Savon Voiman ympäristöjärjestelmälle ISO-sertifikaatti

Julkaistu 1.9.2022

Riippumaton sertifiointiyritys Inspecta Sertifiointi on myöntänyt Savon Voimalle ISO 14001:2015 -ympäristösertifikaatin. Sertifikaatti on merkki, että Savon Voiman ympäristöjärjestelmä täyttää standardin mukaiset vaatimukset.

Savon Voiman kaukolämmön ja sähkön tuotannon sekä jakelun ympäristöjärjestelmä on saanut ISO 14001:2015 -ympäristösertifikaatin. Sertifikaatti on merkki, että Savon Voiman toiminta täyttää standardin asettamat vaatimukset ja on sitoutunut jatkuvaan parantamiseen ympäristöasioiden hallinnassa. Sertifioidun hallintamallin avulla Savon Voima tunnistaa toiminnastaan aiheutuvat ympäristövaikutukset sekä asettaa tavoitteita ja päämääriä ympäristövaikutusten minimoimiseksi. Sertifikaatti kattaa sekä Savon Voima Verkon että Savon Voiman kaukolämmön ja sähköntuotannon toiminnot mukaan lukien kaukolämmön- ja sähköntuotantolaitokset, sähköasemat ja kaukolämpöverkot. Sertifikaatti tuli voimaan 18.8.2022 alkaen.

”Tämä on hieno merkkipaalu Savon Voiman ympäristötyössä. Me olemme ylisukupolvinen yritys ja siksi myös ympäristöarvot ovat olleet jo pitkään luonnollinen osa kaikkea toimintaamme. Tämä ISO-sertifikaatti vahvistaa, että tekemämme työ on aidosti vaikuttavaa ja merkittävää. Jatkamme ympäristön eteen tekemämme työn kehittämistä ja lisäämme työntekijöidemme ympäristötietoisuutta, ja näin teemme osamme ilmastonmuutoksen ja luontokadon pysäyttämiseksi”, sanoo Savon Voiman toimitusjohtaja Arto Sutinen.

Sertifiointiarvioinnin suoritti riippumaton testaus-, tarkastus- ja sertifiointiyritys Inspecta Sertifiointi Oy.

Lisätietoja:
Sanna Turunen, Savon Voima, ympäristöpäällikkö, sanna.turunen@savonvoima.fi

Mitä uutta?

Savon Voima Oyj:n osavuosikatsaus 1.1.– 31.8.2022: Pitkäjänteinen työ mahdollistaa investointien jatkumisen

Konsernin liikevaihto oli 148,5 miljoonaa euroa ja kasvoi edellisen vuoden vastaavaan jaksoon verrattuna 7,2 prosenttia.
Lue lisää

Ajankohtaista,
3.10.2022

Sähköpula – mistä on kyse?

Tämän syksyn aikana esille on noussut mahdollinen sähköpula ja siitä johtuvat kiertävät sähkökatkot. Kokosimme tietopaketin aiheesta. Lue, mistä sähköpulassa on kyse ja miten siihen voi varautua.
Lue lisää

Ajankohtaista, Energiaa säästämässä, Sähkö,
29.9.2022

Haemme mekaanisen kunnossapidon asentajaa energiantuotantoon

Tehtävässä toimit voimalaitoksen kunnossapitotehtävissä konekunnossapidossa sekä tarvittaessa erilaisissa käyttötehtävissä.
Lue lisää

Ajankohtaista, Työpaikat,
29.9.2022

Haemme sähkö- ja automaatioasentajaa energiantuotantoon 

Haemme kunnossapidon sähkö- ja automaatioasentajaa Joensuun voimalaitokselle.
Lue lisää

Ajankohtaista, Työpaikat,
29.9.2022

Kaukolämmön jakelukeskeytys Nilsiässä

Nilsiässä on 28.–29.9.2022 klo 16.00–8.00 kaukolämpöverkoston saneerauksesta johtuva lämmönjakelun keskeytys.
Lue lisää

Häiriöt,
26.9.2022

Kaukolämmön jakelukeskeytys Joensuussa Pursitien alueella

Maanantaina 26.9. kello 7.30–15.00 on kaukolämpöverkoston huoltotöistä johtuva lämmönjakelun keskeytys Joensuussa Pursitiellä.
Lue lisää

Häiriöt,
22.9.2022