Vilja Schepel auttaa sinua säästämään energiaa

Julkaistu 9.10.2023

Syksyn ja talven aikana Vilja vierailee energiaremontteja suunnittelevien ja toteuttavien kodeissa antamassa vinkkejä energiansäästöön ja remonttien toteutukseen.

Videoita ja tarinoita pääset seuraamaan nettisivuillamme ja asiakaslehdissämme. Siellä Vilja myös vastaa energiaremontteihin liittyviin kysymyksiisi omalla palstallaan.

Tule mukaan säästämään energiaa!
Lähetä oma kysymyksesi tai kutsu Vilja kylään!

Haluatko Viljan vierailulle kotiisi?

Vierailun kohteeksi etsitään koteja, joissa energiaremontti on suunnitteilla tai toimia on jo jonkun verran toteutettu ja niistä on tuloksia kerrottavana. Käynti videoidaan ja se julkaistaan netti- ja somekanavillamme vinkiksi muille. Emme palkitse valittuja kohteita.

Jätä viesti tässä

Tutustu aiempiin Viljan vierailuihin

Julkaisemme videoita ja tarinoita sivuillamme, käy katsomassa ja ota vinkit talteen!

Kysy Viljalta omasta energiaremontistasi!

Vilja vastaa yleisimpiin energiansäästöön ja energiaremontteihin liittyviin kysymyksiin. Lue vastauksia aiempiin kysymyksiin ja lähetä oma kysymyksesi.

Mitä uutta?

Joensuun voimalaitoksen alueella muurattiin biohiilitehtaan peruskivi

Joensuun Iiksenvaaralle on rakentumassa moderni energiayhteisö, johon kuuluvat muun muassa Savon Voiman CHP-voimalaitos ja rakenteilla oleva Taalerin omistama Joensuu Biocoalin Euroopan suurin teollisen mittaluokan torrefioidun biomassan tuotantolaitos. Torstaina 23.11.2023 juhlistettiin projektin etenemistä peruskiven muurauksella.
Lue lisää

Ajankohtaista, Ympäristö,
24.11.2023

Tutustu Viljan vierailuihin

Syksyn ja talven aikana Vilja Schepel vierailee energiaremontteja suunnittelevien ja toteuttavien kodeissa antamassa vinkkejä energiansäästöön ja remonttien toteutukseen.
Lue lisää

Energiaa säästämässä,
3.11.2023

Kysy Viljalta omasta energiaremontistasi

Viime vuonna annoimme energiansäästövinkkejä, nyt autamme jatkamaan fiksua energiankäyttöä antamalla vinkkejä energiaremontteihin ja uusien ratkaisujen hyödyntämiseen.
Lue lisää

Energiaa säästämässä,
3.11.2023

Aste alemmas auttaa saavuttamaan jo 5 % säästön lämmitysenergiassa

Energiansäästöviikko on jälleen täällä ja haluamme nostaa esille vinkkejä, kuinka vähentää omaa energiankulutusta.
Lue lisää

Ajankohtaista, Blogi, Energiaa säästämässä,
9.10.2023

Suunnittele lisäeristäminen hyvin ja rakennuksen ehdoilla

Yläpohjan eristäminen on järkevä tapa pienentää energiakuluja. Hyvä suunnittelu on tärkeää. Aina kannattaa tutustua oman rakennuksen toimintaan ja rakenteisiin kunnolla ja tehdä päätökset niiden mukaan.
Lue lisää

Energiaa säästämässä,
20.9.2023

Savon Voima Verkon alueella jälleen luvassa aurinkopaneeleiden huippuvuosi  

Toukokuussa 2023 saavutettiin Savon Voima Verkon alueella aurinkosähköjärjestelmien verkkoon liittämisen kaikkien aikojen ennätyskuukausi. Yli 90 prosenttia järjestelmistä tulee yhä yksityishenkilöiden käyttöön. Suosiosta huolimatta verkkoon liitettyjen järjestelmien nimellisteho on pysynyt viime vuodet tasaisena.  
Lue lisää

Ajankohtaista, Verkossa,
11.9.2023