Laskuille ilmainen maksujärjestely ennen eräpäivää

Julkaistu 9.1.2023

Jos laskujen maksamiseen tarvitaan enemmän joustoa, voivat asiakkaamme tehdä sähkönsiirto- sekä kaukolämmön laskujen maksusuunnitelman ilmaiseksi ennen laskun eräpäivää laskutuskumppanimme Ropon kautta.

Kohonneet sähkökustannukset ja yleisesti nouseva hintataso kurittavat monien taloutta. Jos laskujen maksamiseen tarvitaan enemmän joustoa, voivat asiakkaamme tehdä ennen laskun eräpäivää maksusuunnitelman ilmaiseksi. Maksusuunnitelma koskee Savon Voima Verkon sähkönsiirtolaskuja sekä kaukolämmön toimitussopimuksen laskuja.

Maksusuunnitelman teko onnistuu laskutuskumppanimme Ropon verkkopalvelussa, tai Ropo Capitalin asiakaspalvelun numerossa. Ropon online-palveluun, ropo-online.fi, kirjaudutaan verkkopankkitunnuksillasi. Palvelu on käytettävissä joka päivä vuorokauden ympäri.

Ropo Capital asiakaspalvelu toimii numerossa, p. 09 231 50449 (pvm/mpm, ark. klo 8–20, la klo 10–15).

Suoria tukia kohonneisiin sähkölaskuihin on haettavissa valtion asettamien tukimuotojen kautta. Tuet eivät koske sähkönsiirtomaksuja. Lisätietoja sähkökustannusten tukimuodoista löydät täältä.

Mitä uutta?

Haemme kunnossapitovastaavaa vesivoiman tuotantoon

Tuotamme uusiutuvaa sähköenergiaa 11 vesivoimalaitoksellamme Pohjois- ja Etelä-Savossa. Luotettava ja ympäristöystävällinen vesivoimalaitosten toiminta varmistetaan osaavalla ja huolellisella tuotantokoneiston ylläpidolla ja käytöllä. Haemme nyt teknistä asiantuntijaa vesivoimalaitosten käyttö- ja kunnossapitotehtäviin.
Lue lisää

Ajankohtaista, Työpaikat,
27.1.2023

Haemme voimalaitosoperaattoria Iisalmeen

Tehtävässä toimit voimalaitoksen kunnossapitotehtävissä konekunnossapidossa sekä tarvittaessa erilaisissa käyttötehtävissä.
Lue lisää

Ajankohtaista, Työpaikat,
27.1.2023

Savon Voima lisää kaukolämmön toimitusvarmuutta myös mahdollisissa poikkeustilanteissa

Savon Voima lisää kaukolämmön toimitusvarmuutta
Lue lisää

Ajankohtaista, Kaukolämpö,
19.1.2023

Onko sinulla kipinää energia-alalle? Hae meille – haku on käynnistynyt!

Meillä pääset kehittämään uusia, kestäviä ratkaisuja ja palveluja energiantuotantoon, tulevaisuuden sähköverkkoon, ilmastonmuutoksen torjuntaan ja itäsuomalaisten sujuvaan arkeen. Tarjoamme harjoittelupaikkoja ja opinnäytetyötehtäviä monille eri aloille Kipinä-kesäharjoitteluohjelman kautta.
Lue lisää

Ajankohtaista, Työpaikat,
18.1.2023

Kaukolämmön jakelukeskeytys Vihtatiellä Joensuussa

Kaukolämmön jakelukeskeytys Vihtatiellä Joensuussa
Lue lisää

Häiriöt,
17.1.2023

Kaukolämmön jakelukeskeytys Noljakantiellä Joensuusssa

Kaukolämmön jakelukeskeytys Noljakantiellä Joensuusssa
Lue lisää

Häiriöt,
11.1.2023