Haemme yleissuunnittelijoita sähköverkolle

Julkaistu 7.6.2022

Yleissuunnittelijana vastuullesi kuuluvat sähkönjakeluverkon monipuolinen hankesuunnittelu. Osallistut aktiivisesti suunnittelun verkkoteknisiin valintoihin ja toimintamalleihin liittyvien kehitysprojektien hoitamiseen aina esisuunnittelusta käytäntöön.

Yleissuunnitteluvastuiden lisäksi toimenkuvaan kuuluu erityistehtäviä, jotka mahdollistavat tehtävässäsi kehittymisen ja antavat monipuolisen kuvan verkkoyhtiön muista toiminnoista. Erityistehtäviä voidaan painottaa osaamisesi ja kiinnostuksesi perusteella.

Yhtenä erityistehtävänä on siirtohinnoittelun mallintaminen. Verkkopalvelutuotteiden harmonisointi, kehittäminen ja erilaisten muutosten skenaariointi on tärkeä osa työtehtäviäsi. Tulevaisuudessa tehopohjaisen hinnoittelun kautta haluamme tuoda asiakkaillemme paremmat mahdollisuudet vaikuttaa omaan verkkopalvelumaksuun.

Toinen erityistehtävä muodostuu maankäytön ja lupaprosessien sekä sähköverkon sijoittamiseen liittyvistä kehitystehtävistä. Verkkoalueemme tulee kehittymään voimakkaasti jatkossa muun muassa tuulivoimahankkeiden myötä, mikä vaatii aktiivista ja analysoivaa otetta osana energiamurroksen mahdollistamista.

Työssäsi verkostoidut ja teet paljon yhteistyötä Savon Voiman eri yksiköiden ja monien ulkopuolisten sidosryhmien kanssa. Tehokkaalla kumppanuusverkostolla nostat kokonaisuuksien hallintaa uudelle tasolle.

Työskentelyotteeltasi olet tavoitekeskeinen, vastuullinen ja aikaansaava. Sinulla on hyvät tiimi- ja vuorovaikutustaidot sekä pystyt perustelemaan tekemiäsi päätöksiä. Pidät kiinni aikatauluista sekä vastaat työsi laadusta tehokkaalla dokumentoinnilla ja muutoksen hallinnalla. Tarkkuus analyyseissä ja halu datan murskaamiseen löytyy työkalupakistasi.

Odotamme Sinulta soveltuvaa sähkövoimatekniikan koulutusta sekä muutaman vuoden työkokemusta sähköverkon suunnittelun tai sitä tukevien toimintojen työtehtävistä. Tuntemus maankäyttöasioista tai verkkopalvelumaksujen laskentaperusteista on iso plussa.

Tarjoamme Sinulle kilpailukykyisen palkkauksen sekä monipuolisen ja vastuullisen työn arvostetussa konsernissa mielenkiintoisella sähköverkkoalalla. Tuemme aktiivisesti osaamisesi kasvua. Kanssamme pääset vaikuttamaan toimialan kehitykseen.

Jos koet tehtävän omaksesi, lähetä hakemuksesi meille sähköisellä lomakkeella 26.6.2022 mennessä. Lomakkeelle pääset oheisesta linkistä.

Lisätietoja

Jenny Martiskainen
Suunnittelupäällikkö
P. 040 572 1493 (Soittoajat tiedusteluihin 14.6.2022 klo 15–16 ja 22.6.2022 klo 12–13)
jenny.martiskainen(at)savonvoima.fi

savonvoima.fi/tunnevoima

Mitä uutta?

Hukkalämpö hyödyksi: Savon Voiman ja PKO:n pioneerityössä hukkalämpö siirretään takaisin kaukolämpöverkkoon

Sokos-Vaakuna-korttelin uusilla lämpöpumpuilla voidaan ensi kertaa siirtää hukkalämpöä Savon Voiman Joensuun kaukolämpöverkkoon. Vastaavaa ei ole aiemmin Joensuun yrityskentässä tehty.
Lue lisää

Ajankohtaista, Asiakastarinat,
22.4.2024

Etsimme voimalaitosoperaattoreita Joensuun voimalaitokselle

Täydennämme käynnistyvän biohiilituotannon myötä Joensuun voimalaitoksen vuorovahvuutta rekrytoimalla voimalaitosoperaattoreita kolmivuorotyöhön.
Lue lisää

Ajankohtaista, Työpaikat,
19.4.2024

Haemme teknistä palveluvastaavaa sähköverkkopalvelut-tiimiin

Etsimme liittymä- ja verkkopalvelutiimin toiminnasta vastaavaa asiakassuuntautunutta ja kokenutta teknistä asiantuntijaa Palvelukeskus-yksikköömme.
Lue lisää

Ajankohtaista, Työpaikat,
18.4.2024

Sähköiset maksumuistutukset käyttöön laskutuksessa

Mikäli unohdat maksaa laskusi eräpäivään mennessä, saat maksumuistutuksen samassa sähköisessä kanavassa, johon olet alkuperäisen laskusi vastaanottanut. Sähköinen maksumuistutus on nopea sekä vaivaton tapa reagoida maksamattomaan laskuun.
Lue lisää

Ajankohtaista,
17.4.2024

Etsimme Savon Voimalle tuotantopäällikköä

Tuotantopäällikkönä johdat kaukolämmön ja sähköntuotannon noin 70 ammattilaisen tuotantotiimiä ja vastaat tehokkaasta toiminnasta sekä tuotannon toimintavarmuudesta.
Lue lisää

Ajankohtaista, Työpaikat,
16.4.2024

Kevään sulamisvesitilanteen ennakoidaan olevan normaali – vesivoimalla keskeinen rooli tulvien hallinnassa

Menneen talven lumen määrä on ollut poikkeuksellisen suuri Savon Voiman alueella, mutta kevään edistymisen myötä on voitu ennakoida, että tulevalle keväälle ei ole luvassa lumien sulamisesta johtuvaa poikkeuksellista kevättulvaa.
Lue lisää

Ajankohtaista,
11.4.2024