Savon Voiman ympäristöjärjestelmälle ISO-sertifikaatti

Julkaistu 1.9.2022

Riippumaton sertifiointiyritys Inspecta Sertifiointi on myöntänyt Savon Voimalle ISO 14001:2015 -ympäristösertifikaatin. Sertifikaatti on merkki, että Savon Voiman ympäristöjärjestelmä täyttää standardin mukaiset vaatimukset.

Savon Voiman kaukolämmön ja sähkön tuotannon sekä jakelun ympäristöjärjestelmä on saanut ISO 14001:2015 -ympäristösertifikaatin. Sertifikaatti on merkki, että Savon Voiman toiminta täyttää standardin asettamat vaatimukset ja on sitoutunut jatkuvaan parantamiseen ympäristöasioiden hallinnassa. Sertifioidun hallintamallin avulla Savon Voima tunnistaa toiminnastaan aiheutuvat ympäristövaikutukset sekä asettaa tavoitteita ja päämääriä ympäristövaikutusten minimoimiseksi. Sertifikaatti kattaa sekä Savon Voima Verkon että Savon Voiman kaukolämmön ja sähköntuotannon toiminnot mukaan lukien kaukolämmön- ja sähköntuotantolaitokset, sähköasemat ja kaukolämpöverkot. Sertifikaatti tuli voimaan 18.8.2022 alkaen.

”Tämä on hieno merkkipaalu Savon Voiman ympäristötyössä. Me olemme ylisukupolvinen yritys ja siksi myös ympäristöarvot ovat olleet jo pitkään luonnollinen osa kaikkea toimintaamme. Tämä ISO-sertifikaatti vahvistaa, että tekemämme työ on aidosti vaikuttavaa ja merkittävää. Jatkamme ympäristön eteen tekemämme työn kehittämistä ja lisäämme työntekijöidemme ympäristötietoisuutta, ja näin teemme osamme ilmastonmuutoksen ja luontokadon pysäyttämiseksi”, sanoo Savon Voiman toimitusjohtaja Arto Sutinen.

Sertifiointiarvioinnin suoritti riippumaton testaus-, tarkastus- ja sertifiointiyritys Inspecta Sertifiointi Oy.

Lisätietoja:
Sanna Turunen, Savon Voima, ympäristöpäällikkö, sanna.turunen@savonvoima.fi

Mitä uutta?

Haemme kunnossapitovastaavaa vesivoiman tuotantoon

Tuotamme uusiutuvaa sähköenergiaa 11 vesivoimalaitoksellamme Pohjois- ja Etelä-Savossa. Luotettava ja ympäristöystävällinen vesivoimalaitosten toiminta varmistetaan osaavalla ja huolellisella tuotantokoneiston ylläpidolla ja käytöllä. Haemme nyt teknistä asiantuntijaa vesivoimalaitosten käyttö- ja kunnossapitotehtäviin.
Lue lisää

Ajankohtaista, Työpaikat,
27.1.2023

Haemme voimalaitosoperaattoria Iisalmeen

Tehtävässä toimit voimalaitoksen kunnossapitotehtävissä konekunnossapidossa sekä tarvittaessa erilaisissa käyttötehtävissä.
Lue lisää

Ajankohtaista, Työpaikat,
27.1.2023

Savon Voima lisää kaukolämmön toimitusvarmuutta myös mahdollisissa poikkeustilanteissa

Savon Voima lisää kaukolämmön toimitusvarmuutta
Lue lisää

Ajankohtaista, Kaukolämpö,
19.1.2023

Onko sinulla kipinää energia-alalle? Hae meille – haku on käynnistynyt!

Meillä pääset kehittämään uusia, kestäviä ratkaisuja ja palveluja energiantuotantoon, tulevaisuuden sähköverkkoon, ilmastonmuutoksen torjuntaan ja itäsuomalaisten sujuvaan arkeen. Tarjoamme harjoittelupaikkoja ja opinnäytetyötehtäviä monille eri aloille Kipinä-kesäharjoitteluohjelman kautta.
Lue lisää

Ajankohtaista, Työpaikat,
18.1.2023

Kaukolämmön jakelukeskeytys Vihtatiellä Joensuussa

Kaukolämmön jakelukeskeytys Vihtatiellä Joensuussa
Lue lisää

Häiriöt,
17.1.2023

Kaukolämmön jakelukeskeytys Noljakantiellä Joensuusssa

Kaukolämmön jakelukeskeytys Noljakantiellä Joensuusssa
Lue lisää

Häiriöt,
11.1.2023