Tutustu Viljan vierailuihin

Julkaistu 3.11.2023

Vilja Schepel vierailee energiaremontteja suunnittelevien ja toteuttavien kodeissa antamassa vinkkejä energiansäästöön ja remonttien toteutukseen.

Rytivaarat pudottivat energialaskustaan pois kolmanneksen

Vilja Schepel vierailee Rytivaaran perheen 1990-luvulla valmistuneessa omakotitalossa, johon on tehty vuosien varrella monenlaisia energiatehokkuutta kohentavia ratkaisuja.

Lue juttu Rytivaaran perheen energiaratkaisuista: Kun sähkön säästämisestä tuli osa päivittäistä rutiinia

Rintamamiestalossa ilmavesilämpöpumppu korvaa öljylämmitystä

Vilja Schepel vierailee Haaralan perheen rintamiestalossa, jossa öljylämmityksen rinnalle on asennettu ilmavesilämpöpumppu aurinkokeräimineen.

Lue juttu Haaralan perheen energiaratkaisuista: Energiatehokkuutta rintamamiestaloon – öljylämmityksestä ilmavesilämpöpumppuun

Ympärivuotista mökkiasumista kestävästi remontoiden

Vilja Schepel vierailee nyt energiatehokkaasti remontoidulla Niirasten kesämökillä. Vanhan hirsirungon päälle on rakennettu mukava ja tunnelmallinen vapaa-ajan asunto viisihenkiselle perheelle.

Haluatko mukaan?

Jätä yhteystietosi tässä ja kerro samalla, mikä erityisesti kiinnostaa energiaremontoinnissa. Vilja vierailee muutamissa eniten näitä toiveita vastaavissa kohteissa.

Energiaa säästämässä

Vilja Schepel auttaa sinua säästämään energiaa

Vilja antaa vinkkejä energiaremontointiin ja vastaa lukijoiden kysymyksiin.

Tutustu

Mitä uutta?

Haemme teknistä palveluvastaavaa sähköverkkopalvelut-tiimiin

Etsimme liittymä- ja verkkopalvelutiimin toiminnasta vastaavaa asiakassuuntautunutta ja kokenutta teknistä asiantuntijaa Palvelukeskus-yksikköömme.
Lue lisää

Ajankohtaista, Työpaikat,
18.4.2024

Sähköiset maksumuistutukset käyttöön laskutuksessa

Mikäli unohdat maksaa laskusi eräpäivään mennessä, saat maksumuistutuksen samassa sähköisessä kanavassa, johon olet alkuperäisen laskusi vastaanottanut. Sähköinen maksumuistutus on nopea sekä vaivaton tapa reagoida maksamattomaan laskuun.
Lue lisää

Ajankohtaista,
17.4.2024

Etsimme Savon Voimalle tuotantopäällikköä

Tuotantopäällikkönä johdat kaukolämmön ja sähköntuotannon noin 70 ammattilaisen tuotantotiimiä ja vastaat tehokkaasta toiminnasta sekä tuotannon toimintavarmuudesta.
Lue lisää

Ajankohtaista, Työpaikat,
16.4.2024

Kevään sulamisvesitilanteen ennakoidaan olevan normaali – vesivoimalla keskeinen rooli tulvien hallinnassa

Menneen talven lumen määrä on ollut poikkeuksellisen suuri Savon Voiman alueella, mutta kevään edistymisen myötä on voitu ennakoida, että tulevalle keväälle ei ole luvassa lumien sulamisesta johtuvaa poikkeuksellista kevättulvaa.
Lue lisää

Ajankohtaista,
11.4.2024

Kari Anttonen aloittanut Savon Voiman kaukolämmön ja sähkötuotannon liiketoimintajohtajana

Huhtikuun alussa liiketoimintajohtajana aloittaneen Kari Anttosen mukaan asiakkaiden energiapalvelutarpeeseen vastaaminen ja hiilineutraalisuuden saavuttaminen ovat Savon Voiman tärkeimpiä tehtäviä.
Lue lisää

Ajankohtaista,
10.4.2024

Savon Voima Oyj:n yhtiökokoustiedote

Savon Voima Oyj:n varsinainen yhtiökokous pidettiin 9.4.2024 Siilinjärvellä. Emoyhtiön ja konsernin tuloslaskelma ja tase edelliseltä tilikaudelta vahvistettiin yhtiökokouksessa.
Lue lisää

Ajankohtaista,
9.4.2024