Savon Voiman ympäristöjärjestelmälle ISO-sertifikaatti

Julkaistu 1.9.2022

Riippumaton sertifiointiyritys Inspecta Sertifiointi on myöntänyt Savon Voimalle ISO 14001:2015 -ympäristösertifikaatin. Sertifikaatti on merkki, että Savon Voiman ympäristöjärjestelmä täyttää standardin mukaiset vaatimukset.

Savon Voiman kaukolämmön ja sähkön tuotannon sekä jakelun ympäristöjärjestelmä on saanut ISO 14001:2015 -ympäristösertifikaatin. Sertifikaatti on merkki, että Savon Voiman toiminta täyttää standardin asettamat vaatimukset ja on sitoutunut jatkuvaan parantamiseen ympäristöasioiden hallinnassa. Sertifioidun hallintamallin avulla Savon Voima tunnistaa toiminnastaan aiheutuvat ympäristövaikutukset sekä asettaa tavoitteita ja päämääriä ympäristövaikutusten minimoimiseksi. Sertifikaatti kattaa sekä Savon Voima Verkon että Savon Voiman kaukolämmön ja sähköntuotannon toiminnot mukaan lukien kaukolämmön- ja sähköntuotantolaitokset, sähköasemat ja kaukolämpöverkot. Sertifikaatti tuli voimaan 18.8.2022 alkaen.

”Tämä on hieno merkkipaalu Savon Voiman ympäristötyössä. Me olemme ylisukupolvinen yritys ja siksi myös ympäristöarvot ovat olleet jo pitkään luonnollinen osa kaikkea toimintaamme. Tämä ISO-sertifikaatti vahvistaa, että tekemämme työ on aidosti vaikuttavaa ja merkittävää. Jatkamme ympäristön eteen tekemämme työn kehittämistä ja lisäämme työntekijöidemme ympäristötietoisuutta, ja näin teemme osamme ilmastonmuutoksen ja luontokadon pysäyttämiseksi”, sanoo Savon Voiman toimitusjohtaja Arto Sutinen.

Sertifiointiarvioinnin suoritti riippumaton testaus-, tarkastus- ja sertifiointiyritys Inspecta Sertifiointi Oy.

Lisätietoja:
Sanna Turunen, Savon Voima, ympäristöpäällikkö, sanna.turunen@savonvoima.fi

Mitä uutta?

Sähköiset maksumuistutukset käyttöön laskutuksessa

Mikäli unohdat maksaa laskusi eräpäivään mennessä, saat maksumuistutuksen samassa sähköisessä kanavassa, johon olet alkuperäisen laskusi vastaanottanut. Sähköinen maksumuistutus on nopea sekä vaivaton tapa reagoida maksamattomaan laskuun.
Lue lisää

Ajankohtaista,
17.4.2024

Kaukolämmön jakelukeskeytys Rautalammilla

Torstaina 18.4. kello 8.00–14.00 on kaukolämpöverkoston huoltotöistä johtuva lämmönjakelun keskeytys Rautalammilla.
Lue lisää

Häiriöt,
17.4.2024

Etsimme Savon Voimalle tuotantopäällikköä

Tuotantopäällikkönä johdat kaukolämmön ja sähköntuotannon noin 70 ammattilaisen tuotantotiimiä ja vastaat tehokkaasta toiminnasta sekä tuotannon toimintavarmuudesta.
Lue lisää

Ajankohtaista, Työpaikat,
16.4.2024

Kevään sulamisvesitilanteen ennakoidaan olevan normaali – vesivoimalla keskeinen rooli tulvien hallinnassa

Menneen talven lumen määrä on ollut poikkeuksellisen suuri Savon Voiman alueella, mutta kevään edistymisen myötä on voitu ennakoida, että tulevalle keväälle ei ole luvassa lumien sulamisesta johtuvaa poikkeuksellista kevättulvaa.
Lue lisää

Ajankohtaista,
11.4.2024

Kari Anttonen aloittanut Savon Voiman kaukolämmön ja sähkötuotannon liiketoimintajohtajana

Huhtikuun alussa liiketoimintajohtajana aloittaneen Kari Anttosen mukaan asiakkaiden energiapalvelutarpeeseen vastaaminen ja hiilineutraalisuuden saavuttaminen ovat Savon Voiman tärkeimpiä tehtäviä.
Lue lisää

Ajankohtaista,
10.4.2024

Savon Voima Oyj:n yhtiökokoustiedote

Savon Voima Oyj:n varsinainen yhtiökokous pidettiin 9.4.2024 Siilinjärvellä. Emoyhtiön ja konsernin tuloslaskelma ja tase edelliseltä tilikaudelta vahvistettiin yhtiökokouksessa.
Lue lisää

Ajankohtaista,
9.4.2024