Toimitusjohtaja Arto Sutinen jättää Savon Voiman

Julkaistu 23.8.2023

Savon Voima -konsernin toimitusjohtajana vuodesta 2015 saakka toiminut Arto Sutinen on ilmoittanut erostaan Savon Voiman hallitukselle. Hän jättää tehtävänsä marraskuun lopussa ja siirtyy joulukuun alussa toisen yhtiön toimitusjohtajaksi. Yhtiön hallitus on käynnistänyt toimenpiteet seuraajan hakuun.

– Hallitus kiittää Artoa erinomaisen hyvästä työstä Savon Voimassa. Yhtiö on hänen toimitusjohtajuutensa aikana uudistunut ja kasvanut merkittävästi muun muassa hankkimalla Joensuun energiatoiminnot omistukseensa. Samalla yhtiö on ottanut ison kehitysloikan energiamurroksen edelläkävijänä ja investoinut voimakkaasti maakunnan energiahuollon kehittämiseen. Arto jättää jälkeensä taloudellisesti ja osaamiseltaan vahvan yhtiön, jossa määrätietoinen työ energiamurroksen läpiviennissä jatkuu, toteaa Savon Voima Oyj:n hallituksen puheenjohtaja Juha Koukka.

– Olen saanut olla johtamassa hienoa yhtiötä ja kehittää toimintaa energiamurroksen ja -markkinoiden muutoksessa. Haluan kiittää Savon Voiman hallitusta luottamuksesta sekä koko Savon Voiman henkilöstöä hienosta työstä tavoitteidemme eteen, Arto Sutinen sanoo.

– Tunnen ylpeyttä siitä, mitä olemme yhdessä saaneet aikaan koko Itä-Suomen kehittämiseksi ja siksi tunnen haikeutta jättäessäni tehtävän, Sutinen jatkaa.

Lisätietoja klo 12.30 jälkeen:

Ossi Martikainen
Hallituksen puheenjohtaja, Savon Energiaholding Oy
p. 044 714 2601

Arto Sutinen
Toimitusjohtaja, Savon Voima Oyj
p. 044 703 3130

Mitä uutta?

Asiakaspalvelun aukioloajat viikolla 10

Savon Voiman ja Kuopion Energian yhteinen asiakaspalvelupiste on suljettuna viikolla 10.
Lue lisää

Ajankohtaista, Asiakaspalvelu,
21.2.2024

Viikonlopulle ennustettu rankka lumisade nostaa sähkökatkojen riskiä toimialueellamme

Perjantai-iltana ja lauantaina Savon Voima Verkon alueelle saapuva rankka lumisade voi aiheuttaa sähkökatkoja koko jakelualueella. Pyydämme asiakkaitamme varautumaan.
Lue lisää

Ajankohtaista, Verkossa,
16.2.2024

Uusien mittarien myötä kulutusta voi seurata Väpissä aiempaa reaaliaikaisemmin

Aidon 7000-sarjan sähkömittarien lähettämä kulutusmittausdata on nyt luettavissa Väppi-sovelluksessa 1–3 tunnin viiveellä.
Lue lisää

Ajankohtaista, Sähkö,
12.2.2024

Kaukon päivä tulee jälleen – tervetuloa polskimaan ilmaiseksi!

Kutsumme kaiken ikäiset uintimaisterit polskimaan maksutta kuuteen alueemme uimahalliin sunnuntaina 3.3.2024.
Lue lisää

Ajankohtaista, Kaukolämpö,
12.2.2024

Kuopion Energian ja Savon Voiman Tutustu ja tienaa –kesäharjoitteluohjelma tarjoaa kesätöitä alaikäisille

Energia-alan houkuttelevuus on ollut matalalla viime vuosina nuorten keskuudessa, minkä vuoksi Kuopion Energia ja Savon Voima järjestävät tänä kesänä yhdessä nuorille suunnatun Tutustu ja tienaa –kesäharjoitteluohjelma.
Lue lisää

Ajankohtaista,
9.2.2024

Energia-ala tutuksi – hae 2 viikon harjoittelujaksolle nyt!

Me Savon Voimalla ja Kuopion Energialla etsimme nyt reippaita 15–17-vuotiaita peruskoululaisia ja lukiolaisia tutustumaan energia-alan monipuolisiin työtehtäviin!
Lue lisää

Ajankohtaista, Työpaikat,
9.2.2024