Etsimme prosessi- ja polttoaineanalyytikkoa Joensuun voimalaitoksen laboratorioon

Julkaistu 3.6.2024

Suoritamme omassa laboratoriossamme voimalaitoksen toiminnan kannalta tärkeitä vesikemia- ja polttoaineanalyyseja muun muassa varmistaaksemme tuotannossamme käytettävän veden ja voimalaitoksessamme poltettavan biopolttoaineen laadun.

Prosessi- ja polttoaineanalyytikon tehtäviin kuuluu muun muassa:

Tehtävässä menestyminen edellyttää sopivassa suhteessa sekä yhteistyökykyä ja hyviä sosiaalisia taitoja että oma-aloitteisuutta, itsenäisyyttä ja järjestelmällistä otetta. Toivomme, että sinulta löytyy sekä halukkuutta omaksua toistuvia rutiineja että intoa uuden oppimiseen ja jatkuvaan kehittämiseen.

Odotamme sinulta soveltuvaa koulutusta ja/tai työkokemusta (esim. laborantti, energia-ala, prosessiteollisuus) sekä tietotekniikan perustyökalujen hallintaa sekä kykyä omaksua raportointijärjestelmien käyttö.

Vakituisen työsuhteen lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kasvaa ja kouluttautua alan ammattilaiseksi tiimin tuella ja perehdytyksellä.

Jos olet etsimämme henkilö, täytä sähköinen hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.6.2024 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, ja täytämme tehtävän sopivan henkilön löydyttyä. Hakemuksen pääset täyttämään oheisesta linkistä:

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Saara Keronen, vanhempi prosessi- ja polttoaineanalyytikko
saara.keronen(at)savonvoima.fi
p. +358 456 701 471 (yhteydenotot puhelimitse pe 7.6. klo 13–15 ja to 13.6. klo 13–15)


Savon Voima on monipuolisia energiapalveluita tarjoava energiakonserni ja Itä-Suomen tunnetuin energia-alan brändi. Konsernin muodostavat emoyhtiö Savon Voima Oyj sekä sen tytäryhtiöt Savon Voima Verkko Oy ja Itä-Suomen Biomassa Oy. Muita merkittäviä omistuksia alan yrityksissä konsernilla on Väre Oy:stä 37,8 %, Varkauden Aluelämpö Oy:stä 19,9 % sekä Kymppivoima Oy:stä 18,5 %. Konsernin liiketoimintaa ovat sähkönsiirto, sähköntuotanto ja kaukolämpö. Konsernin liikevaihto vuonna 2023 oli 238,7 miljoonaa euroa ja henkilöstöä konsernissa työskentelee noin 215. Savon Voima Oyj:n omistaa kokonaan Savon Energiaholding Oy, jonka omistajia ovat 20 sähköverkkoalueemme kuntaa.

Kaukolämpöä tarjoamme 21 kaukolämpöverkossa Pohjois- ja Etelä-Savon alueella sekä Joensuussa. Sähköä tuotetaan Savon Voiman 11 vesivoimalaitoksessa sekä sähkön ja lämmön yhteistuotantona Iisalmen, Pieksämäen ja Joensuun CHP-voimalaitoksissa.

Toimintamme perustuu arvoihimme – asiakas on tärkein, tahdomme menestyä, meihin voi luottaa, opimme ja kehitämme – sekä tähtää visioomme olla energia- ja vesihuoltopalveluiden luotettava kumppani ja rohkea kehittäjä sekä puhtaan huomisen alueellinen varmistaja. savonvoima.fi/tunnevoima

Mitä uutta?

Suonenjoen Pakkasmarjan prosessin hukkalämmöt hyödynnetään kaukolämmöksi

Ratkaisu hukkalämpöjen hyödyntämiseen löytyi Savon Voiman kaukolämmön kaksisuuntaisuuden mahdollistamasta energian talteenotosta.
Lue lisää

Ajankohtaista, Asiakastarinat, Kaukolämpö,
18.6.2024

Kesäkuussa tutustuttiin ja tienattiin

Me Savon Voimalla yhdistimme tänä keväänä voimamme Kuopion Energian kanssa ja järjestimme 15–17-vuotiaille suunnatun Tutustu työelämään ja tienaa -harjoitteluohjelman.
Lue lisää

Ajankohtaista, Työpaikat,
18.6.2024

Savon Voima investoi voimakkaasti sähköiseen lämmöntuotantoon – yhtiö rakentaa lämpöpumppulaitoksen Joensuun voimalaitokselle

Savon Voiman tavoitteena on olla energiantuotannossa hiilineutraali vuoteen 2030 mennessä ja nyt käynnistyvä laitoshanke on merkittävä panostus päästöttömään ja sähköistyvään kaukolämmön tuotantoon.
Lue lisää

Ajankohtaista, Kaukolämpö, Ympäristö,
17.6.2024

Sähköverkon lentotarkastukset jatkuvat maanantaista 17.6.2024 alkaen

Savon Voima Verkon lentotarkastukset ilmajohtoverkon kunnonhallintaa varten jatkuvat viikoilla 25 ja 26.
Lue lisää

Ajankohtaista, Sähkö, Säävarma,
14.6.2024

Joroisen sähköaseman saneeraus jatkuu kesän aikana

Savon Voima Verkko jatkaa Joroisen sähköaseman saneerausta ja modernisoi sähköaseman keskijännitekojeistoa sekä uusii 110 kV ensiölaitteita. Aseman suunniteltu valmistuminen on 1.11.2024.
Lue lisää

Ajankohtaista, Häiriöt,
14.6.2024

Ukkonen aiheutti sähkökatkon Iisalmessa

Ukkonen aiheutti Iisalmen kaupunkialueen eteläosan Marjahaan, Kangaslammen ja Paloisvuoren alueilla sähkökatkon 6.6.2024 klo 00.09 alkaen. Sähköt saatiin palautettua viimeisiin sähköttömiin kohteisiin klo 01.55.
Lue lisää

Ajankohtaista,
6.6.2024