Savon Voima jatkaa yhteistyötä Sakupen kanssa Siilinjärvellä

Julkaistu 17.7.2023

Savon Voima on tehnyt jatkosopimuksen Siilinjärven Sakupen pesulan höyryn ja nestekaasun toimituksesta. Sopimus on jatkoa pitkään jatkuneelle yhteistyölle. Sakupe on huoltovarmuuskriittinen toimija ja Savon Voima pystyy omalla osaamisellaan tarjoamaan energiantoimituksen, joka täyttää asiakkaan vaatimat toimitusvarmuusvaatimukset.

Sakupe Oy tuottaa turvallista ja toimivaa tekstiilihuoltopalvelua asiakkailleen. Päätuotteina ovat erityisesti terveydenhuoltoalalle kohdennetut vuokratekstiilit sekä niiden pesulapalvelut. Korkean hygieniatason vaatimukset edellyttävät tekstiilien pesussa ja käsittelyssä erikoisprosesseja, joihin liittyy myös höyryn käyttö.

Sakupen tuotantolaitokset sijaitsevat Siilinjärvellä, Jyväskylässä sekä Joensuussa. Yhteistyössä korkea höyryn toimitusvarmuusvaatimus on otettu huomioon käytössä olevassa tuotantolaitteistossa ja varautumisessa mahdollisiin häiriöihin. Lisäksi yhteistyössä energia- ja kustannustehokkuus ovat isossa osassa. Tämä varmistetaan hyödyntämällä synergiaa Savon Voiman kaukolämmön tuotannon ja jakelun kanssa. Höyryn käytössä syntyvä lauhde otetaan talteen ja hyödynnetään uudelleen höyryn tuotantoprosessissa.

– Pystymme tarjoamaan yrityksille lämmön kokonaisketjun tuotantotilojen lämmityksestä asiakkaan prosessin vaatimaan höyryn toimittamiseen kustannukset ja energiatehokkuus huomioiden. Kokonaisuus voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeiden mukaan, kertoo Savon Voiman kaukolämmön käyttöpäällikkö Mika Sutinen

Lisätietoa:

Mika Sutinen
Käyttöpäällikkö, kaukolämpö
mika.sutinen(at)savonvoima.fi
P. 044 723 7397

 

Mitä uutta?

Asiakaspalvelun aukioloajat viikolla 10

Savon Voiman ja Kuopion Energian yhteinen asiakaspalvelupiste on suljettuna viikolla 10.
Lue lisää

Ajankohtaista, Asiakaspalvelu,
21.2.2024

Viikonlopulle ennustettu rankka lumisade nostaa sähkökatkojen riskiä toimialueellamme

Perjantai-iltana ja lauantaina Savon Voima Verkon alueelle saapuva rankka lumisade voi aiheuttaa sähkökatkoja koko jakelualueella. Pyydämme asiakkaitamme varautumaan.
Lue lisää

Ajankohtaista, Verkossa,
16.2.2024

Uusien mittarien myötä kulutusta voi seurata Väpissä aiempaa reaaliaikaisemmin

Aidon 7000-sarjan sähkömittarien lähettämä kulutusmittausdata on nyt luettavissa Väppi-sovelluksessa 1–3 tunnin viiveellä.
Lue lisää

Ajankohtaista, Sähkö,
12.2.2024

Kaukon päivä tulee jälleen – tervetuloa polskimaan ilmaiseksi!

Kutsumme kaiken ikäiset uintimaisterit polskimaan maksutta kuuteen alueemme uimahalliin sunnuntaina 3.3.2024.
Lue lisää

Ajankohtaista, Kaukolämpö,
12.2.2024

Kuopion Energian ja Savon Voiman Tutustu ja tienaa –kesäharjoitteluohjelma tarjoaa kesätöitä alaikäisille

Energia-alan houkuttelevuus on ollut matalalla viime vuosina nuorten keskuudessa, minkä vuoksi Kuopion Energia ja Savon Voima järjestävät tänä kesänä yhdessä nuorille suunnatun Tutustu ja tienaa –kesäharjoitteluohjelma.
Lue lisää

Ajankohtaista,
9.2.2024

Energia-ala tutuksi – hae 2 viikon harjoittelujaksolle nyt!

Me Savon Voimalla ja Kuopion Energialla etsimme nyt reippaita 15–17-vuotiaita peruskoululaisia ja lukiolaisia tutustumaan energia-alan monipuolisiin työtehtäviin!
Lue lisää

Ajankohtaista, Työpaikat,
9.2.2024