Haemme yleissuunnittelijoita sähköverkolle

Julkaistu 7.6.2022

Yleissuunnittelijana vastuullesi kuuluvat sähkönjakeluverkon monipuolinen hankesuunnittelu. Osallistut aktiivisesti suunnittelun verkkoteknisiin valintoihin ja toimintamalleihin liittyvien kehitysprojektien hoitamiseen aina esisuunnittelusta käytäntöön.

Yleissuunnitteluvastuiden lisäksi toimenkuvaan kuuluu erityistehtäviä, jotka mahdollistavat tehtävässäsi kehittymisen ja antavat monipuolisen kuvan verkkoyhtiön muista toiminnoista. Erityistehtäviä voidaan painottaa osaamisesi ja kiinnostuksesi perusteella.

Yhtenä erityistehtävänä on siirtohinnoittelun mallintaminen. Verkkopalvelutuotteiden harmonisointi, kehittäminen ja erilaisten muutosten skenaariointi on tärkeä osa työtehtäviäsi. Tulevaisuudessa tehopohjaisen hinnoittelun kautta haluamme tuoda asiakkaillemme paremmat mahdollisuudet vaikuttaa omaan verkkopalvelumaksuun.

Toinen erityistehtävä muodostuu maankäytön ja lupaprosessien sekä sähköverkon sijoittamiseen liittyvistä kehitystehtävistä. Verkkoalueemme tulee kehittymään voimakkaasti jatkossa muun muassa tuulivoimahankkeiden myötä, mikä vaatii aktiivista ja analysoivaa otetta osana energiamurroksen mahdollistamista.

Työssäsi verkostoidut ja teet paljon yhteistyötä Savon Voiman eri yksiköiden ja monien ulkopuolisten sidosryhmien kanssa. Tehokkaalla kumppanuusverkostolla nostat kokonaisuuksien hallintaa uudelle tasolle.

Työskentelyotteeltasi olet tavoitekeskeinen, vastuullinen ja aikaansaava. Sinulla on hyvät tiimi- ja vuorovaikutustaidot sekä pystyt perustelemaan tekemiäsi päätöksiä. Pidät kiinni aikatauluista sekä vastaat työsi laadusta tehokkaalla dokumentoinnilla ja muutoksen hallinnalla. Tarkkuus analyyseissä ja halu datan murskaamiseen löytyy työkalupakistasi.

Odotamme Sinulta soveltuvaa sähkövoimatekniikan koulutusta sekä muutaman vuoden työkokemusta sähköverkon suunnittelun tai sitä tukevien toimintojen työtehtävistä. Tuntemus maankäyttöasioista tai verkkopalvelumaksujen laskentaperusteista on iso plussa.

Tarjoamme Sinulle kilpailukykyisen palkkauksen sekä monipuolisen ja vastuullisen työn arvostetussa konsernissa mielenkiintoisella sähköverkkoalalla. Tuemme aktiivisesti osaamisesi kasvua. Kanssamme pääset vaikuttamaan toimialan kehitykseen.

Jos koet tehtävän omaksesi, lähetä hakemuksesi meille sähköisellä lomakkeella 26.6.2022 mennessä. Lomakkeelle pääset oheisesta linkistä.

Lisätietoja

Jenny Martiskainen
Suunnittelupäällikkö
P. 040 572 1493 (Soittoajat tiedusteluihin 14.6.2022 klo 15–16 ja 22.6.2022 klo 12–13)
jenny.martiskainen(at)savonvoima.fi

savonvoima.fi/tunnevoima

Mitä uutta?

Savon Voima Oyj:n osavuosikatsaus 1.1.–31.8.2023: Toimintaympäristön heikentyneet näkymät haastavat kannattavuutta 

Konsernin liikevaihto oli 147,7 miljoonaa euroa ja pieneni edellisen vuoden vastaavaan jaksoon verrattuna 0,5 %.  Konsernin liikevoitto oli 33,9 miljoonaa euroa ja kasvoi edellisen vuoden vastaavaan jaksoon verrattuna 2,7 %.  
Lue lisää

Ajankohtaista,
29.9.2023

Iisalmen voimalaitoksella käyttöönotetaan uudet polttoaineenkäsittely- ja näytteenottolaitokset

Savon Voiman Iisalmen Parkatin voimalaitoksella tehdyt mittavat investoinnit kiinteän polttoaineenkäsittelyyn ja -näytteenottoon liittyen ovat edenneet käyttöönottovaiheeseen.
Lue lisää

Ajankohtaista, Kaukolämpö,
28.9.2023

Suunnittele lisäeristäminen hyvin ja rakennuksen ehdoilla

Yläpohjan eristäminen on järkevä tapa pienentää energiakuluja. Hyvä suunnittelu on tärkeää. Aina kannattaa tutustua oman rakennuksen toimintaan ja rakenteisiin kunnolla ja tehdä päätökset niiden mukaan.
Lue lisää

Energiaa säästämässä,
20.9.2023

Sähköasemasaneerauksesta johtuvat jakeluverkon poikkeusjärjestelyt lisäävät sähkökatkoherkkyyttä Pielaveden ja Kiuruveden alueilla lokakuun puolelle

Savon Voiman sähköasemasaneerauksesta johtuvat jakeluverkon poikkeusjärjestelyt lisäävät sähkökatkoherkkyyttä Pielaveden ja Kiuruveden alueilla lokakuun puolelle. Rakentamisen yhteydessä sähköä ohjataan varasyöttöjen varaan, mikä lisää sähkökatkoherkkyyttä.
Lue lisää

Ajankohtaista, Sähkö, Säävarma,
19.9.2023

Sonkajärvellä pilotoidaan sähköverkon kuntotarkastusta dronella

Savon Voima Verkko Oy sekä Insplan Oy pilotoivat dronella tehtävää keskijänniteverkon kuntotarkastusta
Lue lisää

Ajankohtaista,
15.9.2023

Väppi-sovellusta kehitetään asiakasnäkökulmasta

Savon Voiman, Väreen sekä Kuopion Energian yhdessä asiakkailleen tarjoama Väppi-energiasovellus on jatkuvasti kehittyvä asiakasrajapinta.
Lue lisää

Blogi, Kaukolämpö, Sähkö,
15.9.2023