Haemme yleissuunnittelijoita sähköverkolle

Julkaistu 7.6.2022

Yleissuunnittelijana vastuullesi kuuluvat sähkönjakeluverkon monipuolinen hankesuunnittelu. Osallistut aktiivisesti suunnittelun verkkoteknisiin valintoihin ja toimintamalleihin liittyvien kehitysprojektien hoitamiseen aina esisuunnittelusta käytäntöön.

Yleissuunnitteluvastuiden lisäksi toimenkuvaan kuuluu erityistehtäviä, jotka mahdollistavat tehtävässäsi kehittymisen ja antavat monipuolisen kuvan verkkoyhtiön muista toiminnoista. Erityistehtäviä voidaan painottaa osaamisesi ja kiinnostuksesi perusteella.

Yhtenä erityistehtävänä on siirtohinnoittelun mallintaminen. Verkkopalvelutuotteiden harmonisointi, kehittäminen ja erilaisten muutosten skenaariointi on tärkeä osa työtehtäviäsi. Tulevaisuudessa tehopohjaisen hinnoittelun kautta haluamme tuoda asiakkaillemme paremmat mahdollisuudet vaikuttaa omaan verkkopalvelumaksuun.

Toinen erityistehtävä muodostuu maankäytön ja lupaprosessien sekä sähköverkon sijoittamiseen liittyvistä kehitystehtävistä. Verkkoalueemme tulee kehittymään voimakkaasti jatkossa muun muassa tuulivoimahankkeiden myötä, mikä vaatii aktiivista ja analysoivaa otetta osana energiamurroksen mahdollistamista.

Työssäsi verkostoidut ja teet paljon yhteistyötä Savon Voiman eri yksiköiden ja monien ulkopuolisten sidosryhmien kanssa. Tehokkaalla kumppanuusverkostolla nostat kokonaisuuksien hallintaa uudelle tasolle.

Työskentelyotteeltasi olet tavoitekeskeinen, vastuullinen ja aikaansaava. Sinulla on hyvät tiimi- ja vuorovaikutustaidot sekä pystyt perustelemaan tekemiäsi päätöksiä. Pidät kiinni aikatauluista sekä vastaat työsi laadusta tehokkaalla dokumentoinnilla ja muutoksen hallinnalla. Tarkkuus analyyseissä ja halu datan murskaamiseen löytyy työkalupakistasi.

Odotamme Sinulta soveltuvaa sähkövoimatekniikan koulutusta sekä muutaman vuoden työkokemusta sähköverkon suunnittelun tai sitä tukevien toimintojen työtehtävistä. Tuntemus maankäyttöasioista tai verkkopalvelumaksujen laskentaperusteista on iso plussa.

Tarjoamme Sinulle kilpailukykyisen palkkauksen sekä monipuolisen ja vastuullisen työn arvostetussa konsernissa mielenkiintoisella sähköverkkoalalla. Tuemme aktiivisesti osaamisesi kasvua. Kanssamme pääset vaikuttamaan toimialan kehitykseen.

Jos koet tehtävän omaksesi, lähetä hakemuksesi meille sähköisellä lomakkeella 26.6.2022 mennessä. Lomakkeelle pääset oheisesta linkistä.

Lisätietoja

Jenny Martiskainen
Suunnittelupäällikkö
P. 040 572 1493 (Soittoajat tiedusteluihin 14.6.2022 klo 15–16 ja 22.6.2022 klo 12–13)
jenny.martiskainen(at)savonvoima.fi

savonvoima.fi/tunnevoima

Mitä uutta?

Sähköpula – mistä on kyse?

Tämän syksyn aikana esille on noussut mahdollinen sähköpula ja siitä johtuvat kiertävät sähkökatkot. Kokosimme tietopaketin aiheesta. Lue, mistä sähköpulassa on kyse ja miten siihen voi varautua.
Lue lisää

Ajankohtaista, Energiaa säästämässä, Sähkö, Sähköpula,
5.12.2022

Turvesoita metsitetään tuhkan avulla Sonkajärven Jyrkällä

Sonkajärven Jyrkällä metsitetään vanhoja turvesoita lämmöntuotannosta syntyvällä tuhkalla. Kiertotalousajattelun mukaisesti tuhka palautetaan lannoitteena maaperään, jossa sen sisältämät ravinteet hyödyttävät uuden metsän syntyä ja edistävät näin hiilensidontaa.
Lue lisää

Ajankohtaista, Kaukolämpö, Ympäristö,
2.12.2022

Pohjoissavolaiset ovat säästäneet sähköä maan keskiarvoa enemmän

Savon Voima Verkon toiminta-alueella on käytetty lokakuussa 2022 9,3 prosenttia vähemmän sähköä kuin lokakuussa 2021. Koko maan vastaava luku oli 7 prosenttia. Lisäksi lähes 80 prosenttia pohjoissavolaisista seuraa omaa sähkönkulutustaan joko sähkönlaskun tai sovelluksen kautta.
Lue lisää

Ajankohtaista, Verkossa,
25.11.2022

Määräaikaiset sähkötuet avuksi kohonneisiin sähkökustannuksiin

Sähkökustannukset ovat nousseet kohonneiden sähkön markkinahintojen takia kuluneen vuoden aikana voimakkaasti. Suomen hallitus on päättänyt tuoda kotitalouksien haettavaksi määräaikaisia tukimuotoja, joilla pyritään helpottamaan kansalaisten selviytymistä tulevasta talvesta.
Lue lisää

Ajankohtaista, Sähkö,
24.11.2022

Vilja Schepel antaa vinkkejä ikkunoiden uusimista miettivälle

Huolellinen suunnittelu ja rakennuksen alkuperäisten ratkaisujen kunnioittaminen kannattaa muistaa. Ikkunat vaikuttavat moneen asiaan, mm. ilmanvaihtoon.
Lue lisää

Energiaa säästämässä,
16.11.2022

Haemme taloyhtiöiden kaukolämpöpalveluiden asiakkuusvastaavaa

Tehtävässä vastaat kaukolämmön asunto-osakeyhtiöasiakkuuksien hoidosta, palvelumyynnistä sekä tapaamisista ja erilaisista markkinointitapahtumista.
Lue lisää

Ajankohtaista, Työpaikat,
15.11.2022