Sähköiset maksumuistutukset käyttöön laskutuksessa

Julkaistu 17.4.2024

Mikäli unohdat maksaa laskusi eräpäivään mennessä, saat maksumuistutuksen samassa sähköisessä kanavassa, johon olet alkuperäisen laskusi vastaanottanut. Sähköinen maksumuistutus on nopea sekä vaivaton tapa reagoida maksamattomaan laskuun.

Sähköinen muistutuspalvelu kattaa tavallisimmat sähköiset jakelukanavat, jotka kykenevät vastaanottamaan sähköisen muistutuksen, kuten valtaosa pankkien tarjoamista e-laskupalveluista, Kivra, sähköpostilaskut sekä yritysten verkkolaskut. Savon Voiman yhteistyökumppanina laskuttamisessa toimii Ropo Capital.

Mikäli valitsemasi laskutuskanava ei mahdollista sähköisen maksumuistutuksen vastaanottamista, lähetetään muistutus entiseen tapaan paperilla. Jos olet valinnut paperilaskutuksen, muistutuskin tulee tällöin paperisena.

Muistutamme erääntyneestä laskusta edelleen myös tekstiviestillä viikon kuluttua eräpäivästä, jos lasku on maksamatta. Näin ehdit hyvin reagoida ja maksaa laskun ennen maksullisen maksumuistuksen saapumista. Muistutusviesti on sinulle maksuton ja se lähetetään asiakastiedoissasi olevaan puhelinnumeroon. Huomioithan, että tekstiviestimuistutuspalvelumme on käytössä ainoastaan kuluttaja-asiakkaille. Lue lisää laskutuksesta: savonvoima.fi/laskutus

Jos sinulla on kysyttävää myöhästyneisiin maksuihin tai maksujärjestelyihin liittyen, otathan yhteyttä Ropo Capitalin asiakaspalveluun.

www.ropocapital.fi/asiakaspalvelu | www.ropo-online.fi | www.ropocapital.fi/ukk

Mitä uutta?

Asunto Oy Vuorelan Välke hyödyntää maa- ja kaukolämpöä

Siilinjärvelle vuonna 2023 valmistunut taloyhtiö Asunto Oy Vuorelan Välke lämpenee Savon Voiman palveluna toteuttamalla maalämmön sekä kaukolämmön hybridijärjestelmällä.
Lue lisää

Ajankohtaista, Asiakaspalvelu, Kaukolämpö,
14.5.2024

Säävarmaa sähköverkkoa valmistui Karttulan ja Pihkainmäen alueelle

Verkkoa on muutettu säävarmaksi verkostostrategian mukaisesti. Vanhaa verkkoa on kaapeloitu ja ilmajohdot on rakennettu teiden varsille.
Lue lisää

Ajankohtaista, Sähkö, Säävarma,
6.5.2024

Lapinlahden Hyvä Eväs pitää grillin kuumana läpi kesän

Lapinlahdella 5-tien varressa maamerkiksi muodostunut grilli Hyvä Eväs on toiminut Salonsalmen levähdysalueella vuodesta 2005 saakka.
Lue lisää

Ajankohtaista, Asiakastarinat, Sähkö,
1.5.2024

Tule vaikuttamaan tulevaisuuden sähköverkon kehittämiseen – anna palautetta kehittämissuunnitelmaan

Avasimme sivuston, jonka kautta asiakkaat pääsevät tutustumaan sähköverkon kehityssuunnitelmaan. Tule mukaan vaikuttamaan tulevaisuuden verkon kehittämiseen ja anna palautetta 2.6.2024 mennessä!
Lue lisää

Ajankohtaista, Sähkö, Säävarma,
30.4.2024

Asiakaspalvelun aukioloajat vapun ja helatorstain aikaan

Savon Voiman ja Kuopion Energian yhteinen asiakaspalvelupiste on suljettuna 9.–10.5. Myös puhelinpalvelussa on poikkeusaikataulu.
Lue lisää

Ajankohtaista, Asiakaspalvelu,
30.4.2024

Vesannolla suoritetaan verkon tarkastusta dronella

Savon Voima Verkko Oy sekä Insplan Oy pilotoivat dronella tehtävää akustista verkon tarkastusta Vesannolla.
Lue lisää

Ajankohtaista,
29.4.2024