Etsimme voimalaitosoperaattoreita Joensuun voimalaitokselle

Julkaistu 19.4.2024

Osaava ja huolellinen tuotantokoneiston kunnossapito ja laitosten operointi varmistaa asiakkaillemme luotettavan palvelun olipa kyse energiantuotannosta, kaukolämmön toimituksesta tai yhteistyöstä kumppaniemme kanssa. Täydennämme käynnistyvän biohiilituotannon myötä Joensuun voimalaitoksen vuorovahvuutta rekrytoimalla voimalaitosoperaattoreita kolmivuorotyöhön.

Voimalaitosoperaattorin tehtävässä toimit voimalaitoksen ja biohiililaitoksen käyttötehtävissä sekä operoit samalla alueen muita lämpökeskuksia ja kaukolämpöverkkoja. Tehtäviin kuuluvat niin voimalaitoksen kuin biohiililaitoksenkin operoinnin lisäksi tuotantoympäristön käynninaikaiset kenttätoimenpiteet sekä jonkin verran kunnossapitotehtäviä.

Odotamme Sinulta alaan liittyvää vähintään ammattikoulutasoista perustutkintoa sekä vähintään B-ajokorttia. Eduksi katsotaan, jos sinulla on jo työkokemusta energia-alalta tai teollisuuden prosessien ohjauksesta sekä halu oppia voimalaitosympäristön moniosaajaksi. Tehtävässä toimit osana käyttövuorotiimiä, joten sinulta odotetaan hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Omaat avoimen suhtautumisen ja oikean asenteen muuttuvaan toimintaympäristöön.

Meillä Savon Voimalla turvallisuus on ensiarvoisen tärkeä osa jokapäiväistä toimintaamme. Odotamme jokaiselta työntekijältä turvallisuusajattelua, sitoutumista yhteisiin turvallisuussääntöihin ja halua edistää turvallisuutta omalla esimerkillään. Teetämme tehtävään valittavilla henkilöillä suojelupoliisin turvallisuusselvityksen.

Vakituisen työsuhteen lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kasvaa ja kouluttautua alan ammattilaiseksi vaihtelevissa ja vastuullisissa tehtävissä, joihin saat tiimin tuen ja perehdytyksen.

Jos olet etsimämme ammattilainen, täytä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 12.5.2024 mennessä. Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja teemme valinnat sopivien henkilöiden löydyttyä. Hakulomakkeelle pääset oheisesta linkistä.

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Veli-Matti Keronen
Käyttöpäällikkö
veli-matti.keronen@savonvoima.fi
p. +358 440 882 121 (yhteydenotot puhelimitse ma 22.4. klo 15–16 ja pe 26.4. klo 14–15)

Antti Nuutinen
Käytön esihenkilö
antti.nuutinen@savonvoima.fi
p. +358 40 767 8676 (yhteydenotot puhelimitse ke 24.4. klo 12–14, ma 29.4. klo 12–14 sekä ma 6.5. klo 10–11)

Savon Voima on monipuolisia energiapalveluita tarjoava energiakonserni ja Itä-Suomen tunnetuin energia-alan brändi. Konsernin muodostavat emoyhtiö Savon Voima Oyj sekä sen tytäryhtiöt Savon Voima Verkko Oy ja Itä-Suomen Biomassa Oy. Muita merkittäviä omistuksia alan yrityksissä konsernilla on Väre Oy:stä 37,8 %, Varkauden Aluelämpö Oy:stä 19,9 % sekä Kymppivoima Oy:stä 18,5 %. Konsernin liiketoimintaa ovat sähkönsiirto, sähköntuotanto ja kaukolämpö. Konsernin liikevaihto vuonna 2023 oli 238,7 miljoonaa euroa ja henkilöstöä konsernissa työskentelee noin 215. Savon Voima Oyj:n omistaa kokonaan Savon Energiaholding Oy, jonka omistajia ovat 20 sähköverkkoalueemme kuntaa.

Kaukolämpöä tarjoamme 21 kaukolämpöverkossa Pohjois- ja Etelä-Savon alueella sekä Joensuussa. Sähköä tuotetaan Savon Voiman 11 vesivoimalaitoksessa sekä sähkön ja lämmön yhteistuotantona Iisalmen, Pieksämäen ja Joensuun CHP-voimalaitoksissa.

Toimintamme perustuu arvoihimme – asiakas on tärkein, tahdomme menestyä, meihin voi luottaa, opimme ja kehitämme – sekä tähtää visioomme olla energia- ja vesihuoltopalveluiden luotettava kumppani ja rohkea kehittäjä sekä puhtaan huomisen alueellinen varmistaja.

Mitä uutta?

Asunto Oy Vuorelan Välke hyödyntää maa- ja kaukolämpöä

Siilinjärvelle vuonna 2023 valmistunut taloyhtiö Asunto Oy Vuorelan Välke lämpenee Savon Voiman palveluna toteuttamalla maalämmön sekä kaukolämmön hybridijärjestelmällä.
Lue lisää

Ajankohtaista, Asiakaspalvelu, Kaukolämpö,
14.5.2024

Säävarmaa sähköverkkoa valmistui Karttulan ja Pihkainmäen alueelle

Verkkoa on muutettu säävarmaksi verkostostrategian mukaisesti. Vanhaa verkkoa on kaapeloitu ja ilmajohdot on rakennettu teiden varsille.
Lue lisää

Ajankohtaista, Sähkö, Säävarma,
6.5.2024

Lapinlahden Hyvä Eväs pitää grillin kuumana läpi kesän

Lapinlahdella 5-tien varressa maamerkiksi muodostunut grilli Hyvä Eväs on toiminut Salonsalmen levähdysalueella vuodesta 2005 saakka.
Lue lisää

Ajankohtaista, Asiakastarinat, Sähkö,
1.5.2024

Tule vaikuttamaan tulevaisuuden sähköverkon kehittämiseen – anna palautetta kehittämissuunnitelmaan

Avasimme sivuston, jonka kautta asiakkaat pääsevät tutustumaan sähköverkon kehityssuunnitelmaan. Tule mukaan vaikuttamaan tulevaisuuden verkon kehittämiseen ja anna palautetta 2.6.2024 mennessä!
Lue lisää

Ajankohtaista, Sähkö, Säävarma,
30.4.2024

Asiakaspalvelun aukioloajat vapun ja helatorstain aikaan

Savon Voiman ja Kuopion Energian yhteinen asiakaspalvelupiste on suljettuna 9.–10.5. Myös puhelinpalvelussa on poikkeusaikataulu.
Lue lisää

Ajankohtaista, Asiakaspalvelu,
30.4.2024

Vesannolla suoritetaan verkon tarkastusta dronella

Savon Voima Verkko Oy sekä Insplan Oy pilotoivat dronella tehtävää akustista verkon tarkastusta Vesannolla.
Lue lisää

Ajankohtaista,
29.4.2024