Haemme voimalaitosoperaattoria Iisalmeen

Julkaistu 27.1.2023

Luotettava energiantuotanto ja kaukolämmön toimitus varmistetaan osaavalla ja huolellisella tuotantokoneiston kunnossapidolla ja laitosten operoinnilla. Täydennämme nyt Iisalmen voimalaitoksen vuorovahvuutta rekrytoimalla voimalaitosoperaattorin kolmivuorotyöhön.

Voimalaitosoperaattorin tehtävässä toimit voimalaitoksen käyttötehtävissä sekä operoit samalla alueen muita lämpökeskuksia. Tehtäviin kuuluvat myös voimalaitoksen tuotantoympäristön käynninaikaiset kenttätoimenpiteet sekä jonkin verran kunnossapitotehtäviä. Työ on kolmivuorotyötä.

Odotamme Sinulta  alaan liittyvää vähintään ammattikoulutasoista perustutkintoa. Lisäksi sinulla on monipuolinen kokemus energia-alalta tai teollisuuden prosessien ohjauksesta sekä halu oppia voimalaitosympäristön moniosaajaksi. Omaat avoimen suhtautumisen ja oikean asenteen muuttuvaan toimintaympäristöön.  

Meillä Savon Voimalla turvallisuus on ensiarvoisen tärkeä osa jokapäiväistä toimintaamme. Odotamme jokaiselta työntekijältä turvallisuusajattelua, sitoutumista yhteisiin turvallisuussääntöihin ja halua edistää turvallisuutta omalla esimerkillään.  

Vakituisen työsuhteen lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kasvaa ja kouluttautua alan ammattilaiseksi vaihtelevissa ja vastuullisissa tehtävissä, joihin saat tiimin tuen ja perehdytyksen. 

Jos koet olevasi etsimämme ammattilainen, täytäthän hakemuksesi sähköisesti 20.2.2023 mennessä. Hakemukselle pääset oheisesta linkistä.

Lisätietoja tehtävästä antaa käyttöpäällikkö Eero Pääkkö. 044 723 7542, eero.paakko@savonvoima.fi. Puhelinyhteydenotot arkisin klo 13 – 17 välillä.

Mitä uutta?

Asunto Oy Vuorelan Välke hyödyntää maa- ja kaukolämpöä

Siilinjärvelle vuonna 2023 valmistunut taloyhtiö Asunto Oy Vuorelan Välke lämpenee Savon Voiman palveluna toteuttamalla maalämmön sekä kaukolämmön hybridijärjestelmällä.
Lue lisää

Ajankohtaista, Asiakaspalvelu, Kaukolämpö,
14.5.2024

Säävarmaa sähköverkkoa valmistui Karttulan ja Pihkainmäen alueelle

Verkkoa on muutettu säävarmaksi verkostostrategian mukaisesti. Vanhaa verkkoa on kaapeloitu ja ilmajohdot on rakennettu teiden varsille.
Lue lisää

Ajankohtaista, Sähkö, Säävarma,
6.5.2024

Lapinlahden Hyvä Eväs pitää grillin kuumana läpi kesän

Lapinlahdella 5-tien varressa maamerkiksi muodostunut grilli Hyvä Eväs on toiminut Salonsalmen levähdysalueella vuodesta 2005 saakka.
Lue lisää

Ajankohtaista, Asiakastarinat, Sähkö,
1.5.2024

Tule vaikuttamaan tulevaisuuden sähköverkon kehittämiseen – anna palautetta kehittämissuunnitelmaan

Avasimme sivuston, jonka kautta asiakkaat pääsevät tutustumaan sähköverkon kehityssuunnitelmaan. Tule mukaan vaikuttamaan tulevaisuuden verkon kehittämiseen ja anna palautetta 2.6.2024 mennessä!
Lue lisää

Ajankohtaista, Sähkö, Säävarma,
30.4.2024

Asiakaspalvelun aukioloajat vapun ja helatorstain aikaan

Savon Voiman ja Kuopion Energian yhteinen asiakaspalvelupiste on suljettuna 9.–10.5. Myös puhelinpalvelussa on poikkeusaikataulu.
Lue lisää

Ajankohtaista, Asiakaspalvelu,
30.4.2024

Vesannolla suoritetaan verkon tarkastusta dronella

Savon Voima Verkko Oy sekä Insplan Oy pilotoivat dronella tehtävää akustista verkon tarkastusta Vesannolla.
Lue lisää

Ajankohtaista,
29.4.2024