Haemme yleissuunnittelijoita sähköverkolle

Julkaistu 7.6.2022

Yleissuunnittelijana vastuullesi kuuluvat sähkönjakeluverkon monipuolinen hankesuunnittelu. Osallistut aktiivisesti suunnittelun verkkoteknisiin valintoihin ja toimintamalleihin liittyvien kehitysprojektien hoitamiseen aina esisuunnittelusta käytäntöön.

Yleissuunnitteluvastuiden lisäksi toimenkuvaan kuuluu erityistehtäviä, jotka mahdollistavat tehtävässäsi kehittymisen ja antavat monipuolisen kuvan verkkoyhtiön muista toiminnoista. Erityistehtäviä voidaan painottaa osaamisesi ja kiinnostuksesi perusteella.

Yhtenä erityistehtävänä on siirtohinnoittelun mallintaminen. Verkkopalvelutuotteiden harmonisointi, kehittäminen ja erilaisten muutosten skenaariointi on tärkeä osa työtehtäviäsi. Tulevaisuudessa tehopohjaisen hinnoittelun kautta haluamme tuoda asiakkaillemme paremmat mahdollisuudet vaikuttaa omaan verkkopalvelumaksuun.

Toinen erityistehtävä muodostuu maankäytön ja lupaprosessien sekä sähköverkon sijoittamiseen liittyvistä kehitystehtävistä. Verkkoalueemme tulee kehittymään voimakkaasti jatkossa muun muassa tuulivoimahankkeiden myötä, mikä vaatii aktiivista ja analysoivaa otetta osana energiamurroksen mahdollistamista.

Työssäsi verkostoidut ja teet paljon yhteistyötä Savon Voiman eri yksiköiden ja monien ulkopuolisten sidosryhmien kanssa. Tehokkaalla kumppanuusverkostolla nostat kokonaisuuksien hallintaa uudelle tasolle.

Työskentelyotteeltasi olet tavoitekeskeinen, vastuullinen ja aikaansaava. Sinulla on hyvät tiimi- ja vuorovaikutustaidot sekä pystyt perustelemaan tekemiäsi päätöksiä. Pidät kiinni aikatauluista sekä vastaat työsi laadusta tehokkaalla dokumentoinnilla ja muutoksen hallinnalla. Tarkkuus analyyseissä ja halu datan murskaamiseen löytyy työkalupakistasi.

Odotamme Sinulta soveltuvaa sähkövoimatekniikan koulutusta sekä muutaman vuoden työkokemusta sähköverkon suunnittelun tai sitä tukevien toimintojen työtehtävistä. Tuntemus maankäyttöasioista tai verkkopalvelumaksujen laskentaperusteista on iso plussa.

Tarjoamme Sinulle kilpailukykyisen palkkauksen sekä monipuolisen ja vastuullisen työn arvostetussa konsernissa mielenkiintoisella sähköverkkoalalla. Tuemme aktiivisesti osaamisesi kasvua. Kanssamme pääset vaikuttamaan toimialan kehitykseen.

Jos koet tehtävän omaksesi, lähetä hakemuksesi meille sähköisellä lomakkeella 26.6.2022 mennessä. Lomakkeelle pääset oheisesta linkistä.

Lisätietoja

Jenny Martiskainen
Suunnittelupäällikkö
P. 040 572 1493 (Soittoajat tiedusteluihin 14.6.2022 klo 15–16 ja 22.6.2022 klo 12–13)
jenny.martiskainen(at)savonvoima.fi

savonvoima.fi/tunnevoima

Mitä uutta?

Käytöstä poistettuun muuntajaan kohdistettu ilkivalta aiheutti öljyvahingon Pieksämäellä

Savon Voima Verkon urakoitsijan työmaalle tehty ilkivalta aiheutti öljyvahingon juhannuksen aikaan Pieksämäen Kontiopuistossa
Lue lisää

Ajankohtaista,
29.6.2022

Joroisten Huutokoskeen 8 000 ­­­järvitaimenen poikasta ­– Uhanalaista järvitaimenkantaa ylläpidetään Savon Voiman tukemilla vapaaehtoisilla kalaistutuksilla

Savon Voiman ja Savo-Karjalan Ympäristötutkimus Oy:n yhteistyönä istutettiin noin 8000 startattua järvitaimenen poikasta Joroisten Huutokoskeen.
Lue lisää

Ajankohtaista, Ympäristö,
21.6.2022

Siilinjärven taajamaan uutta sähköverkkoa – vanha voimajohto puretaan Taivallahden ja Pyylammen asuinalueilta 

Hankkeen eteneminen näkyy nyt Taivallahden alueella, jonne on uutta voimajohtoa varten keväällä raivattu johtokatua, ottaen samalla huomioon mm. liito-oravien elinympäristöt.
Lue lisää

Ajankohtaista, Säävarma, Ympäristö,
20.6.2022

Savon Voiman ja Kuopion Energian yhteinen asiakaspalvelupiste on suljettuna heinäkuussa

Asiakaspalvelupiste on suljettuna 4.7.–29.7. välisen ajan. Voit ottaa meihin yhteyttä chatilla, puhelimitse tai sähköpostilla.
Lue lisää

Ajankohtaista,
20.6.2022

Itä-Suomen Biomassa aloittaa toimintansa – Savon Voiman polttoaineiden hankinta siirtyy uuteen yritykseen

Biomassan ja erilaisen polttoaineiden hankintaan erikoistunut Itä-Suomen Biomassa aloittaa toimintansa heinäkuussa. Yritys hankkii biomassaa omistajilleen Savon Voimalle ja Joensuu Biocoalille.
Lue lisää

Ajankohtaista,
15.6.2022

Haemme teknistä asiantuntijaa sähköverkkopalvelutiimiin

Tehtäviin kuuluvat yritysasiakkaiden liittymä- ja verkkopalveluasiat osana Palvelukeskus-yksikköämme. Tiimimme tuottaa palveluita Savon Voima Verkolle sekä muille jakeluverkkotoimijoille.
Lue lisää

Ajankohtaista, Työpaikat,
10.6.2022