Ennätyskylmä tammikuu näkyy sähkölämmittäjien laskuilla

Julkaistu 12.1.2024

Poikkeuksellisen kylmä sää on nostanut erityisesti sähkölämmittäjien energiankulutusta huomattavasti ja tulee näin näkymään tavanomaista korkeampina verkkopalvelulaskuina. Kireän pakkasjakson aiheuttama lämmitysenergiantarve näkyy myös kaukolämmön asiakkailla korkeampana energiankulutuksena. Pyydämme asiakkaitamme olemaan yhteydessä maksuneuvontaamme hyvissä ajoin, mikäli tarvitset Savon Voima Verkolta tai Savon Voimalta tammikuun verkkopalvelumaksulle tai kaukolämpölaskulle lisää maksuaikaa.

Savon Voiman asiakkaille maksuton Väppi-sovellus auttaa seuraamaan omaa sähkönkulutusta. Väppi-sovelluksessa voi asettaa myös automaattisesti toimivat kulutus- ja häiriövahdit, jotka auttavat oman energiankulutuksen seurannassa sekä häiriötilanteiden viestinnässä.

Tutustu Väppi-sovellukseen tästä!

Asiakkaanamme voit hoitaa laskun maksamiseen liittyviä asioita vaivattomasti MyRopo-palvelussa, jonne kirjaudut verkkopankkitunnuksillasi. Palvelu on käytettävissä joka päivä vuorokauden ympäri. Huomioi, että voit pyytää laskulle lisää maksuaikaa vain ennen laskun eräpäivää.

Maksuneuvontaa varten KIRJAUDU MYROPOON.
Ropo, p. 09 231 504 49 (pvm/mpm, ark. kuluttajat klo 8–20, yritykset klo 8–17)

Saitko muistutusviestin?

Haluamme muistuttaa asiakkaitamme ennen maksullisen maksumuistutuslaskun saapumista. Jos maksoit jo laskun, viesti on aiheeton, eikä sinun tarvitse tehdä mitään.

Jos sinulla heräsi lisää kysyttävää voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme:

p. 017 224 400 (pvm/mpm)
Ma–pe klo 8–17, juhlapyhien aattona klo 8–16, arkipyhinä suljettu.
Sähköposti: asiakaspalvelu@savonvoima.fi

Palvelemme chatissa arkisin klo 8–16. Muina aikoina sinua auttaa virtuaaliavustajamme Salama Virtanen.

Mitä uutta?

Savon Voima investoi voimakkaasti sähköiseen lämmöntuotantoon – yhtiö rakentaa lämpöpumppulaitoksen Joensuun voimalaitokselle

Savon Voiman tavoitteena on olla energiantuotannossa hiilineutraali vuoteen 2030 mennessä ja nyt käynnistyvä laitoshanke on merkittävä panostus päästöttömään ja sähköistyvään kaukolämmön tuotantoon.
Lue lisää

Ajankohtaista, Kaukolämpö, Ympäristö,
17.6.2024

Sähköverkon lentotarkastukset jatkuvat maanantaista 17.6.2024 alkaen

Savon Voima Verkon lentotarkastukset ilmajohtoverkon kunnonhallintaa varten jatkuvat viikoilla 25 ja 26.
Lue lisää

Ajankohtaista, Sähkö, Säävarma,
14.6.2024

Joroisen sähköaseman saneeraus jatkuu kesän aikana

Savon Voima Verkko jatkaa Joroisen sähköaseman saneerausta ja modernisoi sähköaseman keskijännitekojeistoa sekä uusii 110 kV ensiölaitteita. Aseman suunniteltu valmistuminen on 1.11.2024.
Lue lisää

Ajankohtaista, Häiriöt,
14.6.2024

Ukkonen aiheutti sähkökatkon Iisalmessa

Ukkonen aiheutti Iisalmen kaupunkialueen eteläosan Marjahaan, Kangaslammen ja Paloisvuoren alueilla sähkökatkon 6.6.2024 klo 00.09 alkaen. Sähköt saatiin palautettua viimeisiin sähköttömiin kohteisiin klo 01.55.
Lue lisää

Ajankohtaista,
6.6.2024

Maalämpö- ja hybridijärjestelmät suurissa kohteissa: Haasteet ja parhaat käytännöt

Onnistuneen lämmitysratkaisun kannalta on tärkeää, että suunnittelun ja ylläpidon ketju on saumaton ja eri näkökulmat otetaan huomioon ennen toteutusta. Näin on erityisesti hybridikohteissa, joissa käytetään sekä lämpöpumppuja että kaukolämpöä.
Lue lisää

Blogi, Kaukolämpö,
5.6.2024

Etsimme prosessi- ja polttoaineanalyytikkoa Joensuun voimalaitoksen laboratorioon

Suoritamme omassa laboratoriossamme voimalaitoksen toiminnan kannalta tärkeitä vesikemia- ja polttoaineanalyyseja muun muassa varmistaaksemme tuotannossamme käytettävän veden ja voimalaitoksessamme poltettavan biopolttoaineen laadun.
Lue lisää

Ajankohtaista, Työpaikat,
3.6.2024