Haemme taloyhtiöiden kaukolämpöpalveluiden asiakkuusvastaavaa

Julkaistu 15.11.2022

Kaukaa viisas tuo lämmön läheltä. Kaukolämpö on energiankulutuksen ja ympäristövaikutusten kannalta ensiluokkainen lämmitystapa. Savon Voiman tehtävänä on tarjota asiakkaan tarpeisiin soveltuva ympäristöystävällinen, huoleton ja moderni lämmitysratkaisu, joka kestää sukupolvelta toiselle. Suomalaisiin olosuhteisiin kehitetty ja lähellä tuotettu kaukolämpö on kaukaa viisas ratkaisu.

Tehtävässä vastaat Savon Voiman kaukolämmön asunto-osakeyhtiöasiakkuuksien hoidosta, palvelumyynnistä sekä näihin liittyvistä tapaamisista sekä erilaisista markkinointitapahtumista kyseiselle kohderyhmälle. Vastaat myös kaukolämpöasiakkaiden sopimus- ja tuotehallinnasta sekä asiakaspalvelun tuesta ja ohjauksesta kaukolämpöasioissa. Työpaikkasi sijaitsee Toivalan pääkonttorissamme Kuopion kupeessa, mutta tehtävässäsi sinulla tulee olla käytössäsi oma auto ja valmius liikkua toimialueellamme.

Odotamme sinulta teknistä koulutusta joko talotekniikasta tai energiatekniikasta, sekä kokemusta myynti- tai asiakuudenhallinnan tehtävistä. Jos vielä tunnet kaukolämpötoimintaa ja kiinteistötekniikkaa, olet näppärä käyttämään asiakkuudenhallinnan työkaluja – saatat olla etsimämme henkilö!

Tarjoamme kilpailukykyiset henkilöstöedut ja haasteellisia tehtäviä voimakkaasti kehittyvällä energia-alalla, paljon hyviä asiakassuhteita ja kehittämishenkisen työyhteisön, joka on tukenasi tehtävään perehtyessäsi.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä sähköinen hakemuksesi 27.11.2022 mennessä.

Lisätietoja:

Aku Hiltunen
Tuote- ja asiakkuuspäällikkö
p. 044 723 7157
aku.hiltunen(at)savonvoima.fi


Savon Voima on monipuolisia energiapalveluita tarjoava konserni ja Itä-Suomen tunnetuin energia-alan brändi. Kukapa sitä päivittäin miettisi mistä sähkö ja lämpö tulee? Eikä tarvitsekaan, me huolehdimme siitä, että arki on sujuvaa, ympäristöä kuormittamatta. Etenemme voimalla kohti hiilineutraalia sähkön- ja lämmön tuotantoa – vuonna 2030 Savon Voima on kokonaan hiilineutraali.

Konsernin muodostavat emoyhtiö Savon Voima Oyj sekä sen tytäryhtiöt Savon Voima Verkko Oy ja Savon Voima Joensuu Oy. Konsernin liiketoimintaa ovat sähkönsiirto ja -tuotanto sekä kaukolämpö. Konsernin budjetoitu liikevaihto vuonna 2022 on 208 miljoonaa euroa ja henkilöstöä konsernissa työskentelee noin 210. Savon Voima on kokonaan 20 kunnan omistama konserni.

Savon Voima kuuluu Suomen suurimpiin kaukolämmön toimittajiin. Lämpöpalveluita meillä on tarjolla 21 verkon alueella Pohjois-Savossa ja Joensuun kaupungissa. Tuotamme sähköä vastapainevoimalaitoksissa Iisalmessa, Pieksämäellä ja Joensuussa, sekä 11 vesivoimalaitoksessa Pohjois-Savossa sekä tuotanto-osuuksillamme eri puolella Suomea.

Savon Voima Verkko vastaa noin 117 000 asiakkaan sähkönsiirrosta ja verkkopalveluista Pohjois-Savon ja osin Etelä-Savon ja Keski-Suomen alueilla. Sähköverkkoa meillä on 27 000 km ja verkoston uusimisvauhti säävarmaksi on noin 900 km vuodessa.

Lue lisää: savonvoima.fi/tunnevoima

Mitä uutta?

Vilja Schepel antaa vinkkejä ikkunoiden uusimista miettivälle

Huolellinen suunnittelu ja rakennuksen alkuperäisten ratkaisujen kunnioittaminen kannattaa muistaa. Ikkunat vaikuttavat moneen asiaan, mm. ilmanvaihtoon.
Lue lisää

Energiaa säästämässä,
16.11.2022

Kodin askareissa valinnat vaikuttavat energiankulutukseen

Viekö pikaohjelma enemmän sähköä kuin kevytohjema? Millä välineellä imurointi on energiatehokkainta? Tässä energiansäästövinkkejä kotitöihin. Vilkaise myös omien laitteiden käyttöohjeet.
Lue lisää

Energiaa säästämässä,
15.11.2022

Sähköpula – mistä on kyse?

Tämän syksyn aikana esille on noussut mahdollinen sähköpula ja siitä johtuvat kiertävät sähkökatkot. Kokosimme tietopaketin aiheesta. Lue, mistä sähköpulassa on kyse ja miten siihen voi varautua.
Lue lisää

Ajankohtaista, Energiaa säästämässä, Sähkö,
31.10.2022

MottiNetistä apua sähkölämmittäjälle

Puun polttaminen auttaa sähkölämmittäjää välttämään kulutuspiikkejä ja korkeaa sähkön hintaa. Mottinetti on polttopuiden sähköinen nettikauppa. Polttopuuyrittäjä Marjokankaan Pilke tekee polttopuita kaikkialle Suomeen uudella konseptilla.
Lue lisää

Energiaa säästämässä,
30.10.2022

Askelin kohti hiilineutraalia huomista – Savon Voima investoi biopolttoaineen laadunmääritykseen Iisalmen voimalaitoksella

Savon Voima investoi automaattiseen näytteenottolaitteistoon Iisalmen voimalaitoksella. Näytteenottorobotti kairaa näytteet automaattisesti suoraan biomassaa kuljettavista kuorma-autoista ennen kuorman purkua. Näytteenotto on merkittävässä roolissa, kun määritellään polttoon tulevan biomassan laatua.
Lue lisää

Ajankohtaista, Ympäristö,
27.10.2022

Puilla lämmittäminen on hyvä tapa osallistua sähkön säästötalkoisiin

Pakkaspäiviksi osuviin sähkön kulutus- ja hintapiikkeihin sekä mahdollisiin sähkökatkoihin voi vaikuttaa puuta polttamalla. Jari Jääskeläinen ja Kalervo Saastamoinen ovat varautuneet talveen.
Lue lisää

Energiaa säästämässä,
15.10.2022