Väppi-energiavalmentaja

Väppi-energiavalmentajalla hallinnoit Savon Voiman sähkö- sekä kaukolämpöasiakkuuksiasi, sopimuksiasi sekä seuraat helposti energiankulutustasi – ja säästät samalla rahaa. Tilaamalla Häiriövahdin saat viestit sähkökatkoista ja -vioista tekstiviestinä tai sähköpostilla.

Kirjaudu selaimella

Rekisteröidy Väppiin ja aktivoi Häiriövahti

Helposti selaimella tai mobiilisovelluksella

Väpin molemmissa käyttöliittymissä voit seurata energiankulutustasi ja asettaa käyttö- ja hintavahteja. Väppi tarjoaa sinulle lisäksi Häiriövahdin sekä paikan, jossa voit tarkastella sopimusasioitasi ja laskutustasi.

Katso ohjeet

   

Väppi tarjoaa näkymän energiankulutukseesi

Väppi-energiavalmentaja antaa sinulle pääsyn energiankulutuksesi tarkasteluun. Halusitpa seurata sähkönkäyttöäsi tunti-, vuorokausi-, kuukausi- tai vuositasolla, antaa Väppi sinulle siihen helppokäyttöisen työkalun, jolla pääset vertaamaan eri ajanjaksoja keskenään.

Mikäli olet Savon Voiman tai Kuopion Energian kaukolämmön asiakas, tarjoaa Väppi sinulle näkymän lämmönkulutustietoihisi vuosi- ja tuntikäyttötiedon tarkkuudella. Lisäksi voit seurata energiankäyttösi tehokkuutta lämpöindeksivertailun avulla sekä kaukolämpölaitteittesi toimintaa tulo- ja paluuveden jäähtymän seurannan kautta.

Mikäli olet Väreen sähkömyynnin asiakas, löydät Väppi-energiavalmentajasta sähkönmyynnin sopimus- ja laskutustiedot sekä saat käyttöösi Väppi-energiavalmentajan ominaisuudet myös Savon Voiman ja Kuopion Energian sähkö- ja kaukolämpöverkkoalueiden ulkopuolella.

Väppi-energiavalmentaja antaa sinulle myös näkymän sähkön pientuotantoon, mikäli olet asentanut aurinkosähköjärjestelmän. Sovelluksesta näet netotetun tuotannon sekä tuotannon käyttöpaikan tiedot.

Häiriövahti lähettää viestit sähkökatkoista ja -vioista

Väpin Häiriövahti-palvelu lähettää sinulle automaattisesti viestin tiedossamme olevista keskijänniteverkon sähkökatkoista heti vian ilmettyä tekstiviestinä. Tämä edellyttää, että meillä on käytössä ajan tasalla oleva puhelinnumerosi. Puhelinnumeron voit tarkistaa ja tarvittaessa päivittää sovelluksen kautta. Häiriövahtiin voit lisätä useamman vastaanottajan numeron häiriöviesteille sekä asettaa halutun ajan hälytyksien vastaanottamiselle. Näin voit rajata esimerkiksi yöaikaan saapuvat viestit pois. Voit tilata häiriöilmoitukset myös sähköpostiin ja esimerkiksi ilmoittaa meille havaintoja vikapaikoista.

Väppi-yritysportaali helppoon kohteiden energiahallinnointiin

Selaimessa käytettävän Väppi-yrityskäyttöliittymän kautta pääset tarkastelemaan kaikkien hallinnoimiesi kiinteistöjen sähkö- ja kaukolämpöverkon verkkopalveluja, mikäli kiinteistösi ovat Savon Voiman tai Kuopion Energian verkkojen alueella. Lisäksi portaalissa näet myös Väreen sähkösopimuksiin liittyvät Väppi-palvelut.

Portaalin käyttäjänä pääset tarkastelemaan käyttöpaikkakohtaisia kulutustietoja sekä kaikkien vastuullasi olevien käyttöpaikkojen kulutustietojen kokonaisuutta. Lisäksi portaalista näet pientuotannon (esim. aurinkopaneelit) seurannan. Sähkön- ja lämmönkäytön sekä sähkön pientuotannon näkymiä on mahdollista tarkastella yhdistetyssä näkymässä. Väppi-yritysportaali tarjoaa lisäksi helppokäyttöiset raportoinnin työkalut sekä lukuoikeuksien jakamisen useammalle käyttäjälle.

Väppi-yritysportaali toimii selainpohjaisesti ja sitä kehitetään yhdessä isännöitsijöiden sekä julkishallinnon toimijoiden kanssa.

Rekisteröidy Väppiin