Energia-ala tutuksi – hae 2 viikon harjoittelujaksolle nyt!

Julkaistu 9.2.2024

Energia-ala on monien mahdollisuuksien ala. Energia-alalla riittää töitä nyt ja tulevaisuudessa – ympäri Suomen. Energiaa tarvitaan yhä enemmän niin kodeissa, julkisissa tiloissa, teollisuudessa ja liikenteessäkin. Energia-ala on tiiviisti mukana torjumassa ilmastonmuutosta ja kehitämme koko ajan uusia, puhtaampia energiantuotannon ratkaisuja. Energia-ala tarjoaa monipuolisia urapolkuja eri alojen ammattilaisille. Meillä töissä on niin asentajia, insinöörejä, asiakaspalvelijoita, taloushallinnon taitajia, ympäristöasiantuntijoita kuin markkinoinnin ja viestinnän osaajia – sekä monia muita!

Me Savon Voimalla ja Kuopion Energialla etsimme nyt reippaita 15–17-vuotiaita peruskoululaisia ja lukiolaisia tutustumaan energia-alan monipuolisiin työtehtäviin!

Järjestämme kaksi viikkoa kestävän Tutustu työelämään ja tienaa -harjoittelun 3.–14.6.2024. Jakson aikana pääset tutustumaan muun muassa voimalaitoksen toimintaan, kaukolämmön-, kaukojäähdytyksen- ja sähköntuotantoon, sähköverkon toimintaan ja sähkönsiirtoon sekä asiakaspalveluun. Pääset myös kokeilemaan erilaisia työtehtäviä ammattilaisten ohjauksessa. Harjoittelujakson ajalta maksetaan palkkaa 365 euroa kahdelta viikolta sisältäen lomakorvauksen. Työaika on keskimäärin 30 tuntia viikossa.

Kuopion Energia ja Savon Voima ottavat harjoittelujaksolle kummatkin kolme harjoittelijaa. Savon Voiman harjoittelijoiden työskentelypaikka on Lentokapteeni, Kapteeninväylä 5, 70900 Toivala. Harjoittelujakso sisältää myös työnantajien järjestämiä retkipäiviä, jolloin tutustutaan yhdessä Kuopion Energian ja Savon Voiman toimintaan ja kohteisiin.

Tämän harjoittelujakson aikana saat kattavan käsityksen energia-alan monipuolisista työtehtävistä ja pääset tutustumaan yhteiskunnan kannalta kriittisen toimialan arkeen. Hae mukaan Kuopion Energian nettisivujen kautta 17.3.2024 mennessä. Hakulomakkeelle pääset oheisesta linkistä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Hanne-Marie Forsström
HR Business Partner, Savon Voima Oyj 
p. 040 531 9437
Hanne-Marie.Forsstrom@savonvoima.fi

Mitä uutta?

Asiakaspalvelun aukioloajat viikolla 10

Savon Voiman ja Kuopion Energian yhteinen asiakaspalvelupiste on suljettuna viikolla 10.
Lue lisää

Ajankohtaista, Asiakaspalvelu,
21.2.2024

Viikonlopulle ennustettu rankka lumisade nostaa sähkökatkojen riskiä toimialueellamme

Perjantai-iltana ja lauantaina Savon Voima Verkon alueelle saapuva rankka lumisade voi aiheuttaa sähkökatkoja koko jakelualueella. Pyydämme asiakkaitamme varautumaan.
Lue lisää

Ajankohtaista, Verkossa,
16.2.2024

Uusien mittarien myötä kulutusta voi seurata Väpissä aiempaa reaaliaikaisemmin

Aidon 7000-sarjan sähkömittarien lähettämä kulutusmittausdata on nyt luettavissa Väppi-sovelluksessa 1–3 tunnin viiveellä.
Lue lisää

Ajankohtaista, Sähkö,
12.2.2024

Kaukon päivä tulee jälleen – tervetuloa polskimaan ilmaiseksi!

Kutsumme kaiken ikäiset uintimaisterit polskimaan maksutta kuuteen alueemme uimahalliin sunnuntaina 3.3.2024.
Lue lisää

Ajankohtaista, Kaukolämpö,
12.2.2024

Kuopion Energian ja Savon Voiman Tutustu ja tienaa –kesäharjoitteluohjelma tarjoaa kesätöitä alaikäisille

Energia-alan houkuttelevuus on ollut matalalla viime vuosina nuorten keskuudessa, minkä vuoksi Kuopion Energia ja Savon Voima järjestävät tänä kesänä yhdessä nuorille suunnatun Tutustu ja tienaa –kesäharjoitteluohjelma.
Lue lisää

Ajankohtaista,
9.2.2024

Optimointi pienentää päästöjä ja säästää energiaa

Valmet Technologies Oy:n Juankosken viiratehtaalla toteutettiin lämmitysjärjestelmän optimointi osana koko Juankosken kaukolämpöverkoston optimointia, jota Savon Voima teki yhdessä Savonia Ammattikorkeakoulun kanssa.
Lue lisää

Ajankohtaista, Kaukolämpö,
9.2.2024