Katso ohjeet rekisteröitymiseen ja Häiriövahdin aktivointiin

Tervetuloa rekisteröitymään Väppiin! Oheisilla ohjeilla voit rekisteröityä helposti sovelluksen käyttäjäksi ja pääset käyttämään Väppi-energiavalmentajan ominaisuuksia ja tarkastelemaan sähkö- ja kaukolämpöliittymiesi energiankulutusta. Katso myös ohjeet, miten saat Häiriövahdin aktivoitua. Näin saat aina tuoreen tiedon sähkökatkoista ja häiriöistä.

   

1. Mene Väppi-rekisteröitymissivulle tai lataa sovellus ilmaiseksi GooglePlay-kaupasta tai AppleStoresta.

2. Rekisteröidy syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja luo salasana. Lue ja hyväksy Väppi-energiavalmentajan tietosuojaseloste, jotta pääset jatkamaan rekisteröitymistä. Sovellus lähettää aktivointikoodin sähköpostiisi.

3. Syötä saamasi aktivointikoodi rekisteröintilomakkeelle ja paina ”vahvista”-painiketta. Tämä ohjaa sinut vahvaan tunnistautumiseen. Mikäli et saanut aktivointikoodia tarkasta sähköpostiosoitteesi oikeinkirjoitus sekä roskapostikansio.

4. Tunnistaudu pankkitunnuksilla tai vaihtoehtoisesti voit tunnistautua omalla henkilötunnuksellasi tai yrityksesi Y-tunnuksella sekä Savon Voiman, Kuopion Energian tai Väreen asiakasnumerollasi, jonka löydät laskultasi.

5. Nyt rekisteröityminen on valmis ja voit kirjautua Väppi-mobiilisovellukseen tai Väppi-yritysportaaliin. Saat onnistuneesta rekisteröitymisestä vielä ”valmista tuli” -ilmoituksen.

Näin aktivoit Häiriövahdin

1. Valitse Väppi-sovelluksen aloitussivun valikosta kohta Häiriövahti.

2. Aseta liukupainikkeesta Häiriövahti päälle.

3. Valitse Vastaanottajan puhelinnumero -otsikon alta valintaruudun valinta Haluan häiriöilmoituksen myös SMS-viestinä aktiiviseksi. Syötä tämän jälkeen matkapuhelinnumerosi. Huomioithan, että puhelinnumero on muotoa +35844123456. Voit myös asettaa aikavälin, jolloin haluat vastaanottaa tekstiviestejä.

4. Jos haluat, että häiriöviestit tavoittavat useamman henkilön, voit tilata häiriöviestit maksimissaan kolmeen eri numeroon. Napauta +-painikkeesta Lisää uuden vastaanottajan puhelinnumero ja syötä puhelinnumerot.

5. Voit tilata häiriöviestit myös sähköpostiisi. Valitse Vastaanottajan sähköposti -otsikon alta valintaruudun valinta Haluan häiriöilmoituksen myös sähköpostiini aktiiviseksi. Syötä sähköpostiosoitteesi ja valitse aikaväli, jolloin haluat vastaanottaa viestejä.

Huom! Jos puhelinnumerosi muuttuu, muistathan päivittää uuden numeron Häiriövahtiin.

Jos sinulla on ongelmia rekisteröitymisessä, kirjautumisessa tai kaipaat lisätietoa ohjeistuksiin, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Asiakaspalvelun yhteystiedot