Suomen Innostavimmat työpaikat on valittu: Savon Voima on yksi palkituista

Julkaistu 19.3.2024

Savon Voima on palkittu tänä vuonna Suomen Innostavimmat työpaikat -tutkimuksessa suurimmaksi nousijaksi. Työelämän asiantuntijayhtiö Eezy myöntää vuosittaiset tunnustukset parhaat henkilöstötutkimustulokset saavuttaneille organisaatioille.

Tunnustukset perustuvat henkilöstökokemusta mittaavan PeoplePower-tutkimuksen pohjalta laskettuun indeksiin. Vastaajina oli noin 150 000 työntekijää kymmeniltä toimialoilta ympäri Suomen, Ahvenanmaalta Lappiin ja Vaasasta Joensuuhun. Tutkimustietoa on kerätty vuodesta 2014 ja Suomen Innostavimpia työpaikkoja on palkittu vuodesta 2015 lähtien. 

Pääpalkinnot jaetaan vuosittain pienten, keskisuurten ja suurten organisaatioiden kategorioiden parhaat indeksitulokset saaneille. Lisäksi oman tunnustuksensa saavat eniten tulostaan vuoden aikana parantaneet toimijat sekä kaikki parhaisiin luokituksiin (AA, AA+ ja AAA) yltäneet työpaikat. Tänä vuonna vähintään AA-tason tulokset saaneita organisaatioita oli 65, yhteensä 20 eri toimialalta sisustussuunnittelusta sähköntuotantoon. 

– Marginaalit parhaiden välillä ovat pienehköt joten – voittajia lainkaan väheksymättä – kaikki sijoittuneet ja henkilöstökokemustaan merkittävästi parantaneet saavat olla todella ylpeitä tuloksestaan. Hyvä henkilöstökokemus ja omistautuneet ihmiset mahdollistavat tutkitusti organisaatioiden kasvun ja tuloksellisuuden; yhteistyö toimii paremmin, poissaolot ovat lyhyempiä, innovaatiokyky vahvempaa ja tämä näkyy paremmassa asiakaskokemuksessa, kommentoi Eezy Flown tutkimus- & tietojohtaja Johanna Lehmus. 

Tämän vuoden keskisuurten organisaatioiden sarjan Suomen Innostavimpien työpaikkojen suurin nousija oli Savon Voima. Nousua tuli viime vuoden tutkimuksesta 66,3 pisteestä 72,1 pisteeseen asteikolla 0–100. Vaikka nousu onkin tullut vuoden aikana, on pohjatyötä tehty pidempään systemaattisesti ja tavoitteellisesti.

– Tuntuu hienolta saada tunnustus yhtenä Suomen innostavimmista työpaikoista. Olemme tehneet määrätietoista työtä työntekijäkokemuksen kehittämiseksi, ja yrityskulttuurin kehittäminen näkyy vahvasti arvojen lisäksi arjessamme. Saavutuksen taustalla on sitoutunut henkilöstö ja halu rakentaa yhdessä hyvää työyhteisöä, sanoo Savon Voima -konsernin toimitusjohtaja Juha Räsänen.

Katso alta Savon Voiman tervehdysvideo Innostavimmat tulevaisuusseminaariin, jossa voittajat julkistettiin.

Lisätietoa:

Minna Vierimaa
Henkilöstö- ja viestintäjohtaja
minna.vierimaa(at)savonvoima.fi

Suomen Innostavimmat työpaikat palkitsee Eezy Flow. Työelämän asiantuntijakonserni Eezyyn kuuluva tutkimus-, valmennus- ja konsultointitoimisto työllistää noin 70 henkilöä.

Lue lisää: www.innostavimmat.fi | eezy.fi

Mitä uutta?

Hukkalämpö hyödyksi: Savon Voiman ja PKO:n pioneerityössä hukkalämpö siirretään takaisin kaukolämpöverkkoon

Sokos-Vaakuna-korttelin uusilla lämpöpumpuilla voidaan ensi kertaa siirtää hukkalämpöä Savon Voiman Joensuun kaukolämpöverkkoon. Vastaavaa ei ole aiemmin Joensuun yrityskentässä tehty.
Lue lisää

Ajankohtaista, Asiakastarinat,
22.4.2024

Etsimme voimalaitosoperaattoreita Joensuun voimalaitokselle

Täydennämme käynnistyvän biohiilituotannon myötä Joensuun voimalaitoksen vuorovahvuutta rekrytoimalla voimalaitosoperaattoreita kolmivuorotyöhön.
Lue lisää

Ajankohtaista, Työpaikat,
19.4.2024

Haemme teknistä palveluvastaavaa sähköverkkopalvelut-tiimiin

Etsimme liittymä- ja verkkopalvelutiimin toiminnasta vastaavaa asiakassuuntautunutta ja kokenutta teknistä asiantuntijaa Palvelukeskus-yksikköömme.
Lue lisää

Ajankohtaista, Työpaikat,
18.4.2024

Sähköiset maksumuistutukset käyttöön laskutuksessa

Mikäli unohdat maksaa laskusi eräpäivään mennessä, saat maksumuistutuksen samassa sähköisessä kanavassa, johon olet alkuperäisen laskusi vastaanottanut. Sähköinen maksumuistutus on nopea sekä vaivaton tapa reagoida maksamattomaan laskuun.
Lue lisää

Ajankohtaista,
17.4.2024

Etsimme Savon Voimalle tuotantopäällikköä

Tuotantopäällikkönä johdat kaukolämmön ja sähköntuotannon noin 70 ammattilaisen tuotantotiimiä ja vastaat tehokkaasta toiminnasta sekä tuotannon toimintavarmuudesta.
Lue lisää

Ajankohtaista, Työpaikat,
16.4.2024

Kevään sulamisvesitilanteen ennakoidaan olevan normaali – vesivoimalla keskeinen rooli tulvien hallinnassa

Menneen talven lumen määrä on ollut poikkeuksellisen suuri Savon Voiman alueella, mutta kevään edistymisen myötä on voitu ennakoida, että tulevalle keväälle ei ole luvassa lumien sulamisesta johtuvaa poikkeuksellista kevättulvaa.
Lue lisää

Ajankohtaista,
11.4.2024