknisiin valintoihin ja toimintamalleihin liittyvien kehitysprojektien hoitamiseen aina esisuunnittelusta käytäntöön.

Yleissuunnitteluvastuiden lisäksi toimenkuvaan kuuluu erityistehtäviä, jotka mahdollistavat tehtävässäsi kehittymisen ja antavat monipuolisen kuvan verkkoyhtiön muista toiminnoista. Erityistehtäviä voidaan painottaa osaamisesi ja kiinnostuksesi perusteella.

Yhtenä erityistehtävänä on siirtohinnoittelun mallintaminen. Verkkopalvelutuotteiden harmonisointi, kehittäminen ja erilaisten muutosten skenaariointi on tärkeä osa työtehtäviäsi. Tulevaisuudessa tehopohjaisen hinnoittelun kautta haluamme tuoda asiakkaillemme paremmat mahdollisuudet vaikuttaa omaan verkkopalvelumaksuun.

Toinen erityistehtävä muodostuu maankäytön ja lupaprosessien sekä sähköverkon sijoittamiseen liittyvistä kehitystehtävistä. Verkkoalueemme tulee kehittymään voimakkaasti jatkossa muun muassa tuulivoimahankkeiden myötä, mikä vaatii aktiivista ja analysoivaa otetta osana energiamurroksen mahdollistamista.

Työssäsi verkostoidut ja teet paljon yhteistyötä Savon Voiman eri yksiköiden ja monien ulkopuolisten sidosryhmien kanssa. Tehokkaalla kumppanuusverkostolla nostat kokonaisuuksien hallintaa uudelle tasolle.

Työskentelyotteeltasi olet tavoitekeskeinen, vastuullinen ja aikaansaava. Sinulla on hyvät tiimi- ja vuorovaikutustaidot sekä pystyt perustelemaan tekemiäsi päätöksiä. Pidät kiinni aikatauluista sekä vastaat työsi laadusta tehokkaalla dokumentoinnilla ja muutoksen hallinnalla. Tarkkuus analyyseissä ja halu datan murskaamiseen löytyy työkalupakistasi.

Odotamme Sinulta soveltuvaa sähkövoimatekniikan koulutusta sekä muutaman vuoden työkokemusta sähköverkon suunnittelun tai sitä tukevien toimintojen työtehtävistä. Tuntemus maankäyttöasioista tai verkkopalvelumaksujen laskentaperusteista on iso plussa.

Tarjoamme Sinulle kilpailukykyisen palkkauksen sekä monipuolisen ja vastuullisen työn arvostetussa konsernissa mielenkiintoisella sähköverkkoalalla. Tuemme aktiivisesti osaamisesi kasvua. Kanssamme pääset vaikuttamaan toimialan kehitykseen.

Jos koet tehtävän omaksesi, lähetä hakemuksesi meille sähköisellä lomakkeella 26.6.2022 mennessä. Lomakkeelle pääset oheisesta linkistä.

Lisätietoja

Jenny Martiskainen
Suunnittelupäällikkö
P. 040 572 1493 (Soittoajat tiedusteluihin 14.6.2022 klo 15–16 ja 22.6.2022 klo 12–13)
jenny.martiskainen(at)savonvoima.fi

savonvoima.fi/tunnevoima

Mitä uutta?

Haemme asentajaa kaukolämpötoimintaan

Haemme kunnossapidon moniosaajaa eteläiselle tuotantoalueellemme, pääpaikkana Suonenjoki.
Lue lisää

Ajankohtaista, Työpaikat,
24.3.2023

Savon Voima etsii startup-kumppaneita Tahkon Ski Lift Pitch -tapahtumassa

Savon Voima aikoo avata energiankäytön dataa startup-kumppaneiden hyödynnettäväksi. Yhteistyön ainoana ehtona on, että lopputulemana on asiakkaille hyötyä tuottava palvelu tai tuote.
Lue lisää

Ajankohtaista,
21.3.2023

Videoseuranta karjalankoskella antaa viitteitä kalateiden toimivuudesta

Kalatien rakentamisen tavoitteena on ollut palauttaa vaellusyhteys Kallaveden reitin järvialtailta Nilsiän reitin alaosan luontaisille, erittäin uhanalaisille järvitaimen lisääntymisalueille.
Lue lisää

Ajankohtaista, Ympäristö,
2.3.2023

Savon Voima -konsernin tilinpäätöstiedote 2022: Savon Voima teki kriisiytyneessä toimintaympäristössä vakaan tuloksen

Savon Voima -konsernin liikevaihto oli viime vuonna 231,7 (228,5) miljoonaa euroa ja se kasvoi edellisvuodesta 1,4 prosenttia.
Lue lisää

Ajankohtaista,
1.3.2023

Iisalmen kaukolämpöverkon toimintaa optimoidaan pian tekoälyn avulla

Savon Voimalla on käynnissä hanke, jossa Savon Voiman Iisalmen voimalaitoksen ja kaukolämpöverkoston toimintaa kehitetään energiatehokkaammaksi dataa ja tekoälyä hyödyntävän ohjelmiston avulla. Hankkeen ohjelmisto on määrä ottaa käyttöön syksyllä 2023.
Lue lisää

Ajankohtaista, Kaukolämpö,
23.2.2023

Kaukon päivänä polskitaan ilmaiseksi!

Kutsumme jälleen muutaman vuoden tauon jälkeen kaiken ikäiset uintimaisterit polskimaan maksutta kuuteen alueemme uimahalliin Kaukon päivän merkeissä perjantaina 3.3. Lämpimästi tervetuloa!
Lue lisää

Ajankohtaista, Kaukolämpö,
22.2.2023