Onko sinulla kipinää energia-alalle? Hae meille – haku on käynnistynyt!

Julkaistu 18.1.2023

Tarjoamme tänäkin vuonna Kipinä-kampanjassamme kesätyö-, harjoittelu- ja opinnäytetyöpaikkoja eri alojen opiskelijoille.

Haluatko päästä tekemään oikeasti merkityksellisiä työtehtäviä lupsakassa työyhteisössä?

Meillä pääset tutustumaan energia-alan monipuolisiin työtehtäviin tai kehittämään uusia, kestäviä ratkaisuja ja palveluja energiantuotantoon, ilmastonmuutoksen torjuntaan ja itäsuomalaisten arkeen. Tarjoamme kesätyö- ja harjoittelupaikkoja sekä opinnäytetyötehtäviä monille eri aloille Kipinä-kesäharjoitteluohjelman kautta kesälle 2023.

Vuosittain noin 20 kesätyöntekijäharjoittelijaa pääsee kehittämään omaa energia-alan asiantuntemustaan ja saa tärkeää työkokemusta tulevaisuuteen. Reilut 200 energia-alan ammattilaistamme on valmiita opastamaan ja tukemaan polullasi alalle.

Hakuaika 18.1.-13.2.2023. Lisätietoja: henkilostopalvelut@savonvoima.fi

Alla kattaus tehtäviä, joita meillä on tälle kesälle tarjolla:


Taloushallinnon harjoittelija, Siilinjärvi

Taloushallinnon kesätyöpaikka, jossa pääpaino ostoreskontran hoitamisessa ja lisäksi pääset tekemään myös muita taloushallinnon tehtäviä (valitse hakulomakkeelta: Asiantuntijaharjoittelu ja Toivala/Lentokapteeni ja kirjoita lisätietoihin tehtävä).


Iisalmi, Joensuu, Pieksämäki ja Siilinjärvi

Energiantuotannon ja kaukolämmön kesätyöpaikkoja (sähkö-/automaatio-/mekaaninen kunnossapito) on tarjolla voimalaitoksissamme Iisalmessa, Pieksämäellä, Joensuussa sekä kaukolämpökeskuksissa Siilinjärvellä toukokuusta elokuulle. Sopivimpia koulutustaustoja ovat sähkö- ja konetekniikka, LVI- tai hitsausala, prosessi-, energia- sekä ympäristötekniikka.


Tekninen palvelu, Siilinjärvi

Tekninen harjoittelija liittymä-, verkkopalvelun ja asiakkuuden hallinnan tehtäviin. Koulutukseltasi olet sähkötekniikan opiskelija ja sinulla on kiinnostusta tehdä työtä asiakasrajapinnassa teknisessä asiakaspalvelussamme Siilinjärven Lentokapteenin toimipisteessämme. Tehtäviin liittyvä työpaikka on Siilinjärven Toivalassa, Kuopion kupeessa sijaitsevassa päätoimipaikassamme (valitse hakulomakkeelta: Asiantuntijaharjoittelu ja Toivala/Lentokapteeni ja kirjoita lisätietoihin tehtävä).


Kaukolämmön kehitystehtävät, Siilinjärvi

Kaukolämmön kehitystehtävät liittyen energiantuotantoon ja kaukolämmön jakeluun. (valitse hakulomakkeelta: Asiantuntijaharjoittelu ja Toivala/Lentokapteeni ja kirjoita lisätietoihin tehtävä)


Kaukolämpöverkoston rakentaminen, Joensuu

Kesätyötehtävät rakentamistehtävissä (asennustyöt) Joensuun kaupungin alueella sijaitsevan kaukolämpöverkon parissa.


Metsäalan harjoittelija, Siilinjärvi

Tarjoamme kesätyöpaikan metsäalan opiskelijalle. Kesätyössä pääset tutustumaan energiayhtiön toimintaan sekä sähköverkon että energiantuotannon näkökulmasta. Työ painottuu kuitenkin sähköverkon teettämien hakkuiden ja raivausten valvontaan. Työhönottopaikka on Toivalassa Siilinjärvellä ja tehtävä edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta ja maastossa liikkumista (valitse hakulomakkeelta: Asiantuntijaharjoittelu ja Toivala/Lentokapteeni ja kirjoita lisätietoihin tehtävä).


Sähköverkon kesätyöt ja opinnäytetyöpaikat, Siilinjärvi

Haemme sähköverkon suunnittelun ja rakennuttamisen harjoittelijoita/kesätyöntekijöitä. Tehtävien pääpaino on sähköverkon avustavassa suunnittelussa, rakennuttamisessa ja/tai sähköverkon dokumentoinnin tehtävissä. Tarjolla on myös opinnäytetyöaiheita kuten loistehon kompensointi, verkon optimointi. Tehtäviin liittyvä työpaikka on Siilinjärven Toivalassa, Kuopion kupeessa sijaitsevassa päätoimipaikassamme (valitse hakulomakkeelta: Asiantuntijaharjoittelu ja Toivala/Lentokapteeni ja kirjoita lisätietoihin tehtävä).


Mitä uutta?

Asunto Oy Vuorelan Välke hyödyntää maa- ja kaukolämpöä

Siilinjärvelle vuonna 2023 valmistunut taloyhtiö Asunto Oy Vuorelan Välke lämpenee Savon Voiman palveluna toteuttamalla maalämmön sekä kaukolämmön hybridijärjestelmällä.
Lue lisää

Ajankohtaista, Asiakaspalvelu, Kaukolämpö,
14.5.2024

Säävarmaa sähköverkkoa valmistui Karttulan ja Pihkainmäen alueelle

Verkkoa on muutettu säävarmaksi verkostostrategian mukaisesti. Vanhaa verkkoa on kaapeloitu ja ilmajohdot on rakennettu teiden varsille.
Lue lisää

Ajankohtaista, Sähkö, Säävarma,
6.5.2024

Lapinlahden Hyvä Eväs pitää grillin kuumana läpi kesän

Lapinlahdella 5-tien varressa maamerkiksi muodostunut grilli Hyvä Eväs on toiminut Salonsalmen levähdysalueella vuodesta 2005 saakka.
Lue lisää

Ajankohtaista, Asiakastarinat, Sähkö,
1.5.2024

Tule vaikuttamaan tulevaisuuden sähköverkon kehittämiseen – anna palautetta kehittämissuunnitelmaan

Avasimme sivuston, jonka kautta asiakkaat pääsevät tutustumaan sähköverkon kehityssuunnitelmaan. Tule mukaan vaikuttamaan tulevaisuuden verkon kehittämiseen ja anna palautetta 2.6.2024 mennessä!
Lue lisää

Ajankohtaista, Sähkö, Säävarma,
30.4.2024

Etsimme motivoitunutta ja aikaansaavaa verkostoanalyytikkoa sähköverkkoliiketoimintaamme

Tehtäviisi kuuluu datan käsittelyä ja analysointia sekä johtopäätösten, toimenpiteiden ja suositusten tekemistä. Tuot esiin uusia tapoja hyödyntää ja visualisoida dataa.
Lue lisää

Ajankohtaista, Työpaikat,
25.4.2024

Etsimme voimalaitosoperaattoreita Joensuun voimalaitokselle

Täydennämme käynnistyvän biohiilituotannon myötä Joensuun voimalaitoksen vuorovahvuutta rekrytoimalla voimalaitosoperaattoreita kolmivuorotyöhön.
Lue lisää

Ajankohtaista, Työpaikat,
19.4.2024