Haemme voimalaitosoperaattoria Iisalmeen

Julkaistu 27.1.2023

Luotettava energiantuotanto ja kaukolämmön toimitus varmistetaan osaavalla ja huolellisella tuotantokoneiston kunnossapidolla ja laitosten operoinnilla. Täydennämme nyt Iisalmen voimalaitoksen vuorovahvuutta rekrytoimalla voimalaitosoperaattorin kolmivuorotyöhön.

Voimalaitosoperaattorin tehtävässä toimit voimalaitoksen käyttötehtävissä sekä operoit samalla alueen muita lämpökeskuksia. Tehtäviin kuuluvat myös voimalaitoksen tuotantoympäristön käynninaikaiset kenttätoimenpiteet sekä jonkin verran kunnossapitotehtäviä. Työ on kolmivuorotyötä.

Odotamme Sinulta  alaan liittyvää vähintään ammattikoulutasoista perustutkintoa. Lisäksi sinulla on monipuolinen kokemus energia-alalta tai teollisuuden prosessien ohjauksesta sekä halu oppia voimalaitosympäristön moniosaajaksi. Omaat avoimen suhtautumisen ja oikean asenteen muuttuvaan toimintaympäristöön.  

Meillä Savon Voimalla turvallisuus on ensiarvoisen tärkeä osa jokapäiväistä toimintaamme. Odotamme jokaiselta työntekijältä turvallisuusajattelua, sitoutumista yhteisiin turvallisuussääntöihin ja halua edistää turvallisuutta omalla esimerkillään.  

Vakituisen työsuhteen lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kasvaa ja kouluttautua alan ammattilaiseksi vaihtelevissa ja vastuullisissa tehtävissä, joihin saat tiimin tuen ja perehdytyksen. 

Jos koet olevasi etsimämme ammattilainen, täytäthän hakemuksesi sähköisesti 20.2.2023 mennessä. Hakemukselle pääset oheisesta linkistä.

Lisätietoja tehtävästä antaa käyttöpäällikkö Eero Pääkkö. 044 723 7542, eero.paakko@savonvoima.fi. Puhelinyhteydenotot arkisin klo 13 – 17 välillä.

Mitä uutta?

Haemme asentajaa kaukolämpötoimintaan

Haemme kunnossapidon moniosaajaa eteläiselle tuotantoalueellemme, pääpaikkana Suonenjoki.
Lue lisää

Ajankohtaista, Työpaikat,
24.3.2023

Savon Voima etsii startup-kumppaneita Tahkon Ski Lift Pitch -tapahtumassa

Savon Voima aikoo avata energiankäytön dataa startup-kumppaneiden hyödynnettäväksi. Yhteistyön ainoana ehtona on, että lopputulemana on asiakkaille hyötyä tuottava palvelu tai tuote.
Lue lisää

Ajankohtaista,
21.3.2023

Videoseuranta karjalankoskella antaa viitteitä kalateiden toimivuudesta

Kalatien rakentamisen tavoitteena on ollut palauttaa vaellusyhteys Kallaveden reitin järvialtailta Nilsiän reitin alaosan luontaisille, erittäin uhanalaisille järvitaimen lisääntymisalueille.
Lue lisää

Ajankohtaista, Ympäristö,
2.3.2023

Savon Voima -konsernin tilinpäätöstiedote 2022: Savon Voima teki kriisiytyneessä toimintaympäristössä vakaan tuloksen

Savon Voima -konsernin liikevaihto oli viime vuonna 231,7 (228,5) miljoonaa euroa ja se kasvoi edellisvuodesta 1,4 prosenttia.
Lue lisää

Ajankohtaista,
1.3.2023

Iisalmen kaukolämpöverkon toimintaa optimoidaan pian tekoälyn avulla

Savon Voimalla on käynnissä hanke, jossa Savon Voiman Iisalmen voimalaitoksen ja kaukolämpöverkoston toimintaa kehitetään energiatehokkaammaksi dataa ja tekoälyä hyödyntävän ohjelmiston avulla. Hankkeen ohjelmisto on määrä ottaa käyttöön syksyllä 2023.
Lue lisää

Ajankohtaista, Kaukolämpö,
23.2.2023

Kaukon päivänä polskitaan ilmaiseksi!

Kutsumme jälleen muutaman vuoden tauon jälkeen kaiken ikäiset uintimaisterit polskimaan maksutta kuuteen alueemme uimahalliin Kaukon päivän merkeissä perjantaina 3.3. Lämpimästi tervetuloa!
Lue lisää

Ajankohtaista, Kaukolämpö,
22.2.2023