Energia-ala tutuksi – hae 2 viikon harjoittelujaksolle nyt!

Julkaistu 9.2.2024

Energia-ala on monien mahdollisuuksien ala. Energia-alalla riittää töitä nyt ja tulevaisuudessa – ympäri Suomen. Energiaa tarvitaan yhä enemmän niin kodeissa, julkisissa tiloissa, teollisuudessa ja liikenteessäkin. Energia-ala on tiiviisti mukana torjumassa ilmastonmuutosta ja kehitämme koko ajan uusia, puhtaampia energiantuotannon ratkaisuja. Energia-ala tarjoaa monipuolisia urapolkuja eri alojen ammattilaisille. Meillä töissä on niin asentajia, insinöörejä, asiakaspalvelijoita, taloushallinnon taitajia, ympäristöasiantuntijoita kuin markkinoinnin ja viestinnän osaajia – sekä monia muita!

Me Savon Voimalla ja Kuopion Energialla etsimme nyt reippaita 15–17-vuotiaita peruskoululaisia ja lukiolaisia tutustumaan energia-alan monipuolisiin työtehtäviin!

Järjestämme kaksi viikkoa kestävän Tutustu työelämään ja tienaa -harjoittelun 3.–14.6.2024. Jakson aikana pääset tutustumaan muun muassa voimalaitoksen toimintaan, kaukolämmön-, kaukojäähdytyksen- ja sähköntuotantoon, sähköverkon toimintaan ja sähkönsiirtoon sekä asiakaspalveluun. Pääset myös kokeilemaan erilaisia työtehtäviä ammattilaisten ohjauksessa. Harjoittelujakson ajalta maksetaan palkkaa 365 euroa kahdelta viikolta sisältäen lomakorvauksen. Työaika on keskimäärin 30 tuntia viikossa.

Kuopion Energia ja Savon Voima ottavat harjoittelujaksolle kummatkin kolme harjoittelijaa. Savon Voiman harjoittelijoiden työskentelypaikka on Lentokapteeni, Kapteeninväylä 5, 70900 Toivala. Harjoittelujakso sisältää myös työnantajien järjestämiä retkipäiviä, jolloin tutustutaan yhdessä Kuopion Energian ja Savon Voiman toimintaan ja kohteisiin.

Tämän harjoittelujakson aikana saat kattavan käsityksen energia-alan monipuolisista työtehtävistä ja pääset tutustumaan yhteiskunnan kannalta kriittisen toimialan arkeen. Hae mukaan Kuopion Energian nettisivujen kautta 17.3.2024 mennessä. Hakulomakkeelle pääset oheisesta linkistä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Hanne-Marie Forsström
HR Business Partner, Savon Voima Oyj 
p. 040 531 9437
Hanne-Marie.Forsstrom@savonvoima.fi

Mitä uutta?

Savon Voima investoi voimakkaasti sähköiseen lämmöntuotantoon – yhtiö rakentaa lämpöpumppulaitoksen Joensuun voimalaitokselle

Savon Voiman tavoitteena on olla energiantuotannossa hiilineutraali vuoteen 2030 mennessä ja nyt käynnistyvä laitoshanke on merkittävä panostus päästöttömään ja sähköistyvään kaukolämmön tuotantoon.
Lue lisää

Ajankohtaista, Kaukolämpö, Ympäristö,
17.6.2024

Sähköverkon lentotarkastukset jatkuvat maanantaista 17.6.2024 alkaen

Savon Voima Verkon lentotarkastukset ilmajohtoverkon kunnonhallintaa varten jatkuvat viikoilla 25 ja 26.
Lue lisää

Ajankohtaista, Sähkö, Säävarma,
14.6.2024

Joroisen sähköaseman saneeraus jatkuu kesän aikana

Savon Voima Verkko jatkaa Joroisen sähköaseman saneerausta ja modernisoi sähköaseman keskijännitekojeistoa sekä uusii 110 kV ensiölaitteita. Aseman suunniteltu valmistuminen on 1.11.2024.
Lue lisää

Ajankohtaista, Häiriöt,
14.6.2024

Ukkonen aiheutti sähkökatkon Iisalmessa

Ukkonen aiheutti Iisalmen kaupunkialueen eteläosan Marjahaan, Kangaslammen ja Paloisvuoren alueilla sähkökatkon 6.6.2024 klo 00.09 alkaen. Sähköt saatiin palautettua viimeisiin sähköttömiin kohteisiin klo 01.55.
Lue lisää

Ajankohtaista,
6.6.2024

Maalämpö- ja hybridijärjestelmät suurissa kohteissa: Haasteet ja parhaat käytännöt

Onnistuneen lämmitysratkaisun kannalta on tärkeää, että suunnittelun ja ylläpidon ketju on saumaton ja eri näkökulmat otetaan huomioon ennen toteutusta. Näin on erityisesti hybridikohteissa, joissa käytetään sekä lämpöpumppuja että kaukolämpöä.
Lue lisää

Blogi, Kaukolämpö,
5.6.2024

Etsimme prosessi- ja polttoaineanalyytikkoa Joensuun voimalaitoksen laboratorioon

Suoritamme omassa laboratoriossamme voimalaitoksen toiminnan kannalta tärkeitä vesikemia- ja polttoaineanalyyseja muun muassa varmistaaksemme tuotannossamme käytettävän veden ja voimalaitoksessamme poltettavan biopolttoaineen laadun.
Lue lisää

Ajankohtaista, Työpaikat,
3.6.2024