Kuukausi: elokuu 2024

Etsi hakusanalla

Sähkövarastoja nousee nyt Savon Voima Verkon alueelle vauhdilla

Savon Voima Verkon alueella on suunnitteilla kymmeniä sähkövarastoja eri puolille Pohjois-Savoa, joista ensimmäiset valmistuvat jo syksyn aikana. Pohjois-Savossa sähkövarastoille löytyy niin maata kuin verkkokapasiteettia.

Lue lisää

30.8.2024

Kiuruveden taajamassa sähkökatkoja aiheuttava sähköverkon vika on paikallistettu

Kiuruveden taajamassa useita sähkökatkoja aiheuttanut vika on saatu paikallistettua. Katkojen syyksi on paljastunut paikallisesta puistomuuntamosta hajonnut erotin

Lue lisää

29.8.2024

Ukkospuuskat ja rankkasateet mahdollisia tulevana viikonloppuna

Ilmatieteen laitoksen viimeisimmän sääennusteen mukaan tulevalle viikonlopulle on lännestä saapumassa hyvin kosteaa ja lämmintä ilmamassaa. Tästä johtuen perjantaista alkaen olosuhteet ovat otolliset voimakkaille paikallisille ukkospuuskille sekä paikoitellen rankoille sateille maan länsiosassa.

Lue lisää

Tervetuloa käyttämään uutta Savon Voiman verkkosivujen asiointikanavaa

Keväällä 2024 uudistettu Savon Voiman verkkosivujen sähköisen asioinnin palvelusivu kokoaa kaikki tarvittavat sähköiset lomakkeet yhteen paikkaan. Sivulta löydät sähköiset lomakkeet vaikkapa uuden sähköliittymän tai kaapelinäytön tilaamiseen.

Lue lisää

28.8.2024

Viikonlopulle ennustettavissa ukkospuuskia

Ilmatieteen laitoksen sääennusteen mukaan viikonlopulle on odotettavissa suomeen voimakasta matalapaineen aiheuttamaa puuskaista tuulta. Savon Voiman alueelle matalapaineen vaikutuksen johdosta on odotettavissa sunnuntaille 25.8. iltapäivästä alkaen etelärannikolta koilliseen suuntautuvia mahdollisia puuskaisia ukkoskuuroja.

Lue lisää

23.8.2024

Investointeja ympäristön hyväksi

Vastuullisuus ja kestävä kehitys ovat nykypäivän trendisanoja. Yritysten vastuullisuudesta puhuttaessa käytetään usein nimitystä ESG.

Lue lisää