Etsimme motivoitunutta ja aikaansaavaa verkostoanalyytikkoa sähköverkkoliiketoimintaamme

Julkaistu 25.4.2024

Energiamurroksen myötä tietomäärät lisääntyvät ja reaaliaikaistuvat – käsittelemme vuodessa yli kaksi miljardia asiakkaiden kulutuslukemaa sekä kuusi miljoonaa verkoston rakennetietoa.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on halua ja kykyä suurten tietomassojen hallintaan. Ammennat tietokannoista sekä taulukkolaskennoista analyyseihin uutta lisäarvoa. Pystyt etsimään suuresta datamäärästä keskeiset asiat ja samalla muokkaamaan tulokset liiketoiminnan kehittämistä tukevaan muotoon. Sinulla on teknistä osaamista ja mahdollisesti kokemusta sähköverkkojen parissa toimimisesta.

Tehtäviisi kuuluu datan käsittelyä ja analysointia sekä johtopäätösten, toimenpiteiden ja suositusten tekemistä. Tuot esiin uusia tapoja hyödyntää ja visualisoida dataa sähköverkon omaisuudenhallinnan prosessien ohjauksessa ja kehityksessä. Määrität ja jalostat sisäisistä ja ulkoisista lähteistä saatavaa tietoa liiketoiminnan tarpeita palvelemaan.

Tehtäviisi kuuluu myös sähköverkostoomme liittyvien laskentamallien ja analytiikkatyökalujen kehittämistä. Lopullista tehtävänkuvaa tarkennamme oman osaamisesi ja kokemuksesi mukaan.

Odotamme sinulta:

Sähköverkkoala on keskeisessä roolissa puhtaan siirtymän edistäjänä ja pääset tässä tehtävässä vaikuttamaan omalta osaltasi yhtiömme kykyyn vastata tähän muutokseen. Saat ympärillesi asiantuntevan ja kehittyvän tiimin. Apunasi ja rinnallasi sinua kirittämässä on myös konsernin liiketoimintateknologioiden dataninjat.

Jätä hakemuksesi meille 15.5.2024 mennessä. Hakulomakkeelle pääset oheisesta linkistä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Jani Viljakainen
Omaisuudenhallintapäällikkö
p. 044 723 7278 (yhteydenotot puhelimitse 7.5. klo 13–15 ja 14.5. klo 13–15)

Savon Voima on monipuolisia energiapalveluita tarjoava energiakonserni ja Itä-Suomen tunnetuin energia-alan brändi. Konsernin muodostavat emoyhtiö Savon Voima Oyj sekä sen tytäryhtiöt Savon Voima Verkko Oy ja Itä-Suomen Biomassa Oy. Muita merkittäviä omistuksia alan yrityksissä konsernilla on Väre Oy:stä 37,8 %, Varkauden Aluelämpö Oy:stä 19,9 % sekä Kymppivoima Oy:stä 18,5 %. Konsernin liiketoimintaa ovat sähkönsiirto, sähköntuotanto ja kaukolämpö. Konsernin liikevaihto vuonna 2023 oli 238,7 miljoonaa euroa ja henkilöstöä konsernissa työskentelee noin 215. Savon Voima Oyj:n omistaa kokonaan Savon Energiaholding Oy, jonka omistajia ovat 20 sähköverkkoalueemme kuntaa.

Savon Voima Verkko Oy vastaa yli 120 000 asiakkaan sähkön siirrosta ja muista verkkopalveluista Pohjois- ja Etelä-Savon sekä osin Keski-Suomen alueilla. Sähköverkkoa yhtiöllä on noin 27 800 kilometriä. Savon Voima Verkko Oy:n liikevaihto oli viime vuonna 101,4 miljoonaa euroa ja noin 46 % liikevaihdosta käytettiin sähköverkon kehittämiseen säävarma-investointiohjelman mukaisesti.

Toimintamme perustuu arvoihimme – asiakas on tärkein, tahdomme menestyä, meihin voi luottaa, opimme ja kehitämme – sekä tähtää visioomme olla energia- ja vesihuoltopalveluiden luotettava kumppani ja rohkea kehittäjä sekä puhtaan huomisen alueellinen varmistaja.

Päätoimipaikkamme sijaitsee Siilinjärven Rissalan yrityskylässä Kuopion tuntumassa.

Mitä uutta?

Asunto Oy Vuorelan Välke hyödyntää maa- ja kaukolämpöä

Siilinjärvelle vuonna 2023 valmistunut taloyhtiö Asunto Oy Vuorelan Välke lämpenee Savon Voiman palveluna toteuttamalla maalämmön sekä kaukolämmön hybridijärjestelmällä.
Lue lisää

Ajankohtaista, Asiakaspalvelu, Kaukolämpö,
14.5.2024

Säävarmaa sähköverkkoa valmistui Karttulan ja Pihkainmäen alueelle

Verkkoa on muutettu säävarmaksi verkostostrategian mukaisesti. Vanhaa verkkoa on kaapeloitu ja ilmajohdot on rakennettu teiden varsille.
Lue lisää

Ajankohtaista, Sähkö, Säävarma,
6.5.2024

Lapinlahden Hyvä Eväs pitää grillin kuumana läpi kesän

Lapinlahdella 5-tien varressa maamerkiksi muodostunut grilli Hyvä Eväs on toiminut Salonsalmen levähdysalueella vuodesta 2005 saakka.
Lue lisää

Ajankohtaista, Asiakastarinat, Sähkö,
1.5.2024

Tule vaikuttamaan tulevaisuuden sähköverkon kehittämiseen – anna palautetta kehittämissuunnitelmaan

Avasimme sivuston, jonka kautta asiakkaat pääsevät tutustumaan sähköverkon kehityssuunnitelmaan. Tule mukaan vaikuttamaan tulevaisuuden verkon kehittämiseen ja anna palautetta 2.6.2024 mennessä!
Lue lisää

Ajankohtaista, Sähkö, Säävarma,
30.4.2024

Asiakaspalvelun aukioloajat vapun ja helatorstain aikaan

Savon Voiman ja Kuopion Energian yhteinen asiakaspalvelupiste on suljettuna 9.–10.5. Myös puhelinpalvelussa on poikkeusaikataulu.
Lue lisää

Ajankohtaista, Asiakaspalvelu,
30.4.2024

Vesannolla suoritetaan verkon tarkastusta dronella

Savon Voima Verkko Oy sekä Insplan Oy pilotoivat dronella tehtävää akustista verkon tarkastusta Vesannolla.
Lue lisää

Ajankohtaista,
29.4.2024